Målsjanse til Portland Timbers! Marvin Loria treffer mål, men keeper redder.
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Juan Mosquera
    Målgivende: Yimmi Chara
    Mål! Juan David Mosquera gir Portland Timbers en 1-0 ledelse. Yimmi Chara var nest sist på ballen.
    6'
    6'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Tim Ford tildeler Sporting Kansas City en corner. Erik Thommy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Portland Timbers angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Erik Thommy
    Dommer Tim Ford gir Erik Thommy (Sporting Kansas City) et gult kort.
    16'
    Frispark Sporting Kansas City.
    21'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    22'
    Erik Thommy
    Sjanse i Portland! Erik Thommy (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    David Bingham
    24'
    24'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper i Portland. Erik Thommy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    I Portland slår Erik Thommy en corner fra venstre.
    25'
    Gult kort til Portland Timbers
    Dario Zuparic
    Dommer Tim Ford viser Dario Zuparic (Portland Timbers) det gule kortet.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    26'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Sporting Kansas City.
    28'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    29'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Providence Park.
    30'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Yimmi Chara som kommer tilbake på banen i Portland.
    32'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Yimmi Chara
    Det virker som Yimmi Chara ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Santiago Moreno.
    33'
    37'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    37'
    Tim Ford tildeler Portland Timbers en corner. Evander sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    41'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Erik Thommy går utenfor.
    42'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    45'+1
    Tim Ford signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    47'
    Roger Espinoza
    Målsjanse! Roger Espinoza (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    54'
    Marvin Loria (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    I Portland header Roger Espinoza (Sporting Kansas City) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    62'
    Inn: Nathan
    Ut: Jaroslaw Niezgoda
    Jaroslaw Niezgoda (Portland Timbers) erstattes av Nathan.
    62'
    Frispark Portland Timbers.
    63'
    64'
    Frisparket tildelt Sporting Kansas City er farlig nær Portland Timberss målområde.
    65'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Portland Timbers.
    67'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    68'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    70'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Erik Thommy
    Sporting Kansas City bytter ut Erik Thommy med Felipe Hernandez. Dette er det første byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Roger Espinoza
    Bytte for Sporting Kansas City. Marinos Tzionis kommer inn for Roger Espinoza på Providence Park.
    71'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Inn: Tim Leibold
    Ut: Benjamin Sweat
    Peter Vermes gjør dagens tredje bytte i Portland, når han tar ut Benjamin Sweat og setter inn Tim Leibold.
    73'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    73'
    73'
    73'
    73'
    Eryk Williamson
    Dommeren gir Eryk Williamson (Portland Timbers) et gult kort.
    73'
    I Portland slår Felipe Hernandez en corner fra venstre.
    74'
    Tim Ford tildeler Sporting Kansas City en corner. Felipe Hernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    76'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Portland fordi Dario Zuparic får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Eryk Williamson
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cristhian Paredes erstatter Eryk Williamson.
    80'
    Inn: Diego Gutierrez
    Ut: Marvin Loria
    Portland Timbers bytter ut Marvin Loria med Diego Gutierrez. Dette er det fjerde byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    80'
    Dario Zuparic er tilbake i kampen igjen.
    81'
    Evander
    Evander (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Tim Ford.
    89'
    90'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    90'+1
    William Agada
    Sporting Kansas City angriper på Providence Park. William Agada header utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Hjørnespark til Portland Timbers
    90'+3
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Dario Zuparic avslutter, men treffer ikke mål.