Mål for Feyenoord!
    PEC Zwolle 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Igor Paixao
    Målgivende: Hugo Bueno
    Igor Paixao header ballen i mål og Feyenoord Rotterdam leder dermed 0-1. Flott spill fra Hugo Bueno før målet.
    4'
    Feyenoord får tildelt et frispark
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær PEC Zwolles målområde.
    8'
    Skudd på mål, Feyenoord
    Calvin Stengs
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Calvin Stengs er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    PEC Zwolle blir avblåst for offside
    Thierry Lutonda
    En av PEC Zwolles spillere går i offside.
    20'
    Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Igor Paixao fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Feyenoord får tildelt et hjørnespark
    23'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    24'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på Mac3Park Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    PEC Zwolle får tildelt et hjørnespark
    27'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Quinten Timber vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Feyenoord Rotterdam slipper å klare seg uten Quinten Timber som kommer tilbake på banen i Zwolle.
    33'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    Igor Paixao
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Dave Johannes Andreas Van Den Berg fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Antoni Milambo
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Antoni Milambo går utenfor.
    37'
    Feyenoord blir avblåst for offside
    Santiago Gimenez
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) vinkes av for offside i Zwolle.
    38'
    Quinten Timber
    Sjanse i Zwolle! Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    43'
    Eliano Reijnders
    På Mac3Park Stadion skyter Eliano Reijnders (PEC Zwolle) rett i tverrliggeren!
    45'+1
    Igor Paixao
    Målsjanse på Mac3Park Stadion! Igor Paixao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Thomas Beelen
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Brian Priske (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Beelen erstatter Bart Nieuwkoop.
    46'
    PEC Zwolle 0 - 2 Feyenoord
    Mål: Calvin Stengs
    Målgivende: Igor Paixao
    Mål! Calvin Stengs øker Feyenoord Rotterdams ledelse til 0-2 på Mac3Park Stadion. Igor Paixao sto for den målgivende pasningen.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    49'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Filip Yavorov Krastev
    Filip Yavorov Krastev (PEC Zwolle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    PEC Zwolle 0 - 3 Feyenoord
    Mål: David Hancko
    Målgivende: Calvin Stengs
    David Hancko setter ballen i mål og øker Feyenoord Rotterdams ledelse til 0-3 i Zwolle. Calvin Stengs var nest sist på ballen.
    51'
    Målet til Feyenoord sjekkes av VAR
    53'
    Målet til Feyenoord blir stående
    53'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    54'
    PEC Zwolle får tildelt et frispark
    Frispark til PEC Zwolle på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    55'
    Gult kort til Feyenoord
    David Hancko
    Dommeren gir David Hancko (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    55'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Kaj de Rooij
    Ut: Dylan Mbayo
    Bytte for PEC Zwolle. Kaj de Rooij kommer inn for Dylan Mbayo på Mac3Park Stadion.
    56'
    Inn: Dylan Vente
    Ut: Thomas Buitink
    PEC Zwolle bytter ut Thomas Buitink med Dylan Vente. Dette er det andre byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    57'
    Odysseus Velanas
    Målsjanse! Odysseus Velanas (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    61'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Gjivai Zechiel
    Ut: Quinten Timber
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Gjivai Zechiel.
    64'
    Inn: Gijs Smal
    Ut: Hugo Bueno
    Brian Priske gjør dagens tredje bytte i Zwolle, når han tar ut Hugo Bueno og setter inn Gijs Smal.
    64'
    Inn: Teun Gijselhart
    Ut: Nick Fichtinger
    PEC Zwolle bytter ut Nick Fichtinger med Teun Gijselhart. Dette er det tredje byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    68'
    PEC Zwolle 0 - 4 Feyenoord
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Gjivai Zechiel
    Mål! Santiago Gimenez øker ledelsen til 0-4. Det er en fin assist fra Gjivai Zechiel.
    68'
    PEC Zwolle 0 - 5 Feyenoord
    Mål! Santiago Gimenez gir Feyenoord Rotterdam en komfortabel 0-5 ledelse. Calvin Stengs sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Luka Ivanusec
    Ut: Calvin Stengs
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Calvin Stengs erstattes av Luka Ivanusec.
    72'
    Igor Paixao
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Igor Paixao avslutter utenfor.