3-2
Rodriguez90'+10
4-2
    Dairon Asprilla
    Portland Timbers angriper i Portland. Dairon Asprilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    3'
    I Portland slår Evander en corner fra venstre.
    4'
    Antony
    Målsjanse! Antony (Portland Timbers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    San Jose Earthquakes angriper i Portland, men blir avblåst for offside.
    6'
    San Jose Earthquakes angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    12'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    13'
    Carlos Gruezo
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Carlos Gruezo går utenfor.
    14'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for San Jose Earthquakes er nær straffområde.
    20'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Portland Timbers 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Amahl Pellegrino
    Amahl Pellegrino header ballen i mål og San Jose Earthquakes leder dermed 0-1.
    31'
    Portland Timbers 0 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Hernan Lopez Munoz
    Hernan Lopez Munoz setter ballen i mål og øker San Jose Earthquakess ledelse til 0-2 i Portland.
    34'
    Frisparket tildelt Portland Timbers er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    36'
    Evander
    Evander (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    40'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Portland Timbers.
    44'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Portland Timbers en corner. Evander sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    45'+3
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Jonathan Rodriguez
    Ut: Larrys Mabiala
    Phil Neville gjør dagens første bytte i Portland, når han tar ut Larrys Mabiala og setter inn Jonathan Rodriguez.
    46'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Dairon Asprilla
    Phil Neville (Portland Timbers) gjør sitt andre bytte for dagen. Eric Miller erstatter Dairon Asprilla.
    46'
    Hernan Lopez Munoz
    San Jose Earthquakes angriper, og Hernan Lopez Munoz sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    51'
    Antony
    Antony (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    52'
    En av Portland Timberss spillere går i offside.
    55'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jackson Yueill
    Ut: Niko Tsakiris
    San Jose Earthquakes bytter ut Niko Tsakiris med Jackson Yueill.
    56'
    San Jose Earthquakes angriper i Portland. Jeremy Ebobisse fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    58'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    59'
    I Portland slår Santiago Moreno en corner fra høyre.
    61'
    Felipe Mora
    I Portland får Felipe Mora (Portland Timbers) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    61'
    61'
    Evander
    Portland Timbers angriper. Evander får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    62'
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Antony
    Bytte for Portland Timbers. Cristhian Paredes kommer inn for Antony på Providence Park.
    62'
    Frispark Portland Timbers.
    64'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    65'
    65'
    Juan Mosquera
    Juan Mosquera (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    69'
    Rødt kort til San Jose Earthquakes
    Bruno Wilson
    Rødt kort! Bruno Wilson (San Jose Earthquakes) sendes i dusjen av dommer Pierre-Luc Lauziere.
    71'
    Straffe til Portland Timbers
    71'
    Portland Timbers scorer på straffe!
    Portland Timbers 1 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Evander
    Evander banker inn et straffespark på Providence Park og reduserer dermed til 1-2 for Portland Timbers.
    74'
    Inn: Preston Judd
    Ut: Jeremy Ebobisse
    San Jose Earthquakes bytter ut Jeremy Ebobisse med Preston Judd. Dette er det andre byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Hernan Lopez Munoz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Tanner Beason, mens Hernan Lopez Munoz tar plass på benken.
    75'
    76'
    Jonathan Rodriguez
    Jonathan Rodriguez (Portland Timbers) header ballen mot mål, men San Jose Earthquakes klarerer.
    78'
    78'
    79'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 2 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Jonathan Rodriguez
    Målgivende: Evander
    Mål! Jonathan Rodriguez utligner til 2-2. Evander sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: Daniel Munie
    Ut: Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) erstattes av Daniel Munie.
    82'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes gjør sitt femte bytte. Amahl Pellegrino erstattes av Paul Marie.
    82'
    Gult kort til Portland Timbers
    Kamal Miller
    Kamal Miller (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Pierre-Luc Lauziere.
    82'
    82'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    84'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    85'
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Portland Timbers
    87'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    William Yarbrough
    Dommer Pierre-Luc Lauziere viser William Yarbrough (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    89'
    Dommeren dømmer straffe til Portland Timbers
    89'
    89'
    Portland Timbers 3 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Felipe Mora
    Portland Timbers går opp i en 3-2 ledelse etter at Felipe Mora setter straffesparket sikkert i mål på Providence Park.
    90'
    Inn: Nathan
    Ut: Evander
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Nathan, mens Evander tar plass på benken.
    90'+1
    Nathan
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Nathan avslutter utenfor.
    90'+6
    Santiago Moreno
    Santiago Moreno (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    90'+7
    Inn: Maximiliano David Ayala
    Ut: Felipe Mora
    Portland Timbers bytter ut Felipe Mora med Maximiliano David Ayala. Dette er det femte byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    90'+9
    90'+10
    Portland Timbers 4 - 2 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Santiago Moreno
    Mål! Jonathan Rodriguez øker Portland Timberss ledelse til 4-2 på Providence Park. Det er en fin assist fra Santiago Moreno.