4-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    Donyell Malen
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion, men Eran Zahavi header utenfor.
    6'
    PSV Eindhoven blir avblåst for offside
    Offside! Donyell Malen (PSV Eindhoven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    PSV Eindhoven har fått straffespark på Philips Stadion!
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til PSV Eindhoven
    14'
    Dommeren dømmer straffe til PSV Eindhoven
    16'
    PSV Eindhoven scorer på straffe!
    PSV Eindhoven 1 - 0 ADO Den Haag
    Mål: Eran Zahavi
    PSV Eindhoven går opp i en 1-0 ledelse etter at Eran Zahavi setter straffesparket sikkert i mål på Philips Stadion.
    16'
    ADO Den Haag får tildelt et frispark
    ADO Den Haag tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til ADO Den Haag på halvdelen til PSV Eindhoven.
    17'
    PSV Eindhoven får tildelt et frispark
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    19'
    Frispark for ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    19'
    Mohammed Ihattaren
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Mohammed Ihattaren fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Donyell Malen avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Skudd på mål, ADO Den Haag
    Michiel Kramer
    ADO Den Haag angriper i Eindhoven. Michiel Kramer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    ADO Den Haag, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Dommer Jochem Kamphuis ser at linjemannen løfter flagget, og PSV Eindhovens Mohammed Ihattaren blåses av for offside.
    31'
    31'
    Ingen straffe til PSV Eindhoven
    32'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    32'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    Mario Gotze
    Jochem Kamphuis tildeler PSV Eindhoven en corner. Mario Gotze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til ADO Den Haag like utenfor PSV Eindhoven-området.
    37'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Jordan Teze
    Jordan Teze (PSV Eindhoven) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    37'
    David Lennart Philipp vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    ADO Den Haag slipper å klare seg uten David Lennart Philipp som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    38'
    Skudd utenfor mål, ADO Den Haag
    Samy Bourard
    Sjanse! ADO Den Haag avanserer forover, men Samy Bourard avslutter utenfor.
    38'
    PSV Eindhoven angriper, men Donyell Malen vinkes av for offside.
    39'
    42'
    Frispark PSV Eindhoven.
    42'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Dommer Jochem Kamphuis venter med å sette i gang spillet fordi Andrei Ratiu ligger nede.
    44'
    Spillerbytte - ADO Den Haag
    Inn: Jose Pascual Alba Seva
    Ut: Andrei Ratiu
    ADO Den Haag bytter ut Andrei Ratiu som ikke ser ut til å kunne fortsette. Aleksandar Rankovic blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Pascu.
    45'
    David Lennart Philipp ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+2
    Ibrahim Sangare er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    David Lennart Philipp er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Mohammed Ihattaren (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    45'+3
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Philipp Max
    Ut: Mohammed Ihattaren
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Mohammed Ihattaren erstattes av Philipp Max.
    46'
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Donyell Malen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Chukwunonso Madueke, mens Donyell Malen tar plass på benken.
    46'
    ADO Den Haag får tildelt et hjørnespark
    John Goossens
    I Eindhoven slår John Goossens en corner fra høyre.
    46'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 2 - 0 ADO Den Haag
    Mål: Noni Madueke
    Målgivende: Eran Zahavi
    Chukwunonso Madueke setter ballen i mål og øker PSV Eindhovens ledelse til 2-0 i Eindhoven. Det er en fin assist fra Eran Zahavi.
    51'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til ADO Den Haag.
    53'
    54'
    55'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Eran Zahavi går rett i offsidefella.
    56'
    Inn: Jonas Arweiler
    Ut: Samy Bourard
    Samy Bourard (ADO Den Haag) erstattes av Jonas Arweiler.
    60'
    Inn: Nikos Karelis
    Ut: Michiel Kramer
    ADO Den Haag bytter ut Michiel Kramer med Nikos Karelis.
    60'
    Noni Madueke
    Offside! Chukwunonso Madueke blir vinket av og PSV Eindhoven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    61'
    62'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til ADO Den Haag.
    64'
    68'
    69'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    74'
    Inn: Richard Ledezma
    Ut: Mauro Junior
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Richard Ledezma, mens Mauro Junior tar plass på benken.
    74'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    75'
    Mario Gotze
    PSV Eindhoven fosser forover og Mario Gotze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Inn: Ilay Elmkies
    Ut: John Goossens
    Aleksandar Rankovic (ADO Den Haag) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ilay Elmkies erstatter John Goossens.
    77'
    Inn: Bilal Ould-Chikh
    Ut: Lassana Faye
    ADO Den Haag bytter ut Lassana Faye med Bilal Ould-Chikh.
    77'
    80'
    Gult kort til ADO Den Haag
    Nikos Karelis
    Nikos Karelis (ADO Den Haag) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    83'
    83'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) kommer til avslutning på Philips Stadion. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    84'
    PSV Eindhoven 3 - 0 ADO Den Haag
    Mål: Ryan Thomas
    Målgivende: Richard Ledezma
    Mål! Ryan Thomas øker ledelsen til 3-0. Richard Ledezma var nest sist på ballen.
    84'
    David Lennart Philipp
    Sjanse i Eindhoven! David Lennart Philipp (ADO Den Haag) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Bilal Ould-Chikh
    Jochem Kamphuis tildeler ADO Den Haag en corner. Bilal Ould-Chikh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Inn: Luis Felipe
    Ut: Ryan Thomas
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) erstattes av Luis Felipe.
    86'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Mario Gotze
    PSV Eindhoven gjør sitt femte bytte. Mario Gotze erstattes av Ismael Saibari.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    88'
    Eran Zahavi
    Målsjanse! Eran Zahavi (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhovens Eran Zahavi blåses av for offside på Philips Stadion.
    90'+1
    PSV Eindhoven 4 - 0 ADO Den Haag
    Målgivende: Philipp Max
    PSV Eindhoven går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Chukwunonso Madueke. Philipp Max sto for den målgivende pasningen.