Kampen er i gang på Estadio Municipal de Portimao.
    Hildeberto Pereira (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    3'
    Carlinhos
    Portimonense angriper i Portimao. Carlinhos fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    5'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Casa Pia.
    7'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 1 - 0 Casa Pia
    Mål: Tamble Monteiro
    Målgivende: Carlinhos
    Mål! Tamble Monteiro (Portimonense) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Estadio Municipal de Portimao. Det er en fin assist fra Carlinhos.
    8'
    Målet til Portimonense SC sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Portimonense SC blir stående
    11'
    Telasco Jose Segovia Perez
    Telasco Jose Segovia Perez (Casa Pia) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Casa Pia på egen banehalvdel.
    15'
    Portimonense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Casa Pia.
    17'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    Portimonense fosser fremover, men Tamble Monteiro går rett i offsidefella.
    20'
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    20'
    Carlinhos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Carlinhos er tilbake i kampen igjen.
    23'
    Gult kort til Casa Pia
    Duplexe Tchamba
    Duplexe Tchamba (Casa Pia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Portimonense SC 2 - 0 Casa Pia
    Mål: Joao Victor Tornich
    Mål! Portimonense øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Joao Victor Tornich. Flott spill fra Carlinhos før målet.
    26'
    27'
    28'
    Offside! Yuki Soma (Casa Pia) er alene igjennom, men dommer Tiago Bruno Lopes Martins ser at linjemannen er oppe med flagget.
    32'
    Frispark for Casa Pia på egen banehalvdel.
    32'
    I Portimao slår Angelo Pelegrinelli Neto en corner fra høyre.
    33'
    Mål for Casa Pia!
    Portimonense SC 2 - 1 Casa Pia
    Mål: Yuki Soma
    Målgivende: Nuno Moreira
    Mål! Yuki Soma holder Casa Piaet inne i kampen med en redusering til 2-1. Nuno Moreira var nest sist på ballen.
    34'
    Yuki Soma
    Målsjanse! Yuki Soma (Casa Pia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Frispark Portimonense.
    38'
    39'
    Tiago Bruno Lopes Martins tildeler Casa Pia en corner. Angelo Pelegrinelli Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    42'
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Casa Pia.
    42'
    Portimonense angriper. Hildeberto Pereira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Portimao slår Taichi Fukui en corner fra høyre.
    44'
    Tiago Bruno Lopes Martins tildeler Portimonense en corner. Helio Varela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Goncalo Costa
    Goncalo Costa (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    45'+4
    Nuno Moreira
    Nuno Moreira (Casa Pia) får et gult kort av dommer Tiago Bruno Lopes Martins.
    47'
    48'
    Tamble Monteiro ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Portimonense slipper å klare seg uten Tamble Monteiro som kommer tilbake på banen igjen.
    49'
    Casa Pia fosser forover og Nuno Moreira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Kosuke Nakamura ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    I Portimao slår Angelo Pelegrinelli Neto en corner fra venstre.
    51'
    Kosuke Nakamura er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    52'
    Frispark Casa Pia.
    56'
    Yuki Soma
    Målsjanse til Casa Pia! Yuki Soma treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Gult kort til Portimonense SC
    Igor Formiga
    Igor Formiga (Portimonense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Portimao.
    58'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Portimonense SC 2 - 2 Casa Pia
    Mål: Nermin Zolotic
    Mål! bortelag utligner ved Nermin Zolotic. Stillingen er nå 2-2.
    59'
    Kosuke Nakamura
    Kosuke Nakamura (Portimonense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Målet til Casa Pia sjekkes av VAR
    60'
    Målet til Casa Pia blir stående
    61'
    64'
    66'
    Spillerbytte - Casa Pia
    Inn: Ruben Lameiras
    Ut: Nuno Moreira
    Nuno Moreira (Casa Pia) erstattes av Ruben Lameiras.
    66'
    Inn: Benedito Mambuene Mukendi
    Ut: Telasco Jose Segovia Perez
    Goncalo Jose Goncalves dos Santos (Casa Pia) gjør sitt andre bytte for dagen. Benedito Mambuene Mukendi erstatter Telasco Jose Segovia Perez.
    66'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Moustapha Seck
    Ut: Igor Formiga
    Bytte for Portimonense. Moustapha Seck kommer inn for Igor Formiga på Estadio Municipal de Portimao.
    69'
    Inn: Guga
    Ut: Goncalo Costa
    Portimonense bytter ut Goncalo Costa med Guga. Dette er det andre byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    69'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) vinkes av for offside i Portimao.
    70'
    Inn: Rodrigo Miguel Forte Paes Martins
    Ut: Hildeberto Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense. Inn kommer Rodrigo Miguel Forte Paes Martins, mens Hildeberto Pereira tar plass på benken.
    73'
    Yuki Soma
    Casa Pia angriper, men avslutningen til Yuki Soma går utenfor.
    75'
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    76'
    Taichi Fukui (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    78'
    Casa Pia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Andre Filipe Ferreira Lacximicant
    Ut: Felippe Cardoso
    Goncalo Jose Goncalves dos Santos gjør dagens tredje bytte i Portimao, når han tar ut Felippe Cardoso og setter inn Andre Filipe Ferreira Lacximicant.
    80'
    Inn: Tiago Dias
    Ut: Yuki Soma
    Casa Pia bytter ut Yuki Soma med Tiago Dias.
    80'
    Angelo Pelegrinelli Neto
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Midana Bigna Soares Cassama
    Ut: Tamble Monteiro
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Midana Bigna Soares Cassama erstatter Tamble Monteiro.
    82'
    Inn: Dener
    Ut: Taichi Fukui
    Portimonense gjør sitt femte bytte. Taichi Fukui erstattes av Dener.
    82'
    Midana Bigna Soares Cassama
    Portimonense angriper på Estadio Municipal de Portimao, men Midana Bigna Soares Cassama header utenfor.
    83'
    Tiago Bruno Lopes Martins tildeler Portimonense en corner. Carlinhos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Tiago Bruno Lopes Martins tildeler Casa Pia en corner. Angelo Pelegrinelli Neto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.