Levan Shengelia (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    3'
    PAS Lamia 1964 får tildelt et hjørnespark
    Ruben Martinez Granja
    Ruben Martinez Granja (PAS Lamia 1964) slår en corner fra venstre side på Panetolikos Stadium.
    6'
    Panaitolikos får tildelt et frispark
    I Agrinio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    PAS Lamia 1964 får tildelt et frispark
    Panaitolikos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PAS Lamia 1964.
    11'
    Mål for PAS Lamia 1964!
    Panaitolikos 0 - 1 PAS Lamia 1964
    Mål: Flosard Malci
    Målgivende: Carlitos
    Mål! PAS Lamia 1964 tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Flosard Malci. Carlitos sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Carlitos
    I Agrinio slår Carlitos en corner fra høyre.
    14'
    Skudd utenfor mål, PAS Lamia 1964
    Sotiris Tsiloulis
    Sotiris Tsiloulis (PAS Lamia 1964) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Nikos Karelis
    Nikos Karelis (Panaitolikos) kommer seg fri på Panetolikos Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Carlitos
    Målsjanse! Carlitos (PAS Lamia 1964) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Panaitolikos!
    17'
    Bruno Ezequiel Duarte
    Bruno Ezequiel Duarte (Panaitolikos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    22'
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    23'
    Panaitolikos får tildelt et hjørnespark
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Panaitolikos er nær straffområde.
    27'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Pedro Amaral
    Pedro Amaral (PAS Lamia 1964) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Charalampos Mavrias ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Skudd på mål, Panaitolikos
    Levan Shengelia (Panaitolikos) avanserer forover på Panetolikos Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    29'
    Juanpi
    I Agrinio slår Juanpi en corner fra venstre.
    29'
    Charalampos Mavrias
    Panaitolikos avanserer forover i Agrinio. Charalampos Mavrias avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    I Agrinio slår Levan Shengelia en corner fra høyre.
    30'
    Skudd på mål, PAS Lamia 1964
    Carlitos
    Sjanse i Agrinio! Carlitos (PAS Lamia 1964) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    36'
    Theofanis Tzandaris
    Theofanis Tzandaris må stå over en kamp for PAS Lamia 1964 etter å ha fått gult kort av dommer Panagiotis Rafail Tsiaras.
    36'
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark for PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    40'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 like utenfor Panaitolikos-området.
    40'
    Gult kort til Panaitolikos
    Bruno Ezequiel Duarte får gult kort og må stå over en kamp for Panaitolikos!
    40'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Adam Tzanetopoulos
    Adam Tzanetopoulos (PAS Lamia 1964) mottar et gult kort på Panetolikos Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    42'
    Kan Panaitolikos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) header rett i tverrliggeren!
    44'
    Nikos Karelis skyter i stolpen! Nesten mål for Panaitolikos.
    44'
    Frispark Panaitolikos.
    45'
    Mål for Panaitolikos!
    Panaitolikos 1 - 1 PAS Lamia 1964
    Mål: Charalampos Mavrias
    Charalampos Mavrias scorer og utligningen er et faktum på Panetolikos Stadium. 1-1.
    46'
    Målet til Panaitolikos sjekkes av VAR
    48'
    Målet til Panaitolikos blir stående
    48'
    Carlitos
    49'
    PAS Lamia 1964 avanserer forover i Agrinio. Ruben Martinez Granja avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark til PAS Lamia 1964 på halvdelen til Panaitolikos.
    53'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964.
    54'
    Nikola Stajic
    Nikola Stajic (Panaitolikos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Sjanse! Panaitolikos avanserer forover, men Levan Shengelia avslutter utenfor.
    56'
    57'
    Målsjanse til PAS Lamia 1964! Pedro Amaral treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Frisparket tildelt Panaitolikos er farlig nær PAS Lamia 1964s målområde.
    59'
    PAS Lamia 1964 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Frederico Duarte
    Ut: Juanpi
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt første bytte for dagen. Frederico Duarte erstatter Juanpi.
    65'
    Inn: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Ut: Levan Shengelia
    Panaitolikos bytter ut Levan Shengelia med Sergio Ismael Diaz Velazquez. Dette er det andre byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    65'
    Det blir farlig! Frispark for PAS Lamia 1964 er nær straffområde.
    66'
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) kommer til avslutning på Panetolikos Stadium, men headingen blir reddet.
    67'
    67'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    72'
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Sidcley
    Ut: Ruben Martinez Granja
    Bytte for PAS Lamia 1964. Sidcley kommer inn for Ruben Martinez Granja på Panetolikos Stadium.
    73'
    Inn: Zoran Tosic
    Ut: Sotiris Tsiloulis
    PAS Lamia 1964 bytter ut Sotiris Tsiloulis med Zoran Tosic.
    73'
    74'
    Carlitos
    PAS Lamia 1964 angriper, men avslutningen til Carlitos går utenfor.
    76'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joao Pedro erstatter Ilias Chatzitheodoridis.
    76'
    PAS Lamia 1964 blir avblåst for offside
    Carlitos
    PAS Lamia 1964 angriper i Agrinio, men blir avblåst for offside.
    77'
    Frederico Duarte
    Frederico Duarte (Panaitolikos) kommer seg fri på Panetolikos Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    78'
    Joao Pedro
    Panaitolikos angriper på Panetolikos Stadium. Joao Pedro header ballen i tverrliggeren!
    78'
    Sjanse! Panaitolikos avanserer forover, men Charalampos Mavrias avslutter utenfor.
    79'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til Panaitolikos like utenfor PAS Lamia 1964-området.
    80'
    Inn: Nikolaos Tsoukalos
    Ut: Carlitos
    Leonidas Vokolos gjør dagens tredje bytte i Agrinio, når han tar ut Carlitos og setter inn Nikolaos Tsoukalos.
    81'
    Panaitolikos 1 - 2 PAS Lamia 1964
    Mål: Cristopher Nunez
    Mål! PAS Lamia 1964 tar ledelsen 1-2 ved Cristopher Nunez.
    82'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til PAS Lamia 1964.
    85'
    87'
    Frederico Duarte (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.