1-0
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Guido Gonzales Jr tildeler Minnesota United FC en corner. Alan Benitez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Mender Garcia
    Målsjanse på Providence Park! Mender Garcia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Portland Timbers.
    11'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Minnesota United FC angriper i Portland. Mender Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    16'
    Minnesota United FC angriper i Portland. Mender Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    18'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    18'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Portland Timbers!
    20'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    21'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Kervin Arriaga
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Kervin Arriaga avslutter utenfor.
    27'
    I Portland slår Eryk Williamson en corner fra venstre.
    29'
    Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    35'
    Alan Benitez (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    36'
    Mender Garcia (Minnesota United FC) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    40'
    40'
    Offside! Luis Amarilla (Minnesota United FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    42'
    43'
    Gult kort til Portland Timbers
    Claudio Bravo
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Claudio Bravo (Portland Timbers) det gule kortet.
    43'
    45'
    Eryk Williamson (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    48'
    48'
    Offside! Claudio Bravo blir vinket av og Portland Timbers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    49'
    I Portland slår Eryk Williamson en corner fra høyre.
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Portland fordi Mender Garcia får behandling for en skade på banen.
    54'
    Mender Garcia er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    56'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    59'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    61'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Dairon Asprilla
    Målgivende: Eryk Williamson
    Dairon Asprilla header ballen i mål og Portland Timbers leder dermed 1-0. Flott spill fra Eryk Williamson før målet.
    61'
    Frispark Minnesota United FC.
    63'
    65'
    66'
    Skade: Portland Timbers
    67'
    Tilbake fra skade: Portland Timbers
    69'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    70'
    70'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Jaroslaw Niezgoda
    Ut: Sebastian Blanco
    Portland Timbers bytter ut Sebastian Blanco med Jaroslaw Niezgoda. Dette er det første byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    74'
    Minnesota United FC avanserer forover i Portland. Mender Garcia avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    78'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Minnesota United FC-området.