FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Helio Varela (Portimonense) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    Mål for FC Porto!
    Portimonense SC 0 - 1 FC Porto
    Mål: Nicolas Gonzalez
    Målgivende: Wenderson Galeno
    Mål! Nicolas Gonzalez gir FC Porto en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Wenderson Galeno.
    7'
    Pepe
    Pepe treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for FC Porto i Portimao.
    9'
    Sylvester Jasper
    Portimonense angriper. Sylvester Jasper får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Gult kort til Portimonense SC
    Goncalo Costa
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias gir Goncalo Costa (Portimonense) et gult kort.
    13'
    Chico Conceicao (FC Porto) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Portimao.
    13'
    I Portimao slår Wendell en corner fra høyre.
    13'
    Offside! Evanilson (FC Porto) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    13'
    Chico Conceicao er tilbake på banen igjen.
    14'
    Frispark Portimonense.
    14'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    16'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Moustapha Seck (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Moustapha Seck er på beina igjen og fortsetter kampen.
    18'
    Dener
    Dener (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Alan Varela
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Alan Varela avslutter utenfor.
    20'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Pepe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Wendell (FC Porto) vinkes av for offside i Portimao.
    22'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Portimonense.
    25'
    Nicolas Gonzalez
    Målsjanse på Estadio Municipal de Portimao! Nicolas Gonzalez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Pepe (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    27'
    Wenderson Galeno
    Målsjanse til FC Porto! Wenderson Galeno treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Wenderson Galeno (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    29'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto.
    30'
    33'
    34'
    I Portimao slår Wenderson Galeno en corner fra venstre.
    36'
    Frispark FC Porto.
    37'
    38'
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ser at linjemannen løfter flagget, og FC Portos Chico Conceicao blåses av for offside.
    40'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    41'
    Evanilson
    Evanilson (FC Porto) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    45'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    47'
    51'
    Evanilson
    Sjanse i Portimao! Evanilson (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Alan Varela (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    53'
    53'
    Alan Varela (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    55'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto like utenfor Portimonense-området.
    55'
    57'
    Portimonense SC 0 - 2 FC Porto
    Mål: Wenderson Galeno
    Målgivende: Wendell
    Mål! FC Porto øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Wenderson Galeno på Estadio Municipal de Portimao. Flott spill fra Wendell før målet.
    59'
    Portimonense angriper i Portimao. Sylvester Jasper avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    64'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Rodrigo Miguel Forte Paes Martins
    Ut: Sylvester Jasper
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt første bytte for dagen. Rodrigo Miguel Forte Paes Martins erstatter Sylvester Jasper.
    65'
    Inn: Ronie Carrillo
    Ut: Goncalo Costa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense. Inn kommer Ronie Carrillo, mens Goncalo Costa tar plass på benken.
    65'
    Inn: Hildeberto Pereira
    Ut: Dener
    Paulo Sergio gjør dagens tredje bytte i Portimao, når han tar ut Dener og setter inn Hildeberto Pereira.
    66'
    Inn: Guga
    Ut: Igor Formiga
    Portimonense bytter ut Igor Formiga med Guga.
    66'
    FC Porto angriper i Portimao. Wenderson Galeno fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Chico Conceicao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    FC Porto angriper, men Evanilson vinkes av for offside.
    69'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense.
    71'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til FC Porto.
    75'
    Chico Conceicao
    FC Porto avanserer forover i Portimao. Chico Conceicao avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Bytte for FC Porto. Stephen Eustaquio kommer inn for Nicolas Gonzalez på Estadio Municipal de Portimao.
    76'
    Inn: Jorge Sanchez
    Ut: Joao Mario
    FC Porto bytter ut Joao Mario med Jorge Sanchez. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    78'
    Portimonense SC 0 - 3 FC Porto
    Mål: Pepe
    Målgivende: Jorge Sanchez
    I Portimao øker FC Porto ledelsen til 0-3 takket være et mål av Pepe. Jorge Sanchez sto for den målgivende pasningen.
    79'
    81'
    Carlinhos (Portimonense) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    82'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    83'
    Inn: Taichi Fukui
    Ut: Carlinhos
    Portimonense gjør sitt femte bytte. Carlinhos erstattes av Taichi Fukui.
    83'
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Evanilson
    Sergio Conceicao gjør dagens tredje bytte i Portimao, når han tar ut Evanilson og setter inn Ivan Jaime.
    85'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Pepe
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Goncalo Borges erstatter Pepe.
    85'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Wenderson Galeno
    Bytte for FC Porto. Danny Namaso Loader kommer inn for Wenderson Galeno på Estadio Municipal de Portimao.
    85'
    I Portimao slår Ivan Jaime en corner fra venstre.
    86'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Ivan Jaime sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Chico Conceicao (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    88'
    Offside! Ronie Carrillo (Portimonense) er alene igjennom, men dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    90'
    Ronie Carrillo
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias viser Ronie Carrillo (Portimonense) det gule kortet.