Gult kort til Skovde AIK
    Mikael Mork
    Mikael Mork (Skovde AIK) pådrar seg et gult kort.
    9'
    Per Martin Melin tildeler Skovde AIK en corner. Kevin Holmen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Osters IF på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til Osters IF
    11'
    Skudd utenfor mål, Osters IF
    11'
    Skudd utenfor mål, Skovde AIK
    14'
    Osters IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Skovde AIK.
    17'
    Skudd på mål, Skovde AIK
    20'
    Osters IF, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    26'
    Frispark for Osters IF på egen banehalvdel.
    27'
    Kan Skovde AIK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Kevin Holmen (Skovde AIK) slår en corner fra venstre side på Visma Arena.
    30'
    30'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Skovde AIK på egen banehalvdel.
    31'
    Mål for Osters IF!
    Osters IF 1 - 0 Skovde AIK
    Mål: Dzenis Kozica
    Mål! Dzenis Kozica gir Osters IF en 1-0 ledelse.
    33'
    Skovde AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    I Vaxjö har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Skovde AIK...
    39'
    Gult kort til Osters IF
    Dzenis Kozica
    Dzenis Kozica (Osters IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Skovde AIK scorer på straffe!
    Osters IF 1 - 1 Skovde AIK
    Mål: Jack Cooper Love
    Mål! Jack Cooper Love setter utligningen i mål på et straffespark.
    40'
    Frispark til Skovde AIK på halvdelen til Osters IF.
    42'
    Skudd på mål, Osters IF
    43'
    Skovde AIK, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Mål for Skovde AIK!
    Osters IF 1 - 2 Skovde AIK
    Målgivende: Mikael Mork
    Mål! Jack Cooper Love (Skovde AIK) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Visma Arena. Det er en fin assist fra Mikael Mork.
    45'
    47'
    47'
    Gabriel Wallentin
    Gabriel Wallentin (Skovde AIK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Frispark for Skovde AIK på egen banehalvdel.
    49'
    I Vaxjö slår Vladimir Rodic en corner fra venstre.
    54'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Osters IF får straffe!
    58'
    I Vaxjö slår Vladimir Rodic en corner fra høyre.
    58'
    Osters IF scorer på straffe!
    Osters IF 2 - 2 Skovde AIK
    Mål: Adam Bergmark Wiberg
    Adam Bergmark Wiberg utligner til 2-2 for Osters IF etter et velplassert straffespark på Visma Arena.
    60'
    Frispark Osters IF.
    61'
    61'
    63'
    63'
    63'
    64'
    65'
    Frispark til Osters IF på halvdelen til Skovde AIK.
    66'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Osters IF
    Inn: Marc Sørensen
    Ut: Alex Hauksson
    Alex Hauksson (Osters IF) erstattes av Marc Sørensen.
    67'
    70'
    70'
    71'
    Inn: Isak Magnusson
    Ut: Vladimir Rodic
    Srdjan Tufegdzic (Osters IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Isak Magnusson erstatter Vladimir Rodic.
    74'
    Hjørnespark til Skovde AIK
    74'
    75'
    Dzenis Kozica (Osters IF) slår en corner fra høyre side på Visma Arena.
    76'
    77'
    77'
    78'
    78'
    81'
    Osters IF 2 - 3 Skovde AIK
    Målgivende: Jack Cooper Love
    Mål! Skovde AIK tar ledelsen 2-3 takket være en scoring av Jack Cooper Love på Visma Arena. Jack Cooper Love sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Spillerbytte - Skovde AIK
    Inn: Oscar Lennerskog
    Ut: Villiam Granath
    Tobias Linderoth gjør dagens første bytte i Vaxjö, når han tar ut Villiam Granath og setter inn Oscar Lennerskog.
    83'
    Inn: Jonathan Drott
    Ut: Tatu Varmanen
    Osters IF bytter ut Tatu Varmanen med Jonathan Drott. Dette er det tredje byttet som Srdjan Tufegdzic gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Yoann Fellrath
    Ut: Jack Cooper Love
    Bytte for Skovde AIK. Yoann Fellrath kommer inn for Jack Cooper Love på Visma Arena.
    86'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Osters IF.
    86'
    87'
    87'
    Rødt kort til Osters IF
    Mathias Nilsson
    Mathias Nilsson (Osters IF) må forlate banen etter at dommer Per Martin Melin trekker fram det røde kortet!
    87'
    Osters IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Skovde AIK.
    88'
    Andre gule kort til Skovde AIK
    Dommer Per Martin Melin gir Gabriel Wallentin (Skovde AIK) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!