Frispark for PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    Sjanse! PAS Lamia 1964 avanserer forover, men Carlitos avslutter utenfor.
    PAS Lamia 1964 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, OFI Crete
    Marko Bakic
    OFI Crete fosser forover og Marko Bakic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd utenfor mål, OFI Crete
    Felipe Gallegos
    OFI Crete angriper, men avslutningen til Felipe Gallegos går utenfor.
    8'
    OFI Crete får tildelt et hjørnespark
    Jon Toral
    I Lamia slår Jon Toral en corner fra høyre.
    18'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    18'
    I Lamia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Frispark til PAS Lamia 1964 på halvdelen til OFI Crete.
    21'
    Mål for OFI Crete!
    PAS Lamia 1964 0 - 1 OFI Crete
    Mål: Nouha Dicko
    Mål! Nouha Dicko gir OFI Crete en 0-1 ledelse.
    26'
    Målet til OFI Crete sjekkes av VAR
    27'
    Målet til OFI Crete blir stående
    28'
    OFI Crete får tildelt et frispark
    Frispark OFI Crete.
    29'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Cristopher Nunez
    Cristopher Nunez (PAS Lamia 1964) mottar sitt første gule kort for dagen på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    29'
    Nouha Dicko
    Nouha Dicko (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PAS Lamia 1964.
    31'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 like utenfor OFI Crete-området.
    34'
    PAS Lamia 1964 får tildelt et hjørnespark
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    36'
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    37'
    Carlitos
    Vasilios Fotias tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Carlitos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Sotiris Tsiloulis
    Sotiris Tsiloulis (PAS Lamia 1964) kommer seg fri på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, men avslutningen går utenfor.
    37'
    39'
    Jon Toral
    Målsjanse til OFI Crete! Jon Toral treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    40'
    Giorgos Saramantas (PAS Lamia 1964) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    41'
    Gult kort til OFI Crete
    Eric Larsson
    Dommer Vasilios Fotias gir Eric Larsson (OFI Crete) et gult kort.
    41'
    Giorgos Saramantas er tilbake på banen igjen.
    42'
    Carlitos
    PAS Lamia 1964 angriper i Lamia. Carlitos fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Vasilios Fotias tildeler OFI Crete en corner. Eric Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Eric Larsson (OFI Crete) slår en corner fra venstre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    45'
    Nouha Dicko
    Nouha Dicko (OFI Crete) header utenfor.
    45'
    Skudd på mål, PAS Lamia 1964
    Carlitos
    I Lamia får Carlitos (PAS Lamia 1964) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    PAS Lamia 1964 slipper å klare seg uten Giorgos Saramantas som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+1
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    45'+2
    Giorgos Saramantas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+4
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Stavros Vasilantonopoulos
    Ut: Giorgos Saramantas
    Leonidas Vokolos (PAS Lamia 1964) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Stavros Vasilantonopoulos erstatter Giorgos Saramantas som sannsynligvis er skadet.
    46'
    Mål for PAS Lamia 1964!
    PAS Lamia 1964 1 - 1 OFI Crete
    Mål: Sotiris Tsiloulis
    Utligning! Sotiris Tsiloulis setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    47'
    Målet til PAS Lamia 1964 sjekkes av VAR
    48'
    Målet til PAS Lamia 1964 blir stående
    51'
    Inn: Zoran Tosic
    Ut: Aleksandr Pavlovets
    Leonidas Vokolos gjør dagens andre bytte i Lamia, når han tar ut Aleksandr Pavlovets og setter inn Zoran Tosic.
    51'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964.
    52'
    52'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Nouha Dicko vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Luiz Phellype
    Ut: Nouha Dicko
    Det virker som Nouha Dicko ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Luiz Phellype.
    57'
    PAS Lamia 1964 blir avblåst for offside
    Carlitos
    Carlitos (PAS Lamia 1964) vinkes av for offside i Lamia.
    60'
    PAS Lamia 1964 1 - 2 OFI Crete
    Mål: Felipe Gallegos
    OFI Crete leder 1-2 etter en scoring av Felipe Gallegos.
    66'
    Triantafyllos Pasalidis
    Triantafyllos Pasalidis (OFI Crete) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Frispark i en god posisjon for PAS Lamia 1964!
    69'
    71'
    72'
    Inn: Samuele Longo
    Ut: Caleb Stanko
    PAS Lamia 1964 bytter ut Caleb Stanko med Samuele Longo. Dette er det tredje byttet som Leonidas Vokolos gjør i dagens kamp.
    74'
    Carlitos
    74'
    Zoran Tosic
    I Lamia slår Zoran Tosic en corner fra venstre.
    74'
    OFI Crete scorer selvmål!
    PAS Lamia 1964 2 - 2 OFI Crete
    Mål: Andreas Karo
    Selvmål! Andreas Karo er dagens uheldigste i Lamia, der stillingen nå er 2-2.
    74'
    Zoran Tosic
    I Lamia slår Zoran Tosic en corner fra høyre.
    78'
    OFI Crete blir avblåst for offside
    OFI Crete fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Inn: Leroy Abanda
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    Valdas Dambrauskas (OFI Crete) gjør sitt andre bytte for dagen. Leroy Abanda erstatter Gudmundur Thorarinsson.
    79'
    Inn: Juan Neira
    Ut: Jon Toral
    Valdas Dambrauskas gjør dagens tredje bytte i Lamia, når han tar ut Jon Toral og setter inn Juan Neira.
    79'
    Eric Larsson (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    80'
    82'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Dommer Vasilios Fotias venter med å sette i gang spillet fordi Stavros Vasilantonopoulos ligger nede.
    84'
    Inn: Dan Glazer
    Ut: Miguel Mellado
    OFI Crete bytter ut Miguel Mellado med Dan Glazer. Dette er det fjerde byttet som Valdas Dambrauskas gjør i dagens kamp.
    85'
    Leroy Abanda
    Leroy Abanda (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    85'
    Stavros Vasilantonopoulos er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Vasilios Fotias tildeler OFI Crete en corner. Eric Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Inn: Kosmas Tsilianidis
    Ut: Carlitos
    PAS Lamia 1964 bytter ut Carlitos med Kosmas Tsilianidis.
    87'
    Georgios Kornezos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    89'
    Inn: Omar Santana Cabrera
    Ut: Georgios Kornezos
    Omar Santana Cabrera (PAS Lamia 1964) erstatter Georgios Kornezos som muligens er skadet.
    90'+3
    Georgios Kornezos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lamia.
    90'+3
    Juan Neira
    Juan Neira (OFI Crete) får et gult kort av dommer Vasilios Fotias.
    90'+5
    90'+5
    Juan Neira
    OFI Crete avanserer forover i Lamia. Juan Neira avslutter, men treffer ikke mål.