0-1
1-1
1-2
    Pedro Goncalves (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    2'
    Sporting CP fosser fremover, men Jorge Manuel Oliveira blåser for offside på Estadio Municipal de Portimao.
    3'
    Marcus Edwards (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    8'
    Kan Sporting CP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    10'
    Jorge Manuel Oliveira tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    12'
    I Portimao slår Pedro Goncalves en corner fra venstre.
    13'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Guga
    Sjanse! Portimonense avanserer forover, men Guga avslutter utenfor.
    19'
    Jorge Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting CP like utenfor Portimonense-området.
    21'
    Nuno Santos
    Nuno Santos (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    23'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    24'
    25'
    Sporting CP angriper, men Jorge Manuel Oliveira blåser for offside.
    27'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Jorge Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    29'
    Jorge Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Portimonense.
    30'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Sporting CP.
    31'
    Frispark Sporting CP.
    32'
    Frispark i en god posisjon for Portimonense!
    34'
    Gult kort til Sporting
    Luis Neto
    Dommer Jorge Manuel Oliveira gir Luis Neto (Sporting CP) et gult kort.
    34'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense) avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Jorge Manuel Oliveira tildeler Sporting CP en corner. Nuno Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Marcus Edwards (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    42'
    42'
    45'+1
    Marcus Edwards
    Sporting CP angriper i Portimao. Marcus Edwards fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Quaresma
    Ut: Luis Neto
    Sporting CP bytter ut Luis Neto med Quaresma. Dette er det første byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Hidemasa Morita
    Sporting CP avanserer forover i Portimao. Hidemasa Morita avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    49'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Jorge Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Frispark Portimonense.
    52'
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting CP er nær straffområde.
    56'
    Gult kort til Portimonense SC
    Guga
    Guga (Portimonense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Paulinho
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Paulinho går utenfor.
    57'
    Mål for Sporting!
    Portimonense SC 0 - 1 Sporting
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Sporting CP leder 0-1 etter en scoring av Viktor Gyokeres. Flott spill fra Pedro Goncalves før målet.
    59'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Sporting blir stående
    60'
    65'
    67'
    Ousmane Diomande
    Ousmane Diomande (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Igor Formiga
    Ut: Guga
    Paulo Sergio gjør dagens første bytte i Portimao, når han tar ut Guga og setter inn Igor Formiga.
    68'
    Inn: Ronie Carrillo
    Ut: Sylvester Jasper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense. Inn kommer Ronie Carrillo, mens Sylvester Jasper tar plass på benken.
    68'
    Sporting CP må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portimonense.
    68'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 1 - 1 Sporting
    Mål: Filipe Relvas
    Målgivende: Goncalo Costa
    Filipe Relvas (Portimonense) utligner med en heading på Estadio Municipal de Portimao. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Goncalo Costa.
    69'
    Målet til Portimonense SC sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Portimonense SC blir stående
    70'
    Sjanse i Portimao! Marcus Edwards (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Viktor Gyokeres
    Sjanse til Sporting CP! Viktor Gyokeres er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Nuno Santos
    74'
    Sporting CP fosser forover og Hidemasa Morita fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Pedro Goncalves
    Bytte for Sporting CP. Daniel Braganca kommer inn for Pedro Goncalves på Estadio Municipal de Portimao.
    75'
    I Portimao slår Nuno Santos en corner fra venstre.
    75'
    Helio Varela
    Helio Varela (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Antonio Adan (Sporting CP) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Portimao.
    80'
    Antonio Adan er tilbake på banen igjen.
    80'
    Portimonense SC 1 - 2 Sporting
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Hidemasa Morita
    Mål! Sporting CP tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Paulinho på Estadio Municipal de Portimao. Hidemasa Morita sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Geny Catamo
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ricardo Esgaio erstatter Geny Catamo.
    83'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Målsjanse til Portimonense! Helio Varela treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    86'
    Dener
    Dommeren gir Dener (Portimonense) et gult kort.
    86'
    Inn: Luan De Campos Cristino Da Silva
    Ut: Goncalo Costa
    Portimonense bytter ut Goncalo Costa med Luan De Campos Cristino Da Silva.
    87'
    Lucas de Souza Ventura Ventura
    Dommer Jorge Manuel Oliveira viser Lucas de Souza Ventura Ventura (Portimonense) det gule kortet.