Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Chile.
    Sjanse til Peru! Raul Ruidiaz er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Armando Villarreal tildeler Peru en corner. Yoshimar Yotun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    32'
    Chile angriper i Miami Garden, men blir avblåst for offside.
    33'
    37'
    38'
    Anderson Santamaria
    Anderson Santamaria (Peru) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    38'
    38'
    Armando Villarreal tildeler Peru en corner. Christian Cueva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    40'
    Matias Fernandez (Chile) løfter inn en corner fra venstre på Hard Rock Stadium.
    42'
    42'
    43'
    Angelo Sagal
    Chile angriper. Angelo Sagal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Peru, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Nicolas Castillo
    Målsjanse til Chile! Nicolas Castillo treffer mål, men keeper redder.
    44'
    45'
    46'
    Flores Edison (Peru) avanserer forover på Hard Rock Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    En av Chiles spillere blir avblåst for offside på Hard Rock Stadium.
    48'
    Junior Fernandes
    Junior Fernandes (Chile) kommer til en målsjanse på Hard Rock Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    50'
    Chile angriper, men Armando Villarreal blåser for offside.
    51'
    Peru angriper, men Armando Villarreal blåser for offside.
    52'
    52'
    Matias Fernandez (Chile) slår en corner fra høyre side på Hard Rock Stadium.
    54'
    Junior Fernandes (Chile) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark for Peru på egen banehalvdel.
    58'
    I Miami Garden slår Matias Fernandez en corner fra høyre.
    60'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Victor Davila
    Ut: Angelo Sagal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chile. Inn kommer Victor Davila, mens Angelo Sagal tar plass på benken.
    61'
    Inn: Ignacio Jeraldino
    Ut: Nicolas Castillo
    Chile gjør sitt andre bytte. Nicolas Castillo erstattes av Ignacio Jeraldino.
    61'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Peru.
    62'
    Frispark Peru.
    63'
    Chile scorer selvmål!
    Peru 1 - 0 Chile
    Mål: Enzo Roco
    Selvmål! En sønderknust Enzo Roco kan bli kampens syndebukk på Hard Rock Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-0.
    64'
    67'
    Inn: Angelo Henriquez
    Ut: Junior Fernandes
    Chile bytter ut Junior Fernandes med Angelo Henriquez.
    67'
    70'
    70'
    Victor Davila
    Chile fosser forover og Victor Davila fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    Dommer Armando Villarreal venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Gallese ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - Peru
    Inn: Pedro Aquino
    Ut: Renato Tapia
    Renato Tapia (Peru) erstattes av Pedro Aquino.
    74'
    Pedro Gallese er tilbake på banen igjen.
    75'
    Mål for Peru!
    Peru 2 - 0 Chile
    Mål: Pedro Aquino
    Målgivende: Flores Edison
    I Miami Garden øker Peru ledelsen til 2-0 takket være et mål av Pedro Aquino. Flores Edison var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Paolo Hurtado
    Ut: Flores Edison
    Peru gjør sitt andre bytte. Flores Edison erstattes av Paolo Hurtado.
    76'
    Inn: Andy Polo
    Ut: Andre Carrillo
    Ricardo Gareca (Peru) gjør sitt tredje bytte for dagen. Andy Polo erstatter Andre Carrillo.
    76'
    77'
    82'
    Inn: Lorenzo Reyes
    Ut: Gary Medel
    Bytte for Chile. Lolo Reyes kommer inn for Gary Medel på Hard Rock Stadium.
    82'
    84'
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Raul Ruidiaz
    Ricardo Gareca gjør dagens fjerde bytte i Miami Garden, når han tar ut Raul Ruidiaz og setter inn Yordy Reyna.
    85'
    Peru fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Andy Polo
    Peru angriper. Andy Polo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Peru 3 - 0 Chile
    Målgivende: Andy Polo
    Mål! Pedro Aquino øker Perus ledelse til 3-0 på Hard Rock Stadium. Andy Polo sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Inn: Horacio Calcaterra
    Ut: Christian Cueva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Peru. Inn kommer Horacio Calcaterra, mens Christian Cueva tar plass på benken.