1-2

Sammenlagt
3 - 5

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av returoppgjøret mellom PSG og Lyon i Champions League-semifinalen.
    Lyon leder 3-2 etter første kampen på sin egen sin hjemmebane, Groupama Stadium. PSG scoret allerede etter seks minutter, men Lyon kjempet seg tilbake og ledet 2-1 til pause. Fem minutter inn i andreomgangen satt Macario inn sin andre scoring for kvelden, før Dudek reduserte til 3-2 for PSG. Ada Hegerberg hadde en målgivende i den første kampen.
    Uansett utfall i kveldens semifinale, så vil vi få tre norske landslagsspillere i Champions League-finalen. Caroline Graham Hansen og Ingrid Engen vant 5-3 sammenlagt mot Wolfsburg i den andre semifinalen, og er dermed klare for finalen. Motstanderen kan enten bli Ada Hegerberg og Lyon, eller Celin Bizet Ildhusøy og PSG.
    I den franske ligaen leder Lyon tabellen med 55 poeng etter 19 kamper. De står med 18 seire, og en uavgjort. PSG ligger relativt tett på med 50 poeng. De har en uavgjort mer enn Lyon, samt et tap i tillegg. Det tapet kom nettopp mot Lyon, som vant 6-1 mot den franske hovedstadsklubben tidligere i sesongen.
    Spillerne gjør seg klare ute på banen nå, og det nærmer seg kampstart.
    0'
    PSG tar avspark, og kampen er i gang.
    1'
    PSG triller ball innledningsvis.
    2'
    Votikova blir presset av Macario, men sisteskansen fra unna ballen.
    3'
    Henry klarerer ut ballen.
    3'
    Slås inn i feltet, men klareres unna.
    4'
    PSG med en god start her, og vertene kommer seg fint inn i feltet. Henry sparker ballen ut til corner.
    4'
    Heades til ny corner på første stolpe.
    4'
    Ender ikke med en avslutning.
    5'
    Dudek vinner ballen midt på banen, og spiller opp på en feilvendt Katoto som mister ballen.
    6'
    Innlegg fra høyresiden til PSG som heades unna fra Bathy.
    7'
    Hjemmelaget trenger jo scoringen for å sikre finalebilletten, og har gått friskt ut fra start her i kveld. De styrer banespillet, og Lyon jobber med å forsvare seg mesteparten av tiden.
    8'
    Lyon presset ganske høyt inne på PSG sin halvdel, men vertene får spilt av seg presset.
    9'
    Frispark til Lyon nede ved egen dødlinje.
    10'
    Godt spill fra Lyon. Lawrence tar med seg ballen oppover høyresiden, og spiller vegg med Hegerberg før hun slår inn i feltet. Innlegget treffer en PSG-spiller, men gode tendenser i det angrepet der.
    10'
    Diani blir spilt i bakrommet, men Lyon-kaptein Renard får klarert ballen ut til innkast etter et litt langt touch fra Diani.
    12'
    Hegerberg blir spilt opp feilvendt, og holder på ballen en liten stund før hun spiller fra seg ballen til en PSG-spiller på utsiden av 16-meteren.
    13'
    Mål for Olympique Lyon!
    Paris Saint-Germain 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Ada Stolsmo Hegerberg
    Målgivende: Selma Bacha
    Den norske landslagsspilleren sender gjestene i ledelsen! Det kommer et høyt innlegg fra Bacha på venstresiden. Hegerberg løper seg fri i feltet og header ballen inn i mål bak Votikova. Et godt hodestøt som sender Lyon opp i 4-2 sammenlagt!
    14'
    PSG med frispark på venstresiden.
    17'
    Lyon prøver å spille PSG ned på egen halvdel, men får litt problemer og PSG får et innkast.
    18'
    Malard kommer til en litt halvhjertet avslutning rett på keeper.
    20'
    Diania blir lagt i bakken av Bacha inne på Lyon sin halvdel. Langt fra mål, men PSG flytter opp en god del duellspillere.
    21'
    Renard får headet unna frisparket, men Diania plukker opp på utsiden av 16-meteren. Hun drar seg inn i feltet nede ved dødlinja, men innlegget går gjennom hele feltet.
    22'
    Lawrence med et innlegg som slås ut til innkast for hjemmelaget.
    23'
    Nytt innlegg som ender med corner til den franske hovedstadsklubben.
    24'
    Slås på første stolpe, og Henry header ut til ny corner.
    24'
    Går gjennom hele feltet. PSG med dårlig uttelling på cornerne i starten her.
    24'
    Gigantisk sjanse for gjestene! Cascarino blir spilt igjennom forsvaret etter at Dudek glipper i klareringen. Cascarino kommer alene med Votikova, men sisteskansen er raskt ute og plukker ballen etter at Lyon-spilleren prøver å dra seg forbi keeperen.
