Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Olympique Marseille.
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Faitout Maouassa går utenfor.
    22'
    I Marseille slår Pol Lirola en corner fra venstre.
    23'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    24'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    27'
    29'
    32'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Duje Caleta-Car
    Dommeren gir Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) et gult kort.
    32'
    33'
    Gult kort til Rennes
    Eduardo Camavinga
    Eduardo Camavinga (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    33'
    Arkadiusz Milik
    Målsjanse til Olympique Marseille! Arkadiusz Milik treffer mål, men keeper redder.
    34'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    35'
    Dimitri Payet
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Dimitri Payet fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Brandon Soppy
    Brandon Soppy (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    39'
    Jeremie Pignard tildeler Stade Rennes en corner. Clement Grenier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Gerzino Nyamsi
    I Marseille header Gerzino Nyamsi (Stade Rennes) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    40'
    Nayef Aguerd
    Nayef Aguerd (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    41'
    43'
    43'
    45'+1
    Dommer Jeremie Pignard viser Gerzino Nyamsi (Stade Rennes) det gule kortet.
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dimitri Payet (Olympique Marseille) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+1
    Dimitri Payet ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    45'+3
    46'
    47'
    Stade Rennes fosser forover og Eduardo Camavinga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    51'
    54'
    Florian Thauvin
    Florian Thauvin (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    57'
    59'
    Clement Grenier (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    61'
    Stade Rennes avanserer forover i Marseille. Faitout Maouassa avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Saif-Eddine Khaoui
    Bytte for Olympique Marseille. Luis Henrique Tomaz de Lima kommer inn for Saif-Eddine Khaoui på Orange Velodrome.
    62'
    62'
    Dimitri Payet vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Dimitri Payet er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Benjamin Bourigeaud
    Ut: Clement Grenier
    Stade Rennes gjør sitt første bytte. Clement Grenier erstattes av Benjamin Bourigeaud.
    66'
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Faitout Maouassa
    Faitout Maouassa (Stade Rennes) erstattes av Adrien Truffert.
    66'
    Adrien Truffert
    Stade Rennes angriper. Adrien Truffert får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    70'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille bytter ut Arkadiusz Milik med Dario Benedetto.
    71'
    Olympique Marseille angriper, men Jeremie Pignard blåser for offside.
    71'
    72'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Stade Rennes.
    73'
    Martin Terrier
    Målsjanse! Martin Terrier (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Florian Thauvin (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    78'
    79'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Inn: Mickael Cuisance
    Ut: Dimitri Payet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Mickael Cuisance, mens Dimitri Payet tar plass på benken.
    81'
    Inn: Valere Germain
    Ut: Yuto Nagatomo
    Yuto Nagatomo (Olympique Marseille) erstattes av Valere Germain.
    81'
    81'
    82'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Flavien Tait
    Ut: Sehrou Guirassy
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Flavien Tait erstatter Sehrou Guirassy.
    85'
    85'
    Hjørnespark til Rennes
    87'
    87'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Rennes
    Mål: Mickael Cuisance
    Målgivende: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Olympique Marseille tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Mickael Cuisance. Det er en fin assist fra Luis Henrique Tomaz de Lima.