Sjanse! Go Ahead Eagles avanserer forover, men Mathis Suray avslutter utenfor.
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Go Ahead Eagles
    Mål: Guus Til
    Målgivende: Luuk De Jong
    PSV Eindhoven leder 1-0 etter en scoring av Guus Til. Flott spill fra Luuk De Jong før målet.
    11'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    Malik Tillman
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion, men Malik Tillman header utenfor.
    15'
    Go Ahead Eagles får tildelt et hjørnespark
    19'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    20'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    Joey Veerman
    Sjanse i Eindhoven! Joey Veerman (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    PSV Eindhoven 2 - 0 Go Ahead Eagles
    Mål: Hirving Lozano
    I Eindhoven øker PSV Eindhoven ledelsen til 2-0 takket være et mål av Hirving Lozano. Det er en fin assist fra Luuk De Jong.
    27'
    Luuk De Jong ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    32'
    Luuk De Jong ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.
    33'
    Go Ahead Eagles får tildelt et frispark
    Frispark Go Ahead Eagles.
    34'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    Ricardo Pepi (PSV Eindhoven) erstatter Luuk De Jong som ser ut til å måtte forlate Philips Stadion med en skade.
    35'
    36'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) prøver å heade ballen i mål på Philips Stadion, men mislykkes.
    41'
    41'
    PSV Eindhoven får tildelt et frispark
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    42'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Joey Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    45'
    47'
    Guus Til
    PSV Eindhoven avanserer forover på Philips Stadion og Guus Til kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Go Ahead Eagles.
    49'
    49'
    Ricardo Pepi
    Målsjanse! Ricardo Pepi (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    56'
    Hirving Lozano
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Hirving Lozano avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Joey Veerman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Joey Veerman som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    62'
    63'
    PSV Eindhoven 3 - 0 Go Ahead Eagles
    Mål: Joey Veerman
    Målgivende: Malik Tillman
    Mål! Joey Veerman øker ledelsen til 3-0. Malik Tillman sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Victor Edvardsen
    Ut: Calvin Twigt
    Bytte for Go Ahead Eagles. Victor Edvardsen kommer inn for Calvin Twigt på Philips Stadion.
    64'
    Inn: Jerdy Schouten
    Ut: Joey Veerman
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) erstattes av Jerdy Schouten.
    65'
    Inn: Couhaib Driouech
    Ut: Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven bytter ut Johan Bakayoko med Couhaib Driouech.
    65'
    Inn: Evert Linthorst
    Ut: Finn Stokkers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Go Ahead Eagles. Inn kommer Evert Linthorst, mens Finn Stokkers tar plass på benken.
    66'
    Inn: Bobby Adekanye
    Ut: Mathis Suray
    Mathis Suray (Go Ahead Eagles) erstattes av Bobby Adekanye.
    66'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Gerrit Nauber
    Dommer Bas Nijhuis gir Gerrit Nauber (Go Ahead Eagles) et gult kort.
    73'
    Inn: Aske Adelgaard
    Ut: Dean James
    Go Ahead Eagles bytter ut Dean James med Aske Adelgaard. Dette er det fjerde byttet som Paul Simonis gjør i dagens kamp.
    74'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Olivier Boscagli ligger nede.
    77'
    Olivier Boscagli er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    79'
    Inn: Robbin Weijenberg
    Ut: Oliver Antman
    Paul Simonis (Go Ahead Eagles) gjør sitt femte bytte for dagen. Robbin Weijenberg erstatter Oliver Antman.
    83'
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Ricardo Pepi går utenfor.
    85'
    Inn: Isaac Babadi
    Ut: Guus Til
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens fjerde bytte i Eindhoven, når han tar ut Guus Til og setter inn Isaac Babadi.
    86'
    Inn: Tygo Land
    Ut: Malik Tillman
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt femte bytte for dagen. Tygo Land erstatter Malik Tillman.
    86'
    Mats Deijl
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    88'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    89'
    90'+3
    Skudd på mål, Go Ahead Eagles
    Victor Edvardsen
    Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    Evert Linthorst
    Evert Linthorst (Go Ahead Eagles) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Joris Kramer
    Joris Kramer (Go Ahead Eagles) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.