Stephen Eustaquio (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    Shakhtar Donetsk får tildelt et frispark
    Wenderson Galeno
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Pepe
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    5'
    Istvan Kovacs tildeler FC Porto en corner. Stephen Eustaquio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Skade: Shakhtar Donetsk
    8'
    Mål for Porto!
    Porto 1 - 0 Shakhtar Donetsk
    Mål: Wenderson Galeno
    Målgivende: Evanilson
    Mål! FC Porto tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Wenderson Galeno på Estadio do Dragao. Evanilson var nest sist på ballen.
    9'
    Tilbake fra skade: Shakhtar Donetsk
    9'
    Mehdi Taremi
    Frispark FC Shakhtar Donetsk.
    13'
    Skudd utenfor mål, Shakhtar Donetsk
    Danylo Sikan
    FC Shakhtar Donetsk angriper på Estadio do Dragao, men Danylo Sikan header utenfor.
    14'
    Porto får tildelt et frispark
    Dmytro Kryskiv
    Frispark til FC Porto på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    15'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til FC Porto.
    16'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    17'
    Alan Varela
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Mykola Matvienko
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    22'
    Alan Varela
    23'
    Skudd på mål, Shakhtar Donetsk
    Giorgi Gocholeishvili
    Målsjanse til FC Shakhtar Donetsk! Giorgi Gocholeishvili treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Shakhtar Donetsk får tildelt et hjørnespark
    28'
    Mål for Shakhtar Donetsk!
    Porto 1 - 1 Shakhtar Donetsk
    Mål: Danylo Sikan
    Målgivende: Oleksandr Zubkov
    Mål! Danylo Sikan utligner til 1-1. Oleksandr Zubkov sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Shakhtar Donetsk blir avblåst for offside
    Oleksandr Zubkov
    Dommer Istvan Kovacs ser at linjemannen løfter flagget, og FC Shakhtar Donetsks Oleksandr Zubkov blåses av for offside.
    30'
    Georgiy Sudakov
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    Skudd på mål, Porto
    FC Porto angriper. Wenderson Galeno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Porto, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Skudd utenfor mål, Porto
    Pepe
    FC Porto avanserer forover i Porto. Pepe avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Wenderson Galeno (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    39'
    43'
    43'
    Porto 2 - 1 Shakhtar Donetsk
    Målgivende: Pepe
    Mål! FC Porto tar ledelsen 2-1 ved Wenderson Galeno. Flott spill fra Pepe før målet.
    43'
    Gult kort til Porto
    Claudio Ramos
    Claudio Ramos fra FC Porto er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    46'
    48'
    49'
    Frisparket tildelt FC Porto er farlig nær FC Shakhtar Donetsks målområde.
    50'
    Mehdi Taremi (FC Porto) prøver å heade ballen i mål på Estadio do Dragao, men mislykkes.
    51'
    51'
    Valerii Bondar
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til Shakhtar Donetsk
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) pådrar seg et gult kort.
    54'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Zaidu Sanusi
    Zaidu Sanusi (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    56'
    59'
    Spillerbytte - Shakhtar Donetsk
    Inn: Newertton Martins da Silva
    Ut: Dmytro Kryskiv
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Dmytro Kryskiv med Newertton Martins da Silva.
    59'
    60'
    Spillet på Estadio do Dragao er stoppet midlertidig fordi Mehdi Taremi ligger nede.
    61'
    Mehdi Taremi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Dragao.
    62'
    Porto 3 - 1 Shakhtar Donetsk
    Mål: Mehdi Taremi
    Målgivende: Wenderson Galeno
    FC Porto går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Mehdi Taremi. Det er en fin assist fra Wenderson Galeno.
    62'
    64'
    68'
    I Porto slår Zaidu Sanusi en corner fra høyre.
    70'
    FC Porto angriper i Porto. Mehdi Taremi fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Porto scorer selvmål!
    Porto 3 - 2 Shakhtar Donetsk
    Mål: Stephen Eustaquio
    Selvmål! En sønderknust Stephen Eustaquio setter ballen i eget mål. Dermed står det 3-2.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for FC Porto er nær straffområde.
    74'
    Porto 4 - 2 Shakhtar Donetsk
    Mål: Pepe
    Pepe setter ballen i mål og øker FC Portos ledelse til 4-2 i Porto. Wenderson Galeno var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Kevin Kelsy
    Ut: Yaroslav Rakitskiy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Shakhtar Donetsk. Inn kommer Kevin Kelsy, mens Yaroslav Rakitskiy tar plass på benken.
    75'
    Mehdi Taremi (FC Porto) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    75'
    75'
    75'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Joao Mario
    Ut: Jorge Sanchez
    FC Porto gjør sitt første bytte. Jorge Sanchez erstattes av Joao Mario.
    77'
    80'
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Pepe
    FC Porto bytter ut Pepe med Chico Conceicao. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Stephen Eustaquio
    Stephen Eustaquio (FC Porto) erstattes av Marko Grujic.
    82'
    Porto 5 - 2 Shakhtar Donetsk
    Mål: Chico Conceicao
    Mål! Chico Conceicao øker FC Portos ledelse til 5-2 på Estadio do Dragao.
    82'
    Inn: Andre Franco
    Ut: Evanilson
    Evanilson (FC Porto) erstattes av Andre Franco.
    82'
    85'
    Chico Conceicao (FC Porto) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Dragao.
    86'
    Chico Conceicao er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Dragao.
    86'
    Inn: Eguinaldo
    Ut: Oleksandr Zubkov
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Eguinaldo kommer inn for Oleksandr Zubkov på Estadio do Dragao.
    87'
    Inn: Yehor Nazaryna
    Ut: Artem Bondarenko
    Marino Pusic (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Yehor Nazaryna erstatter Artem Bondarenko.
    87'
    Porto 5 - 3 Shakhtar Donetsk
    Mål: Eguinaldo
    Målgivende: Taras Stepanenko
    Eguinaldo scorer og reduserer dermed til 5-3. Flott spill fra Taras Stepanenko før målet.
    88'
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Wenderson Galeno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Ivan Jaime, mens Wenderson Galeno tar plass på benken.
    88'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    89'
    90'
    Yehor Nazaryna
    90'+1
    Valerii Bondar (FC Shakhtar Donetsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    90'+1
    Yehor Nazaryna fra FC Shakhtar Donetsk er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!