    25'
    Lyon fortsetter å presse på.
    27'
    Hegerberg blir spilt opp feilvendt på 18 meter, og prøver å tre en pasning inn i feltet, men PSG får ryddet unna.
    28'
    Baltimore med et innlegg som går rett i hanskene på Endler.
    28'
    Ballen skifter eier ganske hyppig nå.
    30'
    PSG prøver å spille seg ut bakfra.
    31'
    Baltimore skjærer innover i banen, og prøver å tre en pasning igjennom på Karchaoui. Men Lyon får skjermet ballen til keeper.
    33'
    Lyon har vært best på siste tredjedel, og skapt noen skikkelig store sjanser. PSG har til tider styrt banespillet, men sliter litt med å presisjonen i 16-meteren til Lyon.
    34'
    Macario kommer til et skudd som blokkeres av Dudek ut til corner.
    35'
    Slås på bakre stolpe, og Renard kommer seg fri og får headet utenfor stolpen.
    35'
    Diani med en god forsvarsjobb, og vinner tilbake ballen etter en god bakromspasning fra Lyon.
    37'
    Katoto vinner ballen fra Renard, og slår til Geyoro inne foran mål. Hun får ikke dratt av Bacha inne i 16-meteren, og ballen klareres ut til Lawrence som skyter utenfor mål.
    39'
    Hegerberg kommer til en heading inne foran mål, som fører til litt klabb og babb foran mål. PSG får til slutt ryddet unna, men Lyon ikke langt unna og kunne øke til 2-0.
    39'
    Lawrence skyter opp et frispark nede ved egen 16-meter.
    41'
    Macario får vippet ballen inn til Malard foran mål. Hun treffer ikke ballen inne i 16-meteren, og den triller over dødlinja.
    42'
    Vatikova blir liggende etter Lyon-angrepet, og sliter med et bein. Hun holder seg til kneet i etterkant av situasjonen.
    43'
    PSG-keeperen oppe igjen på beina nå, og det ser ut til at det går fint.
    44'
    Lyon prøver å kontrollere inn ledelsen til pause nå.
    45'+1
    Carpenter med godt driv oppover kanten, og slår inn i feltet. Ballen klareres til en corner på overtid av førsteomgangen.
    45'+1
    Svinges mot bakre stolpe, og får såpass mye skru at den går over dødlinja.
    45'+1
    Renard header unna.
    45'+3
    45'+3
    Dommeren blåser av til pause på stillingen 0-1 til Lyon. Det er gjestene som har vært det beste laget, og norske Ada Hegerberg sørget for scoring til Lyon med et nydelig hodestøt etter 14 minutter. PSG trenger to mål i andreomgang for å sikre ekstraomganger. En liten pause, så er vi tilbake med andreomgang. Følg med!
    45'
    Lyon sparker i gang andreomgangen.
    46'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Charlotte Voll
    Ut: Barbara Votikova
    46'
    Inn: Ramona Bachmann
    Ut: Laurina Fazer
    46'
    PSG med to bytter i pausen. Votikova som skadet kneet sitt på slutten av førsteomgang kunne ikke fortsette, og dermed måtte PSG ty til keeperbytte.
    47'
    Diani tar med seg ballen utenfor 16-meteren, og spiller vegg med innbytter Bachmann før hun for ballen tilbake inne i 16-meteren. Hun skyter fra litt skrå vinkel, og treffer nettveggen.
    48'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Selma Bacha
    Diani drar seg forbi Bacha ute på kanten, og sistnevnte river ned PSG-spilleren.
    49'
    Bachmann svinger inn frisparket, men ballen stusses vekk foran i feltet.
    50'
    PSG får det ikke helt til å stemme på siste tredjedel, men kommer seg til noen nesten-muligheter. Litt mer nøyaktighet i og rundt 16-meteren, så kan det fort komme en utligning. De har åpnet andreomgangen ganske offensivt.
    52'
    Lawrence slår opp mot Diani som klarer å touche ballen forbi Endler på vei ut. Lyon-kaptein Renard kommer likevel først til ballen, og får klarert ut til corner.
    54'
    Lyon klarerer.
    54'
    PSG med en haug med avslutninger nå! Endler må ut for å bokse et innlegg, og like etterpå kommer det en avslutning som Lyon-keeperen redder til siden. Deretter kommer det et nytt innlegg i boksen, og Lyon får etterhvert klarert til corner.
    54'
    Det blir VAR-sjekk på mulig straffespark til PSG, men det går ikke igjennom.
    56'
    Stanges unna fra gjestene.
    56'
    Annullert mål for Olympique Lyon - stillingen er fremdeles 0 - 1
    Ada Stolsmo Hegerberg fikk mål annulert
    Ada Hegerberg dobler ledelsen for Lyon, men i etterkant ser VAR-bussen at Malard står i offside i forkant av scoringen. Dermed blir målet annulert. Annulleringen er korrekt.
    56'
    Lyon angriper opp langs venstresiden, men det ender med et innkast til hjemmelaget.
    60'
    Lyon har vært langt nærmere 2-0 i denne kampen, enn PSG har vært utligning til 1-1.
    62'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Marie-Antoinette Katoto
    Snakk om å jinxe scoring for PSG! Hjemmelaget utligner til 1-1 etter scoring av Katoto. Diani slår inn ved 5-meteren, og Katoto får spilt ballen videre til en lagvenninne på bakerste stolpe. Hun avslutter på mål, og keeper gir retur. Da er Katoto raskt framme, og setter ballen i mål.
    62'
    Da trenger PSG kun en scoring for at denne kampen går videre til ekstraomganger.
    65'
    PSG presser rundt 16-meteren til Lyon nå.
    65'
    PSG slår opp i bakrom, men ballen er veldig upresis og Endler har ingen problemer med å plukke ballen i fast grep.
    68'
    Lyon står relativt høyt inne på vertene sin halvdel.
    68'
    Macario legger inn bak i feltet, og gjestene får en corner.
    70'
    Frispark til PSG i feltet.
    70'
    Det blir et stopp i spillet etter at Karchaoui ligger nede i 16-meteren. Hun kommer seg etterhvert på utsiden av banen, og spillet starter igjen.
    72'
    Frispark til Lyon utenfor 16-meteren til PSG nå.
    73'
    Macario slår inn i feltet, og Voll kommer trygt ut og redder i fast grep.
    73'
    Nytt frispark til Lyon. Litt mye stopp i spillet siste minuttene.
    74'
    Frisparket slås inn i feltet, og treffer en Lyon-spiller. Men andreduellen vinner PSG, og får klarert unna.
    75'
    Et kvarter igjen nå. PSG har til tider vist at de kan skape ting på hjemmebane, men Lyon har stått for de største og fleste sjansene i kampen så langt.
    76'
    Karchaoui kommer seg fri i feltet, og får avsluttet alene med keeper. Endler redder, og gir PSG en corner.
    77'
    Det blir ingen avslutning på mål.
    77'
    Däbritz eller Bachmann skal svinge inn et frispark fra høyre korridor.
    79'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Eugénie Le Sommer
    Ut: Delphine Cascarino
    80'
    Däbritz slår inn i feltet, og ballen havner hos Bachmann. PSG sin nummer 10 skyter i nettveggen.
    81'
    Hegerberg viser styrken sin i duell med Dudek. Førstnevnte vinner duellen utenfor 16-meteren, og spiller til Malard inne foran mål. Hun bruker litt langt tid, og skyter i blokka.
    82'
    Paris Saint-Germain 1 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Wendie Renard
    Renard sender Lyon til himmels! Bacha slår inn et frispark i 16-meteren, og Lyon-kapteinen kommer til en heading som hun setter sikkert i mål. Var det spikeren i kista for Lyon? Nå trenger PSG to mål på de siste seks minuttene, pluss tillegg.
    83'
    Inn: Kadeisha Buchanan
    Ut: Griedge Mbock Bathy
    86'
    Macario får frispark i duell med Däbritz på midtbanen.
    88'
    Macario, som scoret to i forrige oppgjør, kommer til et godt skuddforsøk ved 16-meteren. Avslutningen går derimot rett på keeper.
    90'
    Det legges til fem minutter tilleggstid.
    90'+1
    Renard får frispark i duell med to PSG-spillere.
    90'+2
    Lyon drøyer tiden nede ved hjørnesparket. Tre minutter igjen nå.
    90'+3
    PSG med litt press rundt 16-meteren til Lyon på tampen her nå.
    90'+5
    Hegerberg skyter utenfor! Hun får ballen ute til høyre, og skjærer innover i 16-meteren. I avslutningsøyeblikket sklir hun, og dermed går ballen til side for mål
    90'+5
    90'+6
    Kampen er over, og Lyon er videre til finalen etter 5-3 sammenlagt over PSG. Det var norske Hegerberg som sendte Lyon i ledelsen med et nydelig hodestøt etter 14 minutter. PSG utlignet til 1-1 etter en retur fra Endler, men Lyon-kaptein stanget inn 2-1, og PSG kom aldri tilbake etter det. Dermed står Barcelona på motsatt side i finalen mot Lyon, og vi får Hegerberg mot Graham Hansen og Engen i CL-finalen.
    Jeg takker for følget, og ønsker en god dag videre.