Sjanse til Caykur Rizespor! Altin Zeqiri er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Pendikspor, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målsjanse til Caykur Rizespor! Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi treffer mål, men keeper redder.
    2'
    2'
    Atilla Karaoglan tildeler Caykur Rizespor en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Erdem Ozgenc (Pendikspor) slår en corner fra venstre side på Pendik Stadium.
    16'
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Pendikspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Pendikspor!
    17'
    Det blir farlig! Frispark for Pendikspor er nær straffområde.
    17'
    Erdem Ozgenc
    Pendikspor angriper i Istanbul. Erdem Ozgenc fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi (Caykur Rizespor) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    21'
    21'
    I Istanbul slår Jonjo Shelvey en corner fra høyre.
    22'
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Pendikspor angriper, men Erencan Yardimci vinkes av for offside.
    24'
    Frisparket tildelt Pendikspor er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    25'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    28'
    Erdem Ozgenc (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    30'
    Atilla Karaoglan tildeler Pendikspor en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Pendikspor like utenfor Caykur Rizespor-området.
    31'
    En av Pendikspors spillere blir avblåst for offside på Pendik Stadium.
    32'
    Badou Ndiaye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Badou Ndiaye er på beina igjen og fortsetter kampen på Pendik Stadium.
    34'
    Jonjo Shelvey
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Jonjo Shelvey går utenfor.
    35'
    Kan Caykur Rizespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Pendikspor på egen banehalvdel.
    38'
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Pendikspor.
    39'
    Dommer Atilla Karaoglan venter med å sette i gang spillet fordi Halil Ibrahim Pehlivan ligger nede.
    40'
    41'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    41'
    Halil Ibrahim Pehlivan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Erdem Ozgenc (Pendikspor) løfter inn en corner fra venstre på Pendik Stadium.
    43'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Pendikspor 0 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Jonjo Shelvey
    Målgivende: David Akintola
    Mål! Jonjo Shelvey gir Caykur Rizespor en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra David Akintola.
    44'
    Spillet på Pendik Stadium er stoppet midlertidig fordi Halil Akbunar ligger nede.
    45'+3
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Halil Ibrahim Pehlivan
    Dommer Atilla Karaoglan gir Halil Ibrahim Pehlivan (Caykur Rizespor) et gult kort.
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Pendikspor
    45'+5
    Dommeren dømmer straffe til Pendikspor
    45'+5
    Straffe til Pendikspor
    45'+6
    Halil Akbunar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    45'+6
    Atilla Karaoglan tildeler Pendikspor et straffespark på Pendik Stadium. Mame Thiam går fram ...og bommer!
    45'+7
    I Istanbul slår Erdem Ozgenc en corner fra venstre.
    45'+8
    Alpaslan Ozturk
    Alpaslan Ozturk (Pendikspor) header ballen mot mål, men Caykur Rizespor klarerer.
    45'+8
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+8
    Caykur Rizespors Muammet Taha Sahin blåses av for offside på Pendik Stadium.
    48'
    49'
    50'
    52'
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Jonjo Shelvey avslutter utenfor.
    54'
    55'
    Emre Tasdemir (Pendikspor) slår en corner fra venstre side på Pendik Stadium.
    56'
    Welinton
    Welinton (Pendikspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Frispark Pendikspor.
    57'
    57'
    Muammer Sarikaya
    Målsjanse! Muammer Sarikaya (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Umut Nayir
    Ut: Erencan Yardimci
    Pendikspor bytter ut Erencan Yardimci med Umut Nayir. Dette er det første byttet som Ibrahim Uzulmez gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Fredrik Midtsjø
    Ut: Erdem Ozgenc
    Pendikspor gjør sitt andre bytte. Erdem Ozgenc erstattes av Fredrik Midtsjo.
    61'
    Inn: Nuno Sequeira
    Ut: Emre Tasdemir
    Emre Tasdemir (Pendikspor) erstattes av Nuno Sequeira.
    61'
    61'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Pendikspor.
    62'
    62'
    Mame Thiam
    Mame Thiam (Pendikspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: David Akintola
    Caykur Rizespor bytter ut David Akintola med Gustavo Sauer.
    63'
    64'
    Martin Yankov Minchev
    Dommer Atilla Karaoglan viser Martin Yankov Minchev (Caykur Rizespor) det gule kortet.
    65'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Mål for Pendikspor!
    Pendikspor 1 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Mame Thiam
    Mål! Pendikspor utligner på Pendik Stadium. Målscorer: Mame Thiam.
    65'
    Målet til Pendikspor sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Pendikspor blir stående
    66'
    67'
    68'
    69'
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Ilhan Palut gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Martin Yankov Minchev og setter inn Adolfo Gaich.
    70'
    Atilla Karaoglan tildeler Pendikspor en corner. Nuno Sequeira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Pendikspor 2 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Umut Nayir
    Målgivende: Gokcan Kaya
    Pendikspor tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Umut Nayir. Gokcan Kaya var nest sist på ballen.
    74'
    Husniddin Alikulov
    Dommeren gir Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) et gult kort.
    75'+8
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Badou Ndiaye får behandling for en skade på banen.
    76'
    Inn: Endri Cekici
    Ut: Badou Ndiaye
    Det virker som Badou Ndiaye ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Endri Cekici.
    78'
    78'
    81'
    Gult kort til Pendikspor
    Mame Thiam
    Mame Thiam får gult kort av dommer Atilla Karaoglan, og må dermed stå over en kamp for Pendikspor.
    82'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Pendikspor.
    82'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Mame Thiam
    Pendikspor fosser forover og Mame Thiam fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Inn: Seyfettin Anil Yasar
    Ut: Attila Mocsi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Seyfettin Anil Yasar, mens Attila Mocsi tar plass på benken.
    86'
    Inn: Mithat Pala
    Ut: Muammer Sarikaya
    Caykur Rizespor bytter ut Muammer Sarikaya med Mithat Pala.
    86'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    87'
    Det blir farlig! Frispark for Caykur Rizespor er nær straffområde.
    87'
    Inn: Abdoulay Diaby
    Ut: Halil Akbunar
    Pendikspor gjør sitt femte bytte. Halil Akbunar erstattes av Abdoulay Diaby.
    88'
    Gustavo Sauer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Pendik Stadium.
    89'
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Husniddin Alikulov går utenfor.
    89'
    Endri Cekici
    Endri Cekici (Pendikspor) kommer til en målsjanse på Pendik Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Mithat Pala
    Mithat Pala (Caykur Rizespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Pendik Stadium.
    90'+2
    90'+4
    Erdem Canpolat
    Erdem Canpolat (Pendikspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+5
    Pendikspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Caykur Rizespor.