1-0
    Kampen er i gang på Philips Stadion.
    Frispark PSV Eindhoven.
    1'
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    2'
    Luuk De Jong
    Luuk de Jong (PSV Eindhoven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Martin Odegaard (Vitesse Arnhem) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    8'
    Gaston Pereiro
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    14'
    Rødