PSGs lag: Areola - Alves, Marquinhos, Silva, Kurzawa - Verratti, Motta, Rabiot - Mbappé, Cavani, Neymar
    0'
    Bayerns lag: Ulreich - Kimmich, Süle, Martínez, Alaba - Tolisso, Vidal - Thiago, Rodriguez, Müller, Lewandowski
    0'
    PSGs lag betyr at de to spillerne det har stormet rundt den siste drøye uken, Neymar og Edinson Cavani, starter sammen på topp. Konflikten mellom de to skal ha startet da Neymar forsøkte å ta et straffespark fra Cavani i en kamp mot Lyon for bare ti dager siden. Det fikk han ikke og Neymar skal ifølge fransk og spansk presse ha blitt rasende. Det skal blant annet ha oppstått en krangel i garderoben i ettertid og selv klubbpresidenten har blandet seg inn i konflikten. Neymar var aldri i troppen mot Montpellier i helgen og dagens storoppgjør er første kamp de to spiller sammen siden det gikk en kule varmt i Paris 17. september.
    0'
    Og der er storkampen i Frankrike i gang. Bayern München vant sin første kamp i gruppe B med 3-0 over Anderlecht. PSG overbeviste med 5-0 borte mot Celtic.
    1'
    Tyskerne møtes med en enorm pipekonsert fra hjemmepublikummet. Det har ikke skjedd stort de første to minuttene.
    1'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Bayern München
    Mål: Dani Alves
    Målgivende: Neymar
    For et forarbeid av Neymar! Han drar seg først forbi en mann, før han drar på seg ytterligere fire-fem forsvarere. Med et herlig overblikk spiller han videre til Dani Alves, som plutselig står helt upresset på syv-åtte meter. Backen banker ballen mellom beina på keeper Ulreich og dermed er PSG i ledelsen!
    2'
    Bayern München-trener Carlo Ancelotti kan nesten ikke tro den dårlige starten. Han sank bare inn i stolen sin på benken - tydelig oppgitt.
    4'
    Det er vertene som dominerer starten på dette oppgjøret nå. Tyskerne virker litt sjokket etter det første målet.
    5'
    Bayern får låne ballen litt, men det tar ikke lang tid før PSG bryter. Neymar setter fart og forsøker å nå Mbappé i bakrom. Pasningen er imidlertid for lang og triller inn til keeper.
    8'
    Gjestene med corner, men Silva stanger ballen vekk fra farlig sone.
    9'
    Neymar løper opp Kimmich og gir gjestene corner. Den corneren blir skummel. Ingen følger med når Müller får servert ballen rett i beina, men presterer å skyter utenfor fra kort hold.
    12'
    Thomas Müller behandles for et kutt ved kneet. Bayern spiller med ti mann og PSG velger å presse høyt uten at de får noe uttelling for det.
    15'
    Stor Bayern München-sjanse! De holder bra trykk etter en corner. Etter hvert er det Martinez som skyter fra rundt 20 meter. Keeper Areola varter opp med en kjemperedning!
    19'
    Etter stor PSG-dominans de første ti minuttene har Bayern München jobbet seg inn i kampen.
    20'
    Ny brukbar sjanse for gjestene. Alaba svinger inn fra venstre og treffer Lewandowski. Spissen nikker rett på keeper Areola.
    22'
    Gult kort til Bayern München
    Joshua Kimmich
    Får det gule for å ha klippet ned Rabiot i en kontring. Kort tid senere kontrer vertene igjen. Får frispark denne gangen også. Ser ut til at Neymar skal slå inn.
    23'
    Innlegget er svakt. Bayern klarerer enkelt.
    24'
    Stor PSG-sjanse! Mbappé vinner ballen og setter fart. Han spiller til Cavani, som fra litt spiss vinkel skyter like utenfor.
    27'
    Bayern finner åpningene i PSG-forsvaret. Müller spilles fri i bakrom og finner Lewandwowski. Men den polske spissen har ikke fininnstilt siktet så langt og skyter svakt rett på keeper.
    31'
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Bayern München
    Mål: Edinson Cavani
    For en scoring. Mbappé parkerer samtlige i bakrom. Han vender opp, tar seg tid og legger igjen til Cavani. Spissen er nådeløs når han først får sjansen og banker ballen opp i nettaket. I feiringen er også Neymar bortom for å gi rekkekameraten en klem.
    32'
    Enorm PSG-mulighet igjen. Neymar med lekker flikk til Cavani som bør øke til 3-0, men avslutningen fra kort hold - og helt uten press - blir litt for svak.
    37'
    Corner for Bayern Mücnhen nå.
    40'
    Den får tyskerne ingenting ut av.
    40'
    Nok en corner for Bayern München. Areola er våkent ute og bokser.
    43'
    Men gjestene opprettholder trykket. Et skudd går via en forsvarer og til corner på nytt. Heller ikke denne gangen blir det farlig.
    44'
    Arturo Vidal
    Får korrekt gult kort etter å ha klippet ned Neymar på en PSG-kontring.
    45'
    45'+1
    46'
    Rolig start på omgangen. Vidal får en mulighet til å spille Müller fri til høyre, men sklir i det han skal slå pasningen.
    47'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Corentin Tolisso
    46'
    Corner for Bayern München nå.
    49'
    Det blir en kjempesjanse! Det er vel Martinez som vinner duellen i boksen, nikker på mål, men Thiago Silva redder på streken!
    50'
    Så kontrer PSG umiddelbart i andre enden. Neymar spiller Mbappé fri til venstre. Vidunderbarnet er uselvisk. Istedetfor å skyte spiller han tilbake til brasilianeren som bør sette 3-0. Det klarer han ikke og blåser i stedet ballen utenfor fra fem meter!
    51'
    PSG bryter Bayern München på tyskernes halvdel. Neymar setter fart og er bare centimetre unna å øke til 3-0 med det skuddet der!
    54'
    For en PSG-kontring! Mbappé tar med hele forsvaret til Bayern på løpetur. Han titter så opp og er nær å treffe Cavani på bakerste stolpe. Kun en lang Martinez-tå hindrer 3-0!
    58'
    Paris Saint-Germain 3 - 0 Bayern München
    Mål: Neymar
    For en scoring av PSG! Mbappé finter Alaba fullstendig ut. Skuddet blir blokkert av Martinez, men får aldri klarert. Da kommer Neymar i full fart og setter ballen enkelt i mål!
    63'
    Bayern München scorer, men får målet annullert for offside. Lewandowski nikker ned til Vidal, som videre setter ballen i mål. TV-bildene viser imidlertid at han er hårfint på feil side. PSG overtar.
    67'
    Inn: Arjen Robben
    Ut: Thomas Müller
    69'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Angel Di Maria
    Ut: Kylian Mbappe
    Ellevill hyllest av Mbappé idet han forlater banen. For en kamp han har hatt.
    79'
    Frispark for PSG nå. Både Cavani og Neymar står klar. Det ender med at Cavani skyter. Det er et godt forsøk, men går like over.
    79'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Thiago Motta
    86'
    Skjer ikke så veldig mye ute på matta nå. PSG beholder ballen, mens Bayern München ser ut til å ha resignert.
    86'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Marco Verratti
    90'
    Dette ebber nok ut i en fullt fortjent 3-0-seier til PSG. Stjernegalleriet har virkelig levert på hjemmebane i kveld.
    90'+2
    Gjestene får frispark i farlig posisjon. Det er vel det siste som skjer i denne kampen.