0-1
    Panseraikos FC får tildelt et frispark
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    1'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    2'
    Skudd utenfor mål, Aris Thessaloniki
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki avanserer forover i Serres. Loren Moron avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Panagiotis Deligiannidis ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Aris Thessaloniki får tildelt et frispark
    Frispark for Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    6'
    Manu Garcia
    Aris Thessaloniki angriper, men avslutningen til Manu Garcia går utenfor.
    7'
    Skudd på mål, Panseraikos FC
    Mathias Tomas
    Panseraikos FC angriper. Mathias Tomas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Panseraikos FC får tildelt et hjørnespark
    Mathias Tomas (Panseraikos FC) slår en corner fra venstre side på Serres Stadium.
    8'
    Panagiotis Deligiannidis er tilbake på banen igjen.
    9'
    Skudd utenfor mål, Panseraikos FC
    Jefte Betancor
    Panseraikos FC angriper i Serres. Jefte Betancor fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    13'
    I Serres har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    15'
    Gult kort til Aris Thessaloniki
    Manu Garcia
    Dommer Stavros Tsimenteridis gir Manu Garcia (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    18'
    Martin Frydek ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Frispark til Aris Thessaloniki på halvdelen til Panseraikos FC.
    20'
    Martin Frydek er tilbake i kampen igjen.
    20'
    21'
    Frispark Aris Thessaloniki.
    22'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Paschalis Staikos
    Paschalis Staikos (Panseraikos FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Serres Stadium.
    22'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark Panseraikos FC.
    28'
    Juan Camilo Salazar
    Panseraikos FC fosser forover og Juan Camilo Salazar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    29'
    I Serres har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Kan Aris Thessaloniki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Aris Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Skudd på mål, Aris Thessaloniki
    Monchu
    Sjanse i Serres! Monchu (Aris Thessaloniki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Mål for Aris Thessaloniki!
    Panseraikos FC 0 - 1 Aris Thessaloniki
    Mål: Jose Cifuentes
    Målgivende: Pione Sisto
    Mål! Jose Cifuentes gir Aris Thessaloniki en 0-1 ledelse. Pione Sisto sto for den målgivende pasningen.
    35'
    37'
    Hugo Mallo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    Aris Thessaloniki slipper å klare seg uten Hugo Mallo som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    Loren Moron
    Målsjanse til Aris Thessaloniki! Loren Moron treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Manu Garcia
    Aris Thessaloniki angriper i Serres. Manu Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Aris Thessaloniki får tildelt et hjørnespark
    Manu Garcia
    Manu Garcia (Aris Thessaloniki) løfter inn en corner fra høyre på Serres Stadium.
    40'
    Jakub Brabec
    Jakub Brabec (Aris Thessaloniki) pådrar seg et gult kort.
    42'
    43'
    44'
    Aris Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    I Serres slår Mathias Tomas en corner fra høyre.
    45'+3
    Mathias Tomas (Panseraikos FC) løfter inn en corner fra høyre på Serres Stadium.
    45'+3
    45'+4
    I Serres slår Mathias Tomas en corner fra venstre.
    45'+5
    Emil Bergström
    Emil Bergström (Panseraikos FC) kommer til en målsjanse på Serres Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+6
    Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til Aris Thessaloniki.
    46'
    47'
    Milos Deletic
    Milos Deletic (Panseraikos FC) avanserer forover på Serres Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    48'
    50'
    Milos Deletic (Panseraikos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    53'
    55'
    57'
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Aris Thessaloniki er nær straffområde.
    59'
    61'
    Emil Bergström (Panseraikos FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Serres Stadium.
    63'
    Emil Bergström er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    Martin Frydek
    Dommer Stavros Tsimenteridis viser Martin Frydek (Aris Thessaloniki) det gule kortet.
    64'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Wilfrid Kaptoum
    Ut: Paschalis Staikos
    Michalis Grigoriou (Panseraikos FC) gjør sitt første bytte for dagen. Wilfrid Kaptoum erstatter Paschalis Staikos.
    64'
    Inn: Francisco Perruzzi
    Ut: Angelos Liasos
    Bytte for Panseraikos FC. Francisco Perruzzi kommer inn for Angelos Liasos på Serres Stadium.
    64'
    66'
    71'
    Panagiotis Deligiannidis
    Panagiotis Deligiannidis (Panseraikos FC) får et gult kort av dommer Stavros Tsimenteridis.
    72'
    Pione Sisto
    Dommer Stavros Tsimenteridis viser Pione Sisto (Aris Thessaloniki) det gule kortet.
    72'
    Spillerbytte - Aris Thessaloniki
    Inn: Kike Saverio
    Ut: Pione Sisto
    Pione Sisto (Aris Thessaloniki) erstattes av Kike Saverio.
    74'
    Inn: Vladimir Darida
    Ut: Manu Garcia
    Aris Thessaloniki gjør sitt andre bytte. Manu Garcia erstattes av Vladimir Darida.
    74'
    Aris Thessaloniki blir avblåst for offside
    Clayton Diandy
    Dommer Stavros Tsimenteridis ser at linjemannen løfter flagget, og Aris Thessalonikis Clayton Diandy blåses av for offside.
    76'
    Inn: Petar Gigic
    Ut: Milos Deletic
    Panseraikos FC bytter ut Milos Deletic med Petar Gigic. Dette er det tredje byttet som Michalis Grigoriou gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Mohamed Fares
    Ut: Stavros Petavrakis
    Michalis Grigoriou gjør dagens fjerde bytte i Serres, når han tar ut Stavros Petavrakis og setter inn Mohamed Fares.
    77'
    Emil Bergström (Panseraikos FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Serres Stadium.
    80'
    Aris Thessaloniki angriper i Serres. Clayton Diandy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    82'
    Inn: Athanasios Koutsogoulas
    Ut: Panagiotis Deligiannidis
    Michalis Grigoriou (Panseraikos FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Athanasios Koutsogoulas erstatter Panagiotis Deligiannidis.
    87'
    Aris Thessaloniki fosser forover og Clayton Diandy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    Monchu
    Stavros Tsimenteridis tildeler Aris Thessaloniki en corner. Monchu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    88'
    Inn: Alvaro Zamora
    Ut: Loren Moron
    Aris Thessaloniki bytter ut Loren Moron med Alvaro Zamora.
    89'
    90'+2
    Monchu
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Hugo Mallo
    Hugo Mallo (Aris Thessaloniki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Clayton Diandy (Aris Thessaloniki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    90'+6
    Monchu
    Dommeren gir Monchu (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    90'+6
    90'+7
    Petar Gigic
    Petar Gigic (Panseraikos FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.