Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    I Agrinio slår Pierre Kunde en corner fra venstre.
    2'
    Skudd på mål, Atromitos Athens
    Gaetan Robail
    Atromitos Athens fosser forover og Gaetan Robail fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Atromitos Athens blir avblåst for offside
    Karol Angielski
    En av Atromitos Athenss spillere går i offside.
    3'
    Skudd på mål, Panaitolikos
    Facundo Martin Perez
    Panaitolikos angriper. Facundo Martin Perez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    6'
    Panaitolikos får tildelt et hjørnespark
    Frederico Duarte
    Ioannis Papadopoulos tildeler Panaitolikos en corner. Frederico Duarte sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Panaitolikos får tildelt et frispark
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    8'
    Denzel Jubitana
    Denzel Jubitana (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    14'
    Denzel Jubitana (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    15'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    16'
    Dommer Ioannis Papadopoulos venter med å sette i gang spillet fordi Ilias Chatzitheodoridis ligger nede.
    17'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    18'
    19'
    Skudd utenfor mål, Panaitolikos
    Pedro Silva Torrejon
    Panaitolikos avanserer forover i Agrinio. Pedro Silva Torrejon avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Georgios Tzavellas
    Georgios Tzavellas (Atromitos Athens) får et gult kort av dommer Ioannis Papadopoulos.
    21'
    21'
    Gult kort til Panaitolikos
    Sebastian Mladen
    Sebastian Mladen (Panaitolikos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til Panaitolikos.
    23'
    Mål for Panaitolikos!
    Panaitolikos 1 - 0 Atromitos Athens
    Mål: Nikos Karelis
    Målgivende: Facundo Martin Perez
    Nikos Karelis dundrer ballen i mål og Panaitolikos tar ledelsen 1-0 på Panetolikos Stadium. Det er en fin assist fra Facundo Martin Perez.
    24'
    Målet til Panaitolikos sjekkes av VAR
    26'
    Målet til Panaitolikos blir stående
    26'
    En av Atromitos Athenss spillere blir avblåst for offside på Panetolikos Stadium.
    27'
    Frederico Duarte (Panaitolikos) kommer seg fri på Panetolikos Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Rødt kort til Panaitolikos
    Marios Oikonomou
    Rødt kort! Marios Oikonomou (Panaitolikos) sendes i dusjen av dommer Ioannis Papadopoulos.
    30'
    Frispark Atromitos Athens.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    32'
    34'
    34'
    Frederico Duarte (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    36'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    36'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Alexandros Malis
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Giannis Petrakis gjør dagens første bytte i Agrinio, når han tar ut Ilias Chatzitheodoridis og setter inn Alexandros Malis.
    37'
    38'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    I Agrinio har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Ioannis Papadopoulos tildeler Atromitos Athens en corner. Denzel Jubitana sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Charalampos Mavrias
    Panaitolikos angriper i Agrinio. Charalampos Mavrias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    45'
    Kan Atromitos Athens utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Nikola Stajic
    Nikola Stajic (Panaitolikos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Eder Gonzalez Tortella
    Atromitos Athens angriper i Agrinio. Eder Gonzalez Tortella fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Karol Angielski avslutter utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Aguibou Camara
    Ut: Dimitrios Tsakmakis
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) gjør sitt første bytte for dagen. Aguibou Camara erstatter Dimitrios Tsakmakis.
    46'
    47'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Atromitos Athens.
    48'
    Diego Martin Valencia Morello
    Atromitos Athens avanserer forover og Diego Martin Valencia Morello kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    51'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    51'
    Karol Angielski skyter i stolpen! Nære på for Atromitos Athens.
    51'
    Nikos Karelis
    Nikos Karelis (Panaitolikos) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    52'
    52'
    53'
    Atromitos Athens angriper, men avslutningen til Denzel Jubitana går utenfor.
    53'
    Atromitos Athens angriper, men Ioannis Papadopoulos blåser for offside.
    55'
    Sjanse til Atromitos Athens! Pierre Kunde er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    57'
    Antonis Stergiakis ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    58'
    59'
    61'
    Frispark Panaitolikos.
    61'
    62'
    Sergio Ismael Diaz Velazquez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Inn: Nikos Vergos
    Ut: Denzel Jubitana
    Denzel Jubitana (Atromitos Athens) erstattes av Nikos Vergos.
    67'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Nikos Karelis
    Panaitolikos gjør sitt andre bytte. Nikos Karelis erstattes av Joao Pedro.
    69'
    Inn: Georgios Liavas
    Ut: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Panaitolikos bytter ut Sergio Ismael Diaz Velazquez med Georgios Liavas.
    69'
    69'
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    70'
    Georgios Liavas
    Målsjanse på Panetolikos Stadium! Georgios Liavas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    I Agrinio slår Frederico Duarte en corner fra høyre.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Panaitolikos er nær straffområde.
    74'
    Aguibou Camara
    Aguibou Camara (Atromitos Athens) mottar sitt første gule kort for dagen på Panetolikos Stadium.
    74'
    Inn: Juanpi
    Ut: Charalampos Mavrias
    Panaitolikos bytter ut Charalampos Mavrias med Juanpi. Dette er det fjerde byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    75'
    Eder Gonzalez Tortella må stå over en kamp for Atromitos Athens etter å ha fått gult kort av dommer Ioannis Papadopoulos.
    75'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Facundo Martin Perez
    Bytte for Panaitolikos. Angelos Tsingaras kommer inn for Facundo Martin Perez på Panetolikos Stadium.
    76'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Tuur Dierckx
    Ut: Gaetan Robail
    Bytte for Atromitos Athens. Tuur Dierckx kommer inn for Gaetan Robail på Panetolikos Stadium.
    77'
    Inn: Antonis Trimmatis
    Ut: Kyriakos Kivrakidis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atromitos Athens. Inn kommer Antonis Trimmatis, mens Kyriakos Kivrakidis tar plass på benken.
    77'+6
    Inn: Nikolaos Athanasiou
    Ut: Laurens De Bock
    Atromitos Athens bytter ut Laurens De Bock med Nikolaos Athanasiou. Dette er det fjerde byttet som Sasa Ilic gjør i dagens kamp.
    78'
    Ioannis Papadopoulos tildeler Atromitos Athens en corner. Aguibou Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Aguibou Camara (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    81'
    Juanpi
    Panaitolikos angriper i Agrinio. Juanpi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    Juanpi
    I Agrinio slår Juanpi en corner fra venstre.
    83'
    84'
    85'
    Nikolaos Athanasiou
    Nikolaos Athanasiou (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    86'
    Atromitos Athens angriper på Panetolikos Stadium, men Eder Gonzalez Tortella header utenfor.
    86'
    87'
    Nikolaos Athanasiou (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    88'
    89'
    Ioannis Papadopoulos signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    90'+1
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Aguibou Camara avslutter utenfor.