Skudd på mål, Orlando City
    1'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Orlando City SC-området.
    4'
    Orlando City SC har fått straffespark på Exploria Stadium!
    6'
    Orlando City scorer på straffe!
    Orlando City 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Nani
    Mål! Nani gir Orlando City SC ledelsen 1-0 på Exploria Stadium. Målet kom på et straffespark.
    7'
    Benji Michel
    Orlando City SC avanserer forover i Orlando. Benji Michel avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    11'
    11'
    Junior Urso
    Junior Urso (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Benji Michel
    Målgivende: Chris Mueller
    Mål! Benji Michel øker Orlando City SCs ledelse til 2-0 på Exploria Stadium. Flott spill fra Chris Mueller før målet.
    16'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    22'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Kan Orlando City SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Orlando City SC angriper i Orlando, men blir avblåst for offside.
    27'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    27'
    Robin Jansson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Orlando City 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Nani
    Orlando City SC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Daryl Dike. Nani var nest sist på ballen.
    31'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Robin Jansson som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    33'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    35'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.
    35'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Paul Marie
    San Jose Earthquakes gjør sitt første bytte. Paul Marie erstattes av Shea Salinas.
    41'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Florian Jungwirth
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Cade Cowell, mens Florian Jungwirth tar plass på benken.
    41'
    Daryl Dike
    Daryl Dike (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Exploria Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    45'
    Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes fosser forover og Eduardo Lopez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Exploria Stadium.
    45'+1
    Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) header utenfor.
    45'+2
    Daryl Dike
    Sjanse til Orlando City SC! Daryl Dike er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Michael Halliday
    Ut: Joao Moutinho
    Joao Moutinho (Orlando City SC) erstattes av Michael Halliday.
    46'
    Christopher Penso tildeler Orlando City SC en corner. Chris Mueller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    48'
    Orlando City 4 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål! Daryl Dike (Orlando City SC) header inn 4-0. Det er en fin assist fra Nani.
    49'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Oswaldo Alanis
    Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Exploria Stadium.
    52'
    Inn: Mauricio Pereyra
    Ut: Junior Urso
    Orlando City SC bytter ut Junior Urso med Mauricio Pereyra.
    56'
    Inn: Luciano Abecasis
    Ut: Tommy Thompson
    San Jose Earthquakes bytter ut Tommy Thompson med Luciano Abecasis.
    57'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Eduardo Lopez
    Bytte for San Jose Earthquakes. Tanner Beason kommer inn for Eduardo Lopez på Exploria Stadium.
    57'
    Målsjanse på Exploria Stadium! Benji Michel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    59'
    60'
    Frispark Orlando City SC.
    61'
    63'
    Christopher Penso tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til San Jose Earthquakes
    68'
    Ingen straffe til San Jose Earthquakes
    71'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Daryl Dike
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tesho Akindele erstatter Daryl Dike.
    71'
    Inn: Alexander Alvarado
    Ut: Nani
    Orlando City SC gjør sitt fjerde bytte. Nani erstattes av Alexander Alvarado.
    71'
    72'
    Andres Perea
    Målsjanse! Andres Perea (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Oriol Rosell
    Ut: Chris Mueller
    Oscar Pareja gjør dagens femte bytte i Orlando, når han tar ut Chris Mueller og setter inn Oriol Rosell.
    77'
    Tesho Akindele
    Sjanse! Orlando City SC avanserer forover, men Tesho Akindele avslutter utenfor.
    79'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    82'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    84'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes angriper i Orlando. Chris Wondolowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    87'
    Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Benji Michel går utenfor.
    88'
    Orlando City 5 - 0 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Tesho Akindele
    Benji Michel setter ballen i mål og øker Orlando City SCs ledelse til 5-0 i Orlando. Tesho Akindele sto for den målgivende pasningen.