I Portimao slår Moustapha Seck en corner fra venstre.
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Sporting CP.
    8'
    Goncalo Inacio
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Goncalo Inacio går utenfor.
    11'
    Marcus Edwards (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    11'
    Sporting CP fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Gult kort til Portimonense SC
    Pedrao
    Pedrao (Portimonense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    15'
    Marcus Edwards
    Marcus Edwards (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    16'
    Gustavo Correia tildeler Sporting CP en corner. Marcus Edwards sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Hjørnespark til Sporting
    17'
    Skudd på mål, Sporting
    17'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Pedro Goncalves
    Målsjanse! Pedro Goncalves (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Skade: Portimonense SC
    30'
    Sporting CP angriper i Portimao. Marcus Edwards fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Portimonense like utenfor Sporting CP-området.
    33'
    Gult kort til Sporting
    Sebastian Coates
    Dommeren gir Sebastian Coates (Sporting CP) et gult kort.
    33'
    Tilbake fra skade: Portimonense SC
    33'
    Mauricio
    Sjanse! Portimonense avanserer forover, men Mauricio avslutter utenfor.
    35'
    Ricardo Esgaio
    Ricardo Esgaio (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Hjørnespark til Portimonense SC
    38'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Zie Mohamed Ouattara
    Dommer Gustavo Correia gir Zie Mohamed Ouattara (Portimonense) et gult kort.
    39'
    Portimonense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting CP.
    39'
    Straffe til Sporting
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting
    40'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) bommer på straffe!
    42'
    42'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Portimonense.
    42'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Mohamed Diaby
    Ut: Pedro Sa
    Portimonense bytter ut Pedro Sa med Mohamed Diaby. Dette er det første byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    47'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Sjanse i Portimao! Pedro Goncalves (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    52'
    52'
    54'
    Portimonense fosser fremover, men Gustavo Correia blåser for offside på Estadio Municipal de Portimao.
    55'
    56'
    60'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Sebastian Coates
    Ruben Amorim gjør dagens første bytte i Portimao, når han tar ut Sebastian Coates og setter inn Matheus Reis.
    61'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    62'
    65'
    65'
    65'
    65'
    67'
    69'
    70'
    70'
    Welinton Junior
    Welinton Junior får gult kort av dommer Gustavo Correia, og må dermed stå over en kamp for Portimonense.
    71'
    73'
    Portimonense angriper i Portimao, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Paulinho
    Ut: Manuel Ugarte
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Paulinho, mens Manuel Ugarte tar plass på benken.
    75'
    Inn: Yony Gonzalez
    Ut: Lucas de Souza Ventura Ventura
    Bytte for Portimonense. Yony Gonzalez kommer inn for Lucas de Souza Ventura Ventura på Estadio Municipal de Portimao.
    75'
    75'
    Mål for Sporting!
    Portimonense SC 0 - 1 Sporting
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Mål! Sporting CP tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Paulinho på Estadio Municipal de Portimao. Pedro Goncalves var nest sist på ballen.
    77'
    81'
    Inn: Ricardo Matos
    Ut: Moustapha Seck
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ricardo Matos erstatter Moustapha Seck.
    83'
    Inn: Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes
    Ut: Zie Mohamed Ouattara
    Portimonense bytter ut Zie Mohamed Ouattara med Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes.
    83'
    Inn: Trincao
    Ut: Marcus Edwards
    Sporting CP gjør sitt tredje bytte. Marcus Edwards erstattes av Trincao.
    85'
    Inn: Jeremiah St. Juste
    Ut: Nuno Santos
    Sporting CP bytter ut Nuno Santos med Jeremiah St. Juste. Dette er det fjerde byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    85'
    Skudd på mål, Portimonense SC
    87'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    87'
    90'
    90'
    90'
    90'
    Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes
    Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes (Portimonense) får et gult kort av dommer Gustavo Correia.