Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    Yimmi Chara
    Portland Timbers fosser forover og Yimmi Chara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Colorado Rapids får tildelt et hjørnespark
    Michael Barrios
    Michael Barrios (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    4'
    Rosendo Mendoza tildeler Colorado Rapids en corner. Michael Barrios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    Sebastian Blanco
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Sebastian Blanco avslutter utenfor.
    13'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    Diego Rubio
    Målsjanse! Diego Rubio (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    14'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    17'
    Portland Timbers får tildelt et frispark
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    19'
    William Yarbrough ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    William Yarbrough kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Providence Park.
    20'
    Spillet på Providence Park er stoppet midlertidig fordi Cristhian Paredes ligger nede.
    20'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Cristhian Paredes
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Eryk Williamson erstatter Cristhian Paredes som sannsynligvis er skadet.
    21'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Portland Timbers.
    22'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Portland Timbers
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Sebastian Blanco går utenfor.
    27'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Portland Timbers får tildelt et hjørnespark
    I Portland slår Sebastian Blanco en corner fra høyre.
    32'
    Claudio Bravo
    Portland Timbers angriper på Providence Park, men Claudio Bravo header utenfor.
    32'
    32'
    34'
    34'
    Michael Barrios (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    Jonathan Lewis
    Colorado Rapids angriper i Portland. Jonathan Lewis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Michael Barrios (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    38'
    Keegan Rosenberry
    Colorado Rapids angriper i Portland. Keegan Rosenberry fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    40'
    Colorado Rapids avanserer forover i Portland. Michael Barrios avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    41'
    Michael Barrios (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    43'
    43'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Portland Timbers
    45'+5
    Dommeren dømmer straffe til Portland Timbers
    45'+5
    Portland Timbers har fått straffespark på Providence Park!
    45'+5
    Gult kort til Colorado Rapids
    William Yarbrough
    Dommeren gir William Yarbrough (Colorado Rapids) et gult kort.
    45'+6
    Portland Timbers scorer på straffe!
    Portland Timbers 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco dundrer inn et straffespark på Providence Park. Stillingen er nå 1-0.
    45'+8
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Abraham Rodriguez
    Ut: William Yarbrough
    Colorado Rapids gjør sitt første bytte. William Yarbrough erstattes av Abraham Rodriguez.
    45'+7
    Rosendo Mendoza tildeler Colorado Rapids en corner. Michael Barrios sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+10
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Frispark Colorado Rapids.
    48'
    Diego Rubio
    Colorado Rapids angriper. Diego Rubio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    Målsjanse på Providence Park! Michael Barrios fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Michael Barrios (Colorado Rapids) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    49'
    51'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 2 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Jaroslaw Niezgoda
    Målgivende: Bill Tuiloma
    Mål! Jaroslaw Niezgoda øker Portland Timberss ledelse til 2-0 på Providence Park. Det er en fin assist fra Bill Tuiloma.
    54'
    Målet til Portland Timbers sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Portland Timbers blir stående
    57'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    59'
    Jaroslaw Niezgoda
    Målsjanse til Portland Timbers! Jaroslaw Niezgoda treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Portland Timbers 3 - 0 Colorado Rapids
    Målgivende: Eryk Williamson
    I Portland øker Portland Timbers ledelsen til 3-0 takket være et mål av Jaroslaw Niezgoda. Eryk Williamson var nest sist på ballen.
    62'
    65'
    Bill Tuiloma
    Bill Tuiloma (Portland Timbers) prøver å heade ballen i mål på Providence Park, men mislykkes.
    65'
    65'
    Inn: Lucas Esteves
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Mark-Anthony Kaye (Colorado Rapids) erstattes av Lucas Esteves.
    67'
    I Portland slår Michael Barrios en corner fra høyre.
    69'
    Lucas Esteves
    Målsjanse! Lucas Esteves (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Portland Timbers blir avblåst for offside
    Portland Timbers angriper i Portland, men blir avblåst for offside.
    70'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Yimmi Chara
    Giovanni Savarese gjør dagens andre bytte i Portland, når han tar ut Yimmi Chara og setter inn Dairon Asprilla.
    70'
    Colorado Rapids blir avblåst for offside
    Colorado Rapids fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Portland Timbers avanserer forover og Bill Tuiloma får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    73'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Colorado Rapids-området.
    74'
    Santiago Moreno
    Santiago Moreno (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for Colorado Rapids er nær straffområde.
    77'
    79'
    Michael Barrios (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    79'
    Colorado Rapids angriper. Jonathan Lewis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Inn: Max
    Ut: Michael Barrios
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt tredje bytte for dagen. Max erstatter Michael Barrios.
    80'
    81'
    82'
    Steven Beitashour
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Steven Beitashour går utenfor.
    83'
    Inn: Zac McGraw
    Ut: Sebastian Blanco
    Bytte for Portland Timbers. Zac McGraw kommer inn for Sebastian Blanco på Providence Park.
    83'
    Inn: Nathan
    Ut: Jaroslaw Niezgoda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Nathan, mens Jaroslaw Niezgoda tar plass på benken.