Marco Monaldi signaliserer et frispark til Palermo FC.
    1'
    Skudd utenfor mål, Cosenza Calcio
    Gennaro Tutino
    Cosenza Calcio avanserer forover i Palermo. Gennaro Tutino avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Federico Zuccon
    Cosenza Calcio angriper, men avslutningen til Federico Zuccon går utenfor.
    4'
    Skudd på mål, Palermo FC
    Francesco Di Mariano
    Målsjanse på Renzo Barbera! Francesco Di Mariano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Palermo FC får tildelt et hjørnespark
    Liam Henderson
    Marco Monaldi tildeler Palermo FC en corner. Liam Henderson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Giuseppe Aurelio
    Palermo FC angriper i Palermo. Giuseppe Aurelio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    9'
    Skudd utenfor mål, Palermo FC
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men klarer ikke å score.
    9'
    Cosenza Calcio får tildelt et frispark
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Simone Mazzocchi
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    11'
    Federico Di Francesco
    Federico Di Francesco (Palermo FC) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    I Palermo slår Federico Di Francesco en corner fra høyre.
    16'
    Pietro Ceccaroni
    Pietro Ceccaroni (Palermo FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    16'
    16'
    Skudd på mål, Cosenza Calcio
    Francesco Forte
    Cosenza Calcio angriper. Francesco Forte får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Sjanse i Palermo! Federico Di Francesco (Palermo FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Jacopo Segre
    Jacopo Segre (Palermo FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Leo Stulac
    Marco Monaldi signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    29'
    Cosenza Calcio blir avblåst for offside
    Gennaro Tutino (Cosenza Calcio) vinkes av for offside i Palermo.
    30'
    31'
    Marco Monaldi signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    36'
    43'
    45'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Palermo FC) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Kristoffer Lund
    Ut: Giuseppe Aurelio
    Palermo FC gjør sitt første bytte. Giuseppe Aurelio erstattes av Kristoffer Lund.
    46'
    Cosenza Calcio får tildelt et hjørnespark
    Giacomo Calo (Cosenza Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    48'
    Manuel Marras
    Sjanse! Cosenza Calcio avanserer forover, men Manuel Marras avslutter utenfor.
    48'
    Frispark Palermo FC.
    48'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    49'
    Ales Mateju
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Andrea Meroni ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Filippo Sgarbi
    Ut: Andrea Meroni
    Fabio Caserta (Cosenza Calcio) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Filippo Sgarbi erstatter Andrea Meroni som sannsynligvis er skadet.
    53'
    Cosenza Calcio angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Tommaso D'Orazio
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Tommaso D'Orazio (Cosenza Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Federico Zuccon (Cosenza Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Federico Zuccon er tilbake i kampen igjen.
    63'
    Matteo Brunori
    Sjanse til Palermo FC! Matteo Brunori er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Simone Mazzocchi skyter i stolpen! Nære på for Cosenza Calcio.
    66'
    Liam Henderson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Inn: Claudio Gomes
    Ut: Leo Stulac
    Leo Stulac (Palermo FC) erstattes av Claudio Gomes.
    67'
    Inn: Aljosa Vasic
    Ut: Liam Henderson
    Aljosa Vasic (Palermo FC) erstatter Liam Henderson som ser ut til å måtte forlate Renzo Barbera med en skade.
    67'
    Aljosa Vasic
    Palermo FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cosenza Calcio.
    68'
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Federico Zuccon
    Federico Zuccon (Cosenza Calcio) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mattia Viviani.
    69'
    Inn: Andrea Rispoli
    Ut: Baldovino Cimino
    Cosenza Calcio bytter ut Baldovino Cimino med Andrea Rispoli.
    70'
    Francesco Forte (Cosenza Calcio) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    70'
    70'
    Marco Monaldi tildeler Cosenza Calcio en corner. Giacomo Calo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    71'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Cosenza Calcio.
    75'
    Inn: Roberto Insigne
    Ut: Francesco Di Mariano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Roberto Insigne, mens Francesco Di Mariano tar plass på benken.
    76'
    79'
    Inn: Leonardo Mancuso
    Ut: Federico Di Francesco
    Bytte for Palermo FC. Leonardo Mancuso kommer inn for Federico Di Francesco på Renzo Barbera.
    81'
    Roberto Insigne
    I Palermo slår Roberto Insigne en corner fra høyre.
    81'
    Pietro Ceccaroni (Palermo FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    Palermo FC angriper i Palermo. Roberto Insigne fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Luigi Canotto
    Ut: Manuel Marras
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cosenza Calcio. Inn kommer Luigi Canotto, mens Manuel Marras tar plass på benken.
    85'
    Inn: Idriz Voca
    Ut: Gennaro Tutino
    Fabio Caserta (Cosenza Calcio) gjør sitt femte bytte for dagen. Idriz Voca erstatter Gennaro Tutino.
    85'
    Leonardo Mancuso
    Målsjanse! Leonardo Mancuso (Palermo FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Cosenza Calcio fosser forover og Simone Mazzocchi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Gult kort til Palermo FC
    Dommer Marco Monaldi gir Jacopo Segre (Palermo FC) et gult kort.
    89'
    Mål for Cosenza Calcio!
    Palermo FC 0 - 1 Cosenza Calcio
    Mål: Luigi Canotto
    Målgivende: Idriz Voca
    Mål! Cosenza Calcio tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Luigi Canotto på Renzo Barbera. Det er en fin assist fra Idriz Voca.