1-0
    PAS Lamia 1964 får tildelt et frispark
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    1'
    APO Levadiakos FC får tildelt et frispark
    APO Levadiakos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    APO Levadiakos FC får tildelt et hjørnespark
    Thierry Rua Moutinho
    Thierry Moutinho (APO Levadiakos FC) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    6'
    Skudd utenfor mål, APO Levadiakos FC
    Anthony Belmonte
    Anthony Belmonte (APO Levadiakos FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Skudd utenfor mål, PAS Lamia 1964
    Sotiris Tsiloulis
    Sjanse! PAS Lamia 1964 avanserer forover, men Sotiris Tsiloulis avslutter utenfor.
    8'
    Frispark for APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    12'
    PAS Lamia 1964 får tildelt et hjørnespark
    Danny Bejarano
    Danny Bejarano (PAS Lamia 1964) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    13'
    Frispark til PAS Lamia 1964 på halvdelen til APO Levadiakos FC.
    16'
    Gult kort til APO Levadiakos FC
    Thierry Moutinho (APO Levadiakos FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    16'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964.
    18'
    Ivan Goranov
    I Lamia slår Ivan Goranov en corner fra venstre.
    18'
    23'
    Frispark APO Levadiakos FC.
    27'
    Efstathios Gortsilas tildeler APO Levadiakos FC en corner. Thierry Moutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    I Lamia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Marios Vichos
    Marios Vichos (APO Levadiakos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    32'
    34'
    Danny Bejarano (PAS Lamia 1964) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    35'
    PAS Lamia 1964 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    40'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC.
    42'
    43'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Daniel Adejo
    Dommeren gir Daniel Adejo (PAS Lamia 1964) et gult kort.
    44'
    Skudd på mål, APO Levadiakos FC
    Georgios Vrakas
    Målsjanse til APO Levadiakos FC! Georgios Vrakas treffer mål, men keeper redder.
    47'
    APO Levadiakos FC, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Efstathios Gortsilas tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Danny Bejarano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Skudd på mål, PAS Lamia 1964
    Theofanis Tzandaris
    PAS Lamia 1964 angriper. Theofanis Tzandaris får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    50'
    Thierry Moutinho (APO Levadiakos FC) slår en corner fra venstre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    51'
    I Lamia slår Sotiris Tsiloulis en corner fra venstre.
    53'
    56'
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Stefan Ashkovski
    Ut: Cristopher Nunez
    PAS Lamia 1964 bytter ut Cristopher Nunez med Stefan Ashkovski.
    58'
    Inn: Tomas Sebastian de Vincenti
    Ut: Vykintas Slivka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PAS Lamia 1964. Inn kommer Tomas de Vincenti, mens Vykintas Slivka tar plass på benken.
    58'
    58'
    Stefan Ashkovski
    Stefan Ashkovski (PAS Lamia 1964) slår en corner fra venstre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    59'
    Sotiris Tsiloulis (PAS Lamia 1964) header mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Efstathios Gortsilas tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Stefan Ashkovski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Mål for PAS Lamia 1964!
    PAS Lamia 1964 1 - 0 APO Levadiakos FC
    Mål: Richmond Boakye
    Mål! Richmond Boakye gir PAS Lamia 1964 en 1-0 ledelse.
    61'
    Spillerbytte - APO Levadiakos FC
    Inn: Giorgos Nikas
    Ut: Michal Skvarka
    Michal Skvarka (APO Levadiakos FC) erstattes av Georgios Nikas.
    63'
    Richmond Boakye ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    64'
    Tilbake fra skade: PAS Lamia 1964
    64'
    65'
    Tomas Sebastian de Vincenti
    Efstathios Gortsilas tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Tomas de Vincenti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    69'
    Anthony Belmonte (APO Levadiakos FC) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Dommer Efstathios Gortsilas viser Sotiris Tsiloulis (PAS Lamia 1964) det gule kortet.
    70'
    Inn: Giorgos Manousos
    Ut: Richmond Boakye
    PAS Lamia 1964 bytter ut Richmond Boakye som ikke ser ut til å kunne fortsette. Gianluca Festa blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Giorgos Manousos.
    71'
    Inn: Stavros Panagiotou
    Ut: Marios Vichos
    Bytte for APO Levadiakos FC. Stavros Panagiotou kommer inn for Marios Vichos på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    71'
    Stefan Ashkovski (PAS Lamia 1964) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    73'
    Stefan Ashkovski (PAS Lamia 1964) løfter inn en corner fra venstre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    74'
    74'
    Danny Bejarano (PAS Lamia 1964) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Jonas Toro
    Ut: Alfredo Antonio Mejia Escobar
    Jasminko Velic gjør dagens fjerde bytte i Lamia, når han tar ut Alfredo Mejia og setter inn Jonas Toro.
    75'
    Inn: Theodoros Tsirigotis
    Ut: Konstantinos Doumtsios
    Jasminko Velic (APO Levadiakos FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Theodoros Tsirigotis erstatter Konstantinos Doumtsios.
    75'
    76'
    Det blir farlig! Frispark for PAS Lamia 1964 er nær straffområde.
    76'
    Frispark PAS Lamia 1964.
    78'
    I Lamia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    81'
    82'
    Georgios Kornezos
    Georgios Kornezos (PAS Lamia 1964) prøver å heade ballen i mål på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, men mislykkes.
    83'
    83'
    84'
    Frispark til APO Levadiakos FC på halvdelen til PAS Lamia 1964.
    84'
    Dommer Efstathios Gortsilas gir Ivan Goranov (PAS Lamia 1964) et gult kort.
    84'
    86'
    Giorgos Manousos
    Giorgos Manousos (PAS Lamia 1964) får et gult kort av dommer Efstathios Gortsilas.
    86'
    88'
    APO Levadiakos FC fosser forover og Anthony Belmonte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    APO Levadiakos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PAS Lamia 1964.
    90'
    Stefan Ashkovski (PAS Lamia 1964) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.