Guendouzi (sm)25'
1-1
105
47
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    2'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    3'
    Benoit Bastien tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Skudd på mål, Rennes
    5'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Rennes
    Hamari Traore
    Dommer Benoit Bastien viser Hamari Traore (Stade Rennes) det gule kortet.
    7'
    Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Matteo Guendouzi avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    11'
    I Marseille slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    11'
    11'
    11'
    Frispark Stade Rennes.
    13'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Nuno Tavares
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Nuno Tavares går utenfor.
    17'
    19'
    Desire Doue
    Dommeren gir Desire Doue (Stade Rennes) et gult kort.
    19'
    21'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    23'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    24'
    Olympique Marseille scorer selvmål!
    Olympique Marseille 0 - 1 Rennes
    Mål: Matteo Guendouzi
    Et uheldig selvmål av Matteo Guendouzi gjør at det står 0-1 på Orange Velodrome.
    25'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Olympique Marseille.
    27'
    28'
    28'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    29'
    Hjørnespark til Rennes
    29'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    31'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    35'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    37'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    38'
    45'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Benoit Bastien.
    45'
    45'+1
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Stade Rennes.
    46'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    47'
    Desire Doue
    Stade Rennes fosser forover og Desire Doue fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    52'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 Rennes
    Målgivende: Jordan Veretout
    Matteo Guendouzi header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Jordan Veretout.
    52'
    55'
    Nuno Tavares (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Olympique Marseille angriper, men Benoit Bastien blåser for offside.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Desire Doue
    Stade Rennes bytter ut Desire Doue med Lovro Majer.
    61'
    Inn: Kamal-Deen Sulemana
    Ut: Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) erstattes av Kamal-Deen Sulemana.
    61'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor Olympique Marseille-området.
    62'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Nuno Tavares (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    62'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær Olympique Marseilles målområde.
    62'
    63'
    67'
    67'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    68'
    Kamal-Deen Sulemana
    Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Nuno Tavares avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Dimitri Payet
    Ut: Matteo Guendouzi
    Igor Tudor gjør dagens første bytte i Marseille, når han tar ut Matteo Guendouzi og setter inn Dimitri Payet.
    73'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Amine Harit
    Igor Tudor (Olympique Marseille) gjør sitt andre bytte for dagen. Cengiz Ünder erstatter Amine Harit.
    73'
    73'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    74'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    75'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes bytter ut Benjamin Bourigeaud med Jeremy Doku. Dette er det tredje byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    81'
    Dimitri Payet
    Målsjanse på Orange Velodrome! Dimitri Payet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Martin Terrier
    Bytte for Stade Rennes. Arnaud Kalimuendo kommer inn for Martin Terrier på Orange Velodrome.
    84'
    Leonardo Balerdi
    Dommer Benoit Bastien gir Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) et gult kort.
    85'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Hamari Traore
    Stade Rennes bytter ut Hamari Traore med Lorenz Assignon. Dette er det femte byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Jordan Veretout
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Pape Alassane Gueye, mens Jordan Veretout tar plass på benken.