Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for SC Braga!
    Portimonense SC 0 - 1 SC Braga
    Mål: Bruma
    Målgivende: Roger Fernandes
    I Portimao tar Braga ledelsen 0-1 etter et mål av Bruma. Det er en fin assist fra Roger Fernandes.
    3'
    Frispark Portimonense.
    4'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Portimonense en corner. Helio Varela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Pedrao
    Pedrao (Portimonense) header utenfor.
    6'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Braga på egen banehalvdel.
    9'
    Abel Ruiz
    Målsjanse på Estadio Municipal de Portimao! Abel Ruiz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    11'
    Portimonenses Moustapha Seck blåses av for offside på Estadio Municipal de Portimao.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Portimonense SC
    16'
    Dommeren dømmer straffe til Portimonense SC
    17'
    Straffe til Portimonense SC
    17'
    Portimonense SC scorer på straffe!
    Portimonense SC 1 - 1 SC Braga
    Mål: Pedrao
    Pedrao setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    18'
    Helio Varela
    Portimonense angriper. Helio Varela får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Filipe Relvas (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    21'
    Moustapha Seck
    Moustapha Seck (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Helio Varela (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Midana Bigna Soares Cassama
    Portimonense avanserer forover i Portimao. Midana Bigna Soares Cassama avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Portimonense SC 1 - 2 SC Braga
    Mål: Roger Fernandes
    Målgivende: Rodrigo Zalazar
    Mål! Braga tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Roger Fernandes på Estadio Municipal de Portimao. Rodrigo Zalazar Martinez sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Paulo Estrela
    Portimonense angriper i Portimao. Paulo Estrela fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Rodrigo Zalazar Martinez (Braga) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    35'
    I Portimao slår Roger Fernandes en corner fra høyre.
    35'
    Gult kort til SC Braga
    Victor Gomez
    Dommeren gir Victor Gomez (Braga) et gult kort.
    38'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Portimonense.
    38'
    Filipe Relvas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Filipe Relvas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    Abel Ruiz
    Braga angriper, men avslutningen til Abel Ruiz går utenfor.
    44'
    Portimonense SC 1 - 3 SC Braga
    Mål: Simon Banza
    Målgivende: Abel Ruiz
    Mål! Simon Banza (Braga) header inn 1-3. Abel Ruiz var nest sist på ballen.
    49'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Roger Fernandes
    Braga angriper i Portimao. Roger Fernandes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til SC Braga
    58'
    Dommeren dømmer straffe til SC Braga
    60'
    Straffe til SC Braga
    60'
    SC Braga scorer på straffe!
    Portimonense SC 1 - 4 SC Braga
    Mål! Braga får et straffespark som Simon Banza setter i mål på Estadio Municipal de Portimao. 1-4.
    61'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Rodrigo Miguel Forte Paes Martins
    Ut: Filipe Relvas
    Paulo Sergio gjør dagens første bytte i Portimao, når han tar ut Filipe Relvas og setter inn Rodrigo Miguel Forte Paes Martins.
    62'
    Inn: Hildeberto Pereira
    Ut: Midana Bigna Soares Cassama
    Portimonense bytter ut Midana Bigna Soares Cassama med Hildeberto Pereira. Dette er det andre byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Taichi Fukui
    Ut: Dener
    Bytte for Portimonense. Taichi Fukui kommer inn for Dener på Estadio Municipal de Portimao.
    62'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Braga på egen banehalvdel.
    63'
    Roger Fernandes (Braga) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    69'
    Portimonense SC 1 - 5 SC Braga
    Mål: Bruma
    Mål! Braga øker ledelsen til 1-5 etter en scoring av Bruma på Estadio Municipal de Portimao. Flott spill fra Roger Fernandes før målet.
    69'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Cher Ndour
    Ut: Rodrigo Zalazar
    Artur Jorge (Braga) gjør sitt første bytte for dagen. Cher Ndour erstatter Rodrigo Zalazar Martinez.
    70'
    Inn: Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Ut: Roger Fernandes
    Braga bytter ut Roger Fernandes med Alvaro Djalo Dias Fernandes.
    70'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 2 - 5 SC Braga
    Mål: Hildeberto Pereira
    Målgivende: Taichi Fukui
    Hildeberto Pereira setter inn en redusering på Estadio Municipal de Portimao. Stillingen er nå 2-5. Taichi Fukui sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Frispark til Braga på halvdelen til Portimonense.
    74'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Braga like utenfor Portimonense-området.
    75'
    En av Bragas spillere går i offside.
    75'
    77'
    77'
    Inn: Nuno Matos
    Ut: Victor Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Braga. Inn kommer Nuno Matos, mens Victor Gomez tar plass på benken.
    78'
    Inn: Pizzi
    Ut: Abel Ruiz
    Braga gjør sitt fjerde bytte. Abel Ruiz erstattes av Pizzi.
    78'
    Inn: Steve Mvoue
    Ut: Paulo Estrela
    Paulo Estrela (Portimonense) erstattes av Steve Mvoue.
    79'
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira ser at linjemannen løfter flagget, og Portimonenses Hildeberto Pereira blåses av for offside.
    79'
    Målet til Portimonense SC sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Portimonense SC blir annullert
    80'
    80'
    81'
    83'
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Moustapha Seck
    Portimonense bytter ut Moustapha Seck med Goncalo Costa. Dette er det femte byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    84'
    I Portimao slår Helio Varela en corner fra høyre.
    84'
    Målsjanse! Moustapha Seck (Portimonense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Alvaro Djalo Dias Fernandes (Braga) vinkes av for offside i Portimao.
    85'
    85'
    Portimonense SC 3 - 5 SC Braga
    Mål: Taichi Fukui
    Målgivende: Helio Varela
    Mål! Taichi Fukui reduserer til 3-5 på Estadio Municipal de Portimao i Portimao. Det er en fin assist fra Helio Varela.
    86'
    Pizzi (Braga) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    87'
    Joao Moutinho
    Målsjanse til Braga! Joao Moutinho treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Pizzi (Braga) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    88'
    Inn: Rony Lopes
    Ut: Bruma
    Artur Jorge gjør dagens femte bytte i Portimao, når han tar ut Bruma og setter inn Rony Lopes.
    89'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Braga en corner. Pizzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Alvaro Djalo Dias Fernandes (Braga) avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    Sjanse i Portimao! Helio Varela (Portimonense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Braga angriper i Portimao, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    Offside! Hildeberto Pereira (Portimonense) er alene igjennom, men dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira ser at linjemannen er oppe med flagget.