Romain Armand (Pau FC) kommer seg fri på Nouste Camp, men avslutningen går utenfor.
    Frisparket tildelt Grenoble Foot er farlig nær Pau FCs målområde.
    Mahamadou Dembele (Pau FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Nouste Camp.
    Frispark Pau FC.
    10'
    13'
    Florian Michel
    Målsjanse på Nouste Camp! Florian Michel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Pau FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Abdoulie Sanyang
    Abdoulie Sanyang (Grenoble Foot) kommer til en målsjanse på Nouste Camp, men klarer ikke å score.
    17'
    18'
    Pau FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    I Bizanos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    21'
    Grenoble Foot angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark til Pau FC på halvdelen til Grenoble Foot.
    24'
    Straffe til Grenoble Foot!
    27'
    Quentin Daubin
    Quentin Daubin (Pau FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Eddy Sylvestre
    Dommer Mathieu Vernice gir Eddy Sylvestre (Pau FC) et gult kort.
    28'
    Grenoble scorer på straffe!
    Pau FC 0 - 1 Grenoble
    Mål: Yoric Ravet
    Grenoble Foot går opp i en 0-1 ledelse etter at Yoric Ravet setter straffesparket sikkert i mål på Nouste Camp.
    29'
    32'
    Pau FC angriper, men avslutningen til Eddy Sylvestre går utenfor.
    33'
    Gult kort til Grenoble
    Abdel Hakim Abdallah
    Abdel Hakim Abdallah (Grenoble Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    36'
    37'
    Frispark til Grenoble Foot på halvdelen til Pau FC.
    40'
    41'
    41'
    Brice Maubleu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Grenoble Foot slipper å klare seg uten Brice Maubleu som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    44'
    45'+1
    I Bizanos slår Yoric Ravet en corner fra venstre.
    45'+2
    46'
    Dommeren gir Romain Armand (Pau FC) et gult kort.
    46'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Pau FC på egen banehalvdel.
    47'
    Mathieu Vernice tildeler Pau FC en corner. Victor Lobry sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Sjanse! Pau FC avanserer forover, men Eddy Sylvestre avslutter utenfor.
    48'
    49'
    Yoric Ravet (Grenoble Foot) slår en corner fra høyre side på Nouste Camp.
    51'
    51'
    Victor Lobry (Pau FC) løfter inn en corner fra venstre på Nouste Camp.
    52'
    Erwin Koffi
    Erwin Koffi (Pau FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    54'
    Jordy Gaspar
    Jordy Gaspar (Grenoble Foot) får et gult kort av dommer Mathieu Vernice.
    54'
    56'
    Målsjanse! Florian Michel (Grenoble Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillerbytte - Pau FC
    Inn: Jared Khasa
    Ut: Zakaria Naidji
    Bytte for Pau FC. Jared Khasa kommer inn for Zakaria Naidji på Nouste Camp.
    57'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Grenoble Foot.
    58'
    Dommer Mathieu Vernice venter med å sette i gang spillet fordi Abdoulie Sanyang ligger nede.
    58'
    Abdoulie Sanyang kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nouste Camp.
    59'
    Erwin Koffi
    Pau FC avanserer forover i Bizanos. Erwin Koffi avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    I Bizanos slår Victor Lobry en corner fra høyre.
    61'
    Pau FC angriper i Bizanos. Romain Armand fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Grenoble
    Inn: Mamadou Diallo
    Ut: Abdoulie Sanyang
    Vincent Hognon (Grenoble Foot) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Mamadou Diallo erstatter Abdoulie Sanyang som sannsynligvis er skadet.
    62'
    Inn: Jean Lambert Evans
    Ut: Mahamadou Dembele
    Didier Tholot gjør dagens andre bytte i Bizanos, når han tar ut Mahamadou Dembele og setter inn Jean Lambert Evans.
    62'
    64'
    Andre gule kort til Grenoble
    Utvisning! Dommer Mathieu Vernice sender Jordy Gaspar (Grenoble Foot) av banen etter to gule kort.
    65'
    Inn: Joris Correa
    Ut: Jekob Jeno
    Grenoble Foot bytter ut Jekob Jeno med Joris Correa. Dette er det andre byttet som Vincent Hognon gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Loris Nery
    Ut: Yoric Ravet
    Vincent Hognon (Grenoble Foot) gjør sitt tredje bytte for dagen. Loris Nery erstatter Yoric Ravet.
    67'
    Grenoble Foot må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Pau FC.
    69'
    Skudd på mål, Pau FC
    70'
    Grenoble, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Frispark i en god posisjon for Pau FC!
    71'
    Loic Nestor
    Loic Nestor (Grenoble Foot) pådrar seg et gult kort.
    71'
    72'
    72'
    Frispark for Grenoble Foot på egen banehalvdel.
    73'
    Hjørnespark til Pau FC
    73'
    Inn: Denis Poha
    Ut: Quentin Daubin
    Pau FC bytter ut Quentin Daubin med Denis Poha.
    74'
    Inn: David Gomis
    Ut: Farid El Melali
    Bytte for Pau FC. David Gomis kommer inn for Farid El Melali på Nouste Camp.
    74'
    Pau FC fosser fremover, men Mathieu Vernice blåser for offside på Nouste Camp.
    76'
    Brice Maubleu
    Dommer Mathieu Vernice viser Brice Maubleu (Grenoble Foot) det gule kortet.
    77'
    Victor Lobry (Pau FC) løfter inn en corner fra høyre på Nouste Camp.
    78'
    Victor Lobry
    Victor Lobry (Pau FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Franck Bambock
    Ut: Florian Michel
    Vincent Hognon gjør dagens fjerde bytte i Bizanos, når han tar ut Florian Michel og setter inn Franck Bambock.
    79'
    80'
    Xavier Kouassi
    Dommeren gir Xavier Kouassi (Pau FC) et gult kort.
    80'
    Denis Poha
    Pau FC angriper i Bizanos. Denis Poha fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    84'
    Franck Bambock
    Målsjanse! Franck Bambock (Grenoble Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    85'
    Achille Anani
    Achille Anani (Grenoble Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.