I Eindhoven slår Xavi Simons en corner fra venstre.
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til PSV Eindhoven.
    Xavi Simons (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    9'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Martin Van den Kerkhof tildeler PSV Eindhoven en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    17'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: Anwar El Ghazi
    Målgivende: Cody Gakpo
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 1-0 ved Anwar El Ghazi. Cody Gakpo var nest sist på ballen.
    18'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    19'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    19'
    En av PSV Eindhovens spillere går i offside.
    23'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    24'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    34'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Lasse Schone
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    38'
    40'
    Målet til PSV Eindhoven blir annullert
    40'
    Martin Van den Kerkhof tildeler PSV Eindhoven en corner. Lasse Schone sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Straffe til PSV Eindhoven
    46'
    Philippe Sandler
    Philippe Sandler (NEC Nijmegen) pådrar seg et gult kort.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til PSV Eindhoven
    48'
    Dommeren dømmer straffe til PSV Eindhoven
    49'
    PSV Eindhoven scorer på straffe!
    PSV Eindhoven 2 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: Luuk De Jong
    Mål! Luuk De Jong øker PSV Eindhovens ledelse til 2-0 etter et straffespark på Philips Stadion.
    50'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark NEC Nijmegen.
    59'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Anwar El Ghazi
    Bytte for PSV Eindhoven. Noni Madueke kommer inn for Anwar El Ghazi på Philips Stadion.
    62'
    Inn: Ibrahim Sangare
    Ut: Joey Veerman
    PSV Eindhoven gjør sitt andre bytte. Joey Veerman erstattes av Ibrahim Sangare.
    62'
    Inn: Guus Til
    Ut: Luuk De Jong
    Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooy gjør dagens tredje bytte i Eindhoven, når han tar ut Luuk De Jong og setter inn Guus Til.
    62'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Philippe Sandler
    NEC Nijmegen bytter ut Philippe Sandler med Nany Dimata.
    63'
    Inn: Joris Kramer
    Ut: Calvin Verdonk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Joris Kramer, mens Calvin Verdonk tar plass på benken.
    63'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    68'
    70'
    Inn: Ibrahim Cissoko
    Ut: Elayis Tavsan
    NEC Nijmegen bytter ut Elayis Tavsan med Ibrahim Cissoko. Dette er det tredje byttet som Rogier Meijer gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Jordy Bruijn
    Ut: Dirk Wanner Proper
    Rogier Meijer (NEC Nijmegen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jordy Bruijn erstatter Dirk Wanner Proper.
    71'
    Sjanse til NEC Nijmegen! Lasse Schone er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    I Eindhoven slår Xavi Simons en corner fra høyre.
    73'
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside.
    76'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    76'
    Inn: Richard Ledezma
    Ut: Xavi Simons
    Xavi Simons (PSV Eindhoven) erstattes av Richard Ledezma.
    83'
    PSV Eindhoven 3 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: Noni Madueke
    Mål! Noni Madueke øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Cody Gakpo før målet.
    84'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    89'
    90'+3
    90'+4
    Målsjanse på Philips Stadion! Lasse Schone fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.