Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kemi.
    Marek Kaljumae (PS Kemi Kings) kommer seg fri på Sauvosaaren Urheilupuisto, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Skudd på mål, PS Kemi Kings
    Kristian Heinolainen
    PS Kemi Kings angriper. Kristian Heinolainen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    PS Kemi Kings får tildelt et hjørnespark
    Iiro Vanha
    12'
    Maksim Lipin
    Målsjanse til PS Kemi Kings! Maksim Lipin treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Rødt kort til IFK Mariehamn
    Hamed Coulibaly
    IFK Mariehamn må klare seg uten Hamed Coulibaly etter at han får et direkte rødt kort!
    24'
    IFK Mariehamn blir avblåst for offside
    Aleksei Kangaskolkka
    Offside! Aleksei Kangaskolkka blir vinket av og IFK Mariehamn må dermed bygge opp et nytt angrep.
    26'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Amos Ekhalie
    IFK Mariehamn bytter ut Amos Ekhalie med Aapo Maenpaa. Dette er det første byttet som Peter Lundberg gjør i dagens kamp.
    26'
    PS Kemi Kings blir avblåst for offside
    Ville Moilanen
    Offside! Ville Moilanen (PS Kemi Kings) er alene igjennom, men dommer Mohammad Al-Emara ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Skudd på mål, IFK Mariehamn
    Simon Silverholt
    IFK Mariehamn fosser forover og Simon Silverholt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Maksim Lipin (PS Kemi Kings) avanserer forover på Sauvosaaren Urheilupuisto. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Målsjanse på Sauvosaaren Urheilupuisto! Aleksei Kangaskolkka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Mål for PS Kemi Kings!
    PS Kemi Kings 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Juho Mäkelä
    Målgivende: Kristian Heinolainen
    Juho Mäkelä dundrer ballen i mål og PS Kemi Kings tar ledelsen 1-0 på Sauvosaaren Urheilupuisto. Kristian Heinolainen sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Ivan Tatomirovic
    Ivan Tatomirovic (IFK Mariehamn) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Spillerbytte - PS Kemi Kings
    Inn: Sebastian Rusculleda
    Ut: Jean Felix Somay Moyengo Somy
    Bytte for PS Kemi Kings. Sebastian Rusculleda kommer inn for Jean Felix Somay Moyengo Somy på Sauvosaaren Urheilupuisto.
    50'
    Robin Sid
    IFK Mariehamns Robin Sid blåses av for offside på Sauvosaaren Urheilupuisto.
    51'
    Juho Mäkelä
    Juho Mäkelä (PS Kemi Kings) vinkes av for offside i Kemi.
    51'
    Amin Adam Nazari
    Offside! Amin Nazari (IFK Mariehamn) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    56'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Aleksei Kangaskolkka avslutter utenfor.
    56'
    IFK Mariehamn får tildelt et hjørnespark
    Dylan Murnane
    63'
    Ville Moilanen (PS Kemi Kings) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Juho Mäkelä
    PS Kemi Kings angriper, men avslutningen til Juho Mäkelä går utenfor.
    68'
    Sjanse til PS Kemi Kings! Ville Moilanen er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    Iiro Vanha
    Målsjanse! Iiro Vanha (PS Kemi Kings) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Sebastian Rusculleda
    Sebastian Rusculleda (PS Kemi Kings) kommer til en målsjanse på Sauvosaaren Urheilupuisto, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Robin Sid
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Keaton Isaksson, mens Robin Sid tar plass på benken.
    74'
    Inn: Jacob Esposito
    Ut: Iiro Vanha
    Iiro Vanha (PS Kemi Kings) erstattes av Jacob Esposito.
    75'
    Dommer Mohammad Al-Emara ser at linjemannen løfter flagget, og IFK Mariehamns Amin Nazari blåses av for offside.
    80'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men Aleksei Kangaskolkka går rett i offsidefella.
    81'
    Husein Demiri
    PS Kemi Kings angriper, men Husein Demiri vinkes av for offside.
    82'
    Gult kort til PS Kemi Kings
    Jacob Esposito
    Jacob Esposito (PS Kemi Kings) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    85'
    Inn: Luiyi Laguerre
    Ut: Maksim Lipin
    Steven Polack gjør dagens tredje bytte i Kemi, når han tar ut Maksim Lipin og setter inn Luiyi Laguerre.
    85'
    PS Kemi Kings 2 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Ville Moilanen
    Målgivende: Juho Mäkelä
    Mål! PS Kemi Kings øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ville Moilanen på Sauvosaaren Urheilupuisto. Juho Mäkelä var nest sist på ballen.