Frispark PAOK Thessaloniki.
    4'
    Thomas Murg (PAOK Thessaloniki) slår en corner fra venstre side på Serres Stadium.
    5'
    Mbwana Samatta
    Mbwana Samatta (PAOK Thessaloniki) header utenfor.
    5'
    Panseraikos FC fosser fremover, men Aristotelis Diamantopoulos blåser for offside på Serres Stadium.
    6'
    Ioannis Konstantelias
    Ioannis Konstantelias (PAOK Thessaloniki) kommer seg fri på Serres Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til PAOK Thessaloniki.
    8'
    Panseraikos FC angriper, men Aristotelis Diamantopoulos blåser for offside.
    10'
    I Serres har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Aristotelis Diamantopoulos tildeler PAOK Thessaloniki en corner. Thomas Murg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Stefan Schwab
    PAOK Thessaloniki angriper i Serres. Stefan Schwab fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Amr Warda
    Panseraikos FC angriper i Serres. Amr Warda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    Gult kort til PAOK Thessaloniki
    Dommeren gir Stefan Schwab (PAOK Thessaloniki) et gult kort.
    15'
    PAOK Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    18'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til PAOK Thessaloniki.
    19'
    Konstantinos Thymianis ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    21'
    PAOK Thessaloniki angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    PAOK Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Spillet på Serres Stadium er stoppet midlertidig fordi Konstantinos Thymianis ligger nede.
    23'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Emil Bergström
    Ut: Konstantinos Thymianis
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Panseraikos FC) tar ut Konstantinos Thymianis som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Emil Bergström.
    24'
    24'
    Ioannis Konstantelias (PAOK Thessaloniki) kommer til en målsjanse på Serres Stadium, men klarer ikke å score.
    27'
    28'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Frispark til PAOK Thessaloniki på halvdelen til Panseraikos FC.
    31'
    35'
    37'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Maximiliano Moreira
    Maximiliano Moreira (Panseraikos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Skudd utenfor mål, Panseraikos FC
    39'
    Angelos Oikonomou
    Angelos Oikonomou (Panseraikos FC) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Mål for PAOK Thessaloniki!
    Panseraikos FC 0 - 1 PAOK Thessaloniki
    Mål: Ioannis Konstantelias
    Målgivende: Jonny Castro
    Ioannis Konstantelias dundrer ballen i mål og PAOK Thessaloniki tar ledelsen 0-1 på Serres Stadium. Det er en fin assist fra Jonny Castro.
    45'+2
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til PAOK Thessaloniki like utenfor Panseraikos FC-området.
    50'
    52'
    PAOK Thessaloniki angriper i Serres, men blir avblåst for offside.
    53'
    Aristotelis Diamantopoulos tildeler PAOK Thessaloniki en corner. Thomas Murg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Jonny Castro
    PAOK Thessaloniki angriper, men avslutningen til Jonny Castro går utenfor.
    55'
    57'
    Amr Warda
    Sjanse til Panseraikos FC! Amr Warda er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Aristotelis Diamantopoulos tildeler Panseraikos FC en corner. Damil Dankerlui sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    Frispark for PAOK Thessaloniki på egen banehalvdel.
    59'
    I Serres slår Thomas Murg en corner fra venstre.
    61'
    Kiril Despodov
    PAOK Thessaloniki fosser forover og Kiril Despodov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    62'
    Spillerbytte - PAOK Thessaloniki
    Inn: Marcos Antonio
    Ut: Magomed Ozdoev
    PAOK Thessaloniki gjør sitt første bytte. Magomed Ozdoev erstattes av Marcos Antonio.
    63'
    Inn: Taison
    Ut: Thomas Murg
    Bytte for PAOK Thessaloniki. Taison kommer inn for Thomas Murg på Serres Stadium.
    63'
    65'
    Inn: Marios Sofianos
    Ut: Kostas Pileas
    Kostas Pileas (Panseraikos FC) erstattes av Marios Sofianos.
    66'
    Inn: Paschalis Staikos
    Ut: Angelos Oikonomou
    Panseraikos FC bytter ut Angelos Oikonomou med Paschalis Staikos.
    66'
    Paschalis Staikos
    Panseraikos FC fosser forover og Paschalis Staikos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Andre gule kort til Panseraikos FC
    Maximiliano Moreira (Panseraikos FC) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Serres Stadium.
    69'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til PAOK Thessaloniki på egen banehalvdel.
    69'
    72'
    Inn: Rafa Soares
    Ut: Vieirinha
    Razvan Lucescu gjør dagens tredje bytte i Serres, når han tar ut Vieirinha og setter inn Rafa Soares.
    73'
    Inn: Brandon Thomas
    Ut: Mbwana Samatta
    Razvan Lucescu (PAOK Thessaloniki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Brandon Thomas erstatter Mbwana Samatta.
    73'
    Inn: Savvas Mourgos
    Ut: Kaiyne Woolery
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Panseraikos FC. Inn kommer Savvas Mourgos, mens Kaiyne Woolery tar plass på benken.
    75'
    75'
    76'
    Marios Sofianos
    Marios Sofianos (Panseraikos FC) kommer seg fri på Serres Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    77'
    Sjanse til PAOK Thessaloniki! Kiril Despodov er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Brandon Thomas
    PAOK Thessaloniki angriper, men avslutningen til Brandon Thomas går utenfor.
    78'
    Taison
    Målsjanse på Serres Stadium! Taison fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    80'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    81'
    Emil Bergström
    Panseraikos FC angriper på Serres Stadium. Emil Bergström header utenfor.
    81'
    Rødt kort til Panseraikos FC
    Panagiotis Deligiannidis
    Panagiotis Deligiannidis (Panseraikos FC) må forlate banen etter at dommer Aristotelis Diamantopoulos trekker fram det røde kortet!
    83'
    PAOK Thessaloniki angriper i Serres. Kiril Despodov fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Sjanse! PAOK Thessaloniki avanserer forover, men Kiril Despodov avslutter utenfor.
    88'
    Panseraikos FC scorer selvmål!
    Panseraikos FC 0 - 2 PAOK Thessaloniki
    Mål: Stavros Petavrakis
    Selvmål! En sønderknust Stavros Petavrakis setter ballen i eget mål. Dermed står det 0-2.
    90'+2
    Inn: Theocharis Tsingaras
    Ut: Stefan Schwab
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PAOK Thessaloniki. Inn kommer Theocharis Tsingaras, mens Stefan Schwab tar plass på benken.