Den første omgangen er sparket i gang.
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    3'
    Arkadiusz Milik
    I Marseille header Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    6'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    8'
    Offside! Neymar blir vinket av og Paris Saint-Germain FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    16'
    Cengiz Ünder
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Cengiz Ünder avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Valentin Rongier
    Valentin Rongier (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    18'
    Offside! Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    19'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    20'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    24'
    I Marseille slår Neymar en corner fra venstre.
    30'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Paris Saint-Germain FC angriper. Kylian Mbappe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Neymar
    Sjanse til Paris Saint-Germain FC! Neymar er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    32'
    Benoit Bastien tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Lionel Messi
    Målsjanse på Orange Velodrome! Lionel Messi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    37'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    40'
    Presnel Kimpembe
    Paris Saint-Germain FC angriper og Presnel Kimpembe får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympique Marseille-målet.
    40'
    Offside! Cengiz Ünder (Olympique Marseille) er alene igjennom, men dommer Benoit Bastien ser at linjemannen er oppe med flagget.
    41'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Marseille. Lionel Messi fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Cengiz Ünder fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+4
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Marco Verratti ligger nede.
    45'+4
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Marco Verratti
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) tar ut Marco Verratti som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Idrissa Gueye.
    45'+5
    Olympique Marseille fosser fremover, men Benoit Bastien blåser for offside på Orange Velodrome.
    46'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men Kylian Mbappe går rett i offsidefella.
    48'
    51'
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    56'
    Ingen straffe til Olympique Marseille
    57'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på Paris Saint-Germain får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    57'
    Paris Saint-Germain FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    57'
    Rødt kort til Paris Saint-Germain
    Achraf Hakimi
    Rødt kort! Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) sendes i dusjen av dommer Benoit Bastien.
    57'
    Dimitri Payet
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Dimitri Payet avslutter utenfor.
    59'
    Olympique Marseille angriper i Marseille, men blir avblåst for offside.
    60'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Thilo Kehrer.
    60'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Olympique Marseille angriper på Orange Velodrome. Valentin Rongier header utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Boubacar Kamara
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Pape Alassane Gueye erstatter Boubacar Kamara.
    70'
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Valentin Rongier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Konrad de la Fuente, mens Valentin Rongier tar plass på benken.
    70'
    Benoit Bastien tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Konrad de la Fuente
    Konrad de la Fuente (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Gerson
    Ut: Cengiz Ünder
    Bytte for Olympique Marseille. Gerson kommer inn for Cengiz Ünder på Orange Velodrome.
    77'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille gjør sitt fjerde bytte. Arkadiusz Milik erstattes av Bamba Dieng.
    78'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Neymar
    Mauricio Pochettino gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Neymar og setter inn Georginio Wijnaldum.
    83'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Paris Saint-Germain FCs målområde.
    84'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Danilo Pereira
    Danilo Pereira (Paris Saint-Germain FC) får et gult kort av dommer Benoit Bastien.
    85'
    Marquinhos
    Dommeren gir Marquinhos (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    85'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    90'
    Matteo Guendouzi
    Målsjanse til Olympique Marseille! Matteo Guendouzi treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    90'+1
    Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Pape Alassane Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    90'+3
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.