1-1
Voet69'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Jannick van der Laan tildeler PEC Zwolle en corner. Pelle Clement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Daishawn Redan
    I Zwolle header Daishawn Redan (PEC Zwolle) mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    Yuta Nakayama
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Yuta Nakayama går utenfor.
    6'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til PEC Zwolle.
    7'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    8'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Yuta Nakayama (PEC Zwolle) får et gult kort av dommer Jannick van der Laan.
    8'
    Lasse Schone
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) kommer til en målsjanse på Mac3Park Stadion, men klarer ikke å score.
    9'
    PEC Zwolle angriper. Daishawn Redan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Pelle Clement
    Sjanse! PEC Zwolle avanserer forover, men Pelle Clement avslutter utenfor.
    14'
    Pelle Clement (PEC Zwolle) løfter inn en corner fra venstre på Mac3Park Stadion.
    17'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    21'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    22'
    I Zwolle slår Lasse Schone en corner fra venstre.
    24'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Mac3Park Stadion.
    24'
    Mål for NEC Nijmegen!
    PEC Zwolle 0 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Jordy Bruijn
    Mål! NEC Nijmegen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jordy Bruijn på Mac3Park Stadion.
    26'
    Mål for PEC Zwolle!
    PEC Zwolle 1 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Daishawn Redan
    Målgivende: Mustafa Saymak
    Mål! hjemmelag utligner ved Daishawn Redan. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Mustafa Saymak.
    27'
    Magnus Mattsson
    NEC Nijmegen avanserer forover i Zwolle. Magnus Mattsson avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Pelle Clement (PEC Zwolle) slår en corner fra venstre side på Mac3Park Stadion.
    36'
    Dommer Jannick van der Laan venter med å sette i gang spillet fordi Calvin Verdonk ligger nede.
    36'
    Calvin Verdonk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mac3Park Stadion.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zwolle fordi Bram Van Polen får behandling for en skade på banen.
    39'
    Bram Van Polen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    Frispark NEC Nijmegen.
    41'
    41'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Javier Vet
    Dommer Jannick van der Laan gir Javier Vet (NEC Nijmegen) et gult kort.
    42'
    42'
    Målsjanse til PEC Zwolle! Daishawn Redan treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Elayis Tavsan
    Sjanse til NEC Nijmegen! Elayis Tavsan er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Zwolle slår Pelle Clement en corner fra venstre.
    49'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    50'
    53'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    54'
    55'
    56'
    57'
    58'
    60'
    Jordy Bruijn
    NEC Nijmegen fosser forover og Jordy Bruijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra venstre på Mac3Park Stadion.
    61'
    Jordy Bruijn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Jordy Bruijn er tilbake i kampen igjen.
    63'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Jonathan Okita
    Ut: Jordy Bruijn
    NEC Nijmegen bytter ut Jordy Bruijn som ikke ser ut til å kunne fortsette. Rogier Meijer blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Jonathan Okita.
    64'
    Mustafa Saymak
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Mustafa Saymak fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark til PEC Zwolle på halvdelen til NEC Nijmegen.
    66'
    Rødt kort til PEC Zwolle
    Siemen Voet
    Siemen Voet (PEC Zwolle) må forlate banen etter at dommer Jannick van der Laan trekker fram det røde kortet!
    69'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Skade: NEC Nijmegen
    70'
    Tilbake fra skade: NEC Nijmegen
    71'
    Inn: Edgar Barreto
    Ut: Magnus Mattsson
    NEC Nijmegen gjør sitt tredje bytte. Magnus Mattsson erstattes av Edgar Barreto.
    72'
    72'
    Calvin Verdonk
    Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Inn: Ali Akman
    Ut: Calvin Verdonk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Ali Akman, mens Calvin Verdonk tar plass på benken.
    72'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    73'
    Spillet på Mac3Park Stadion er stoppet midlertidig fordi Djavan Anderson ligger nede.
    75'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Maikel Van Der Werff
    Ut: Daishawn Redan
    PEC Zwolle gjør sitt sjette bytte. Daishawn Redan erstattes av Maikel Van Der Werff.
    76'
    Inn: Sai Van Wermeskerken
    Ut: Djavan Anderson
    Dick Schreuder (PEC Zwolle) tar ut Djavan Anderson som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sai Van Wermeskerken.
    77'
    Djavan Anderson er på beina igjen og fortsetter kampen på Mac3Park Stadion.
    77'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Mac3Park Stadion.
    80'
    Inn: Dean Huiberts
    Ut: Pelle Clement
    PEC Zwolle bytter ut Pelle Clement med Dean Huiberts.
    81'
    Inn: Max De Waal
    Ut: Mustafa Saymak
    Mustafa Saymak (PEC Zwolle) erstattes av Max De Waal.
    81'
    Frispark PEC Zwolle.
    84'
    Sai Van Wermeskerken
    Sai Van Wermeskerken (PEC Zwolle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Inn: Rico Strieder
    Ut: Oussama Darfalou
    PEC Zwolle bytter ut Oussama Darfalou med Rico Strieder.
    89'
    Inn: Rav Van den Berg
    Ut: Eliano Reijnders
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Rav Van den Berg, mens Eliano Reijnders tar plass på benken.