Det blir farlig! Frispark for Rodez Aveyron er nær straffområde.
    Clement Depres (Rodez Aveyron) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Frispark til Paris FC på halvdelen til Rodez Aveyron.
    Skudd utenfor mål, Rodez
    15'
    I Paris slår Ilan Kebbal en corner fra venstre.
    17'
    Ilan Kebbal (Paris FC) slår en corner fra venstre side på Stade Sebastien Charlety.
    18'
    Skudd utenfor mål, Paris FC
    18'
    Ilan Kebbal (Paris FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Sebastien Charlety.
    20'
    Antoine Valnet tildeler Paris FC en corner. Ilan Kebbal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Paris FC har fått straffespark på Stade Sebastien Charlety!
    23'
    Paris FC scorer på straffe!
    Paris FC 1 - 0 Rodez
    Mål: Alimami Gory
    Mål! Alimami Gory gir Paris FC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    24'
    Skade: Rodez
    25'
    25'
    Tilbake fra skade: Rodez
    27'
    27'
    Rodez Aveyron tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    30'
    Bradley Danger (Rodez Aveyron) slår en corner fra høyre side på Stade Sebastien Charlety.
    32'
    32'
    I Paris har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    I Paris slår Bradley Danger en corner fra venstre.
    41'
    Antoine Valnet signaliserer et frispark til Rodez Aveyron.
    42'
    Paris FC angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    Dommer Antoine Valnet venter med å sette i gang spillet fordi Serge-Philippe Raux Yao ligger nede.
    45'
    45'
    45'+3
    Bradley Danger (Rodez Aveyron) løfter inn en corner fra høyre på Stade Sebastien Charlety.
    45'+4
    Antoine Valnet signaliserer et frispark til Paris FC på egen banehalvdel.
    45'+4
    Rodez Aveyron slipper å klare seg uten Serge-Philippe Raux Yao som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+5
    Spillerbytte - Rodez
    Inn: Hatim Far
    Ut: Serge-Philippe Raux Yao
    Laurent Peyrelade (Rodez Aveyron) gjør sitt første bytte for dagen. Hatim Far erstatter Serge-Philippe Raux Yao.
    46'
    Spillerbytte - Paris FC
    Inn: Mehdi Chahiri
    Ut: Alimami Gory
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris FC. Inn kommer Mehdi Chahiri, mens Alimami Gory tar plass på benken.
    46'
    Frispark til Rodez Aveyron på halvdelen til Paris FC.
    46'
    Paris FC fosser fremover, men Antoine Valnet blåser for offside på Stade Sebastien Charlety.
    51'
    Antoine Valnet tildeler Rodez Aveyron en corner. Bradley Danger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    Antoine Valnet signaliserer et frispark til Rodez Aveyron like utenfor Paris FC-området.
    57'
    59'
    60'
    Mål for Rodez!
    Paris FC 1 - 1 Rodez
    Mål: Eric Vandenabeele
    Målgivende: Hatim Far
    Mål! Eric Vandenabeele (Rodez Aveyron) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Hatim Far sto for den målgivende pasningen.
    61'
    I Paris har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    I Paris slår Bradley Danger en corner fra høyre.
    67'
    Rodez Aveyron fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    67'
    Antoine Valnet signaliserer et frispark til Paris FC.
    68'
    Lorenzo Rajot
    Dommer Antoine Valnet viser Lorenzo Rajot (Rodez Aveyron) det gule kortet.
    68'
    Frispark for Rodez Aveyron på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Nassim Ouammou
    Ut: Clement Depres
    Bytte for Rodez Aveyron. Nassim Ouammou kommer inn for Clement Depres på Stade Sebastien Charlety.
    71'
    72'
    Hatim Far (Rodez Aveyron) løfter inn en corner fra høyre på Stade Sebastien Charlety.
    74'
    Antoine Valnet tildeler Rodez Aveyron en corner. Nassim Ouammou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Bradley Danger (Rodez Aveyron) slår en corner fra venstre side på Stade Sebastien Charlety.
    75'
    75'
    Inn: Julien Lopez
    Ut: Ilan Kebbal
    Paris FC gjør sitt andre bytte. Ilan Kebbal erstattes av Julien Lopez.
    76'
    Inn: Jaouen Hadjam
    Ut: Florent Hanin
    Paris FC bytter ut Florent Hanin med Jaouen Hadjam.
    76'
    Gult kort til Paris FC
    Julien Le Cardinal
    Julien Le Cardinal (Paris FC) får et gult kort av dommer Antoine Valnet.
    77'
    78'
    Kouadio-Yves Dabila
    Kouadio-Yves Dabila (Paris FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Sebastien Charlety.
    79'
    Rodez scorer på straffe!
    Paris FC 1 - 2 Rodez
    Mål: Bradley Danger
    Mål! Bradley Danger gir Rodez Aveyron ledelsen 1-2 på Stade Sebastien Charlety. Målet kom på et straffespark.