Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Sjanse til PSV Eindhoven! Joey Veerman er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    21'
    22'
    24'
    Gult kort til Ajax
    Edson Alvarez
    Dommer Danny Makkelie gir Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    24'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PSV Eindhoven.
    27'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Armando Obispo
    Armando Obispo (PSV Eindhoven) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Brian Brobbey er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    32'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Mål for Ajax!
    PSV Eindhoven 0 - 1 Ajax
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Dusan Tadic
    Brian Brobbey header ballen i mål og Ajax Amsterdam tar ledelsen 0-1 på Philips Stadion. Dusan Tadic sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Danilo
    Ut: Brian Brobbey
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Danilo.
    36'
    37'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    39'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    40'
    I Eindhoven slår Cody Gakpo en corner fra venstre.
    40'
    Danny Makkelie tildeler PSV Eindhoven en corner. Cody Gakpo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    45'+2
    47'
    48'
    Ritsu Doan
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    51'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Ajax
    Mål: Mario Gotze
    Målgivende: Joey Veerman
    Mario Gotze scorer og utligningen er et faktum på Philips Stadion. 1-1. Flott spill fra Joey Veerman før målet.
    53'
    57'
    Ryan Gravenberch
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    59'
    Steven Berghuis
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    60'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Mario Gotze ligger nede.
    62'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Philipp Mwene
    Ut: Marco Van Ginkel
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i Eindhoven, når han tar ut Marco Van Ginkel og setter inn Philipp Mwene.
    63'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Mario Gotze som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    64'
    65'
    67'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Ryan Gravenberch
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Davy Klaassen erstatter Ryan Gravenberch.
    70'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    70'
    Danilo
    Målsjanse på Philips Stadion! Danilo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Ritsu Doan
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    72'
    73'
    PSV Eindhoven 1 - 2 Ajax
    Mål: Noussair Mazraoui
    Mål! Noussair Mazraoui gir Ajax Amsterdam en 1-2 ledelse.
    74'
    Mauro Junior
    Dommer Danny Makkelie viser Mauro Junior (PSV Eindhoven) det gule kortet.
    79'
    81'
    82'
    Erick Gutierrez
    Dommeren gir Erick Gutierrez (PSV Eindhoven) et gult kort.
    82'
    83'
    83'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    84'
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    I Eindhoven slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    86'
    86'
    Inn: Eran Zahavi
    Ut: Joey Veerman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Eran Zahavi, mens Joey Veerman tar plass på benken.
    87'
    Inn: Bruma
    Ut: Ritsu Doan
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) erstattes av Bruma.
    87'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Erick Gutierrez
    Bytte for PSV Eindhoven. Yorbe Vertessen kommer inn for Erick Gutierrez på Philips Stadion.
    87'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Frispark PSV Eindhoven.
    90'
    90'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Noussair Mazraoui
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Noussair Mazraoui erstattes av Devyne Rensch.
    90'+1
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    90'+4
    90'+4
    90'+7
    Sjanse i Eindhoven! Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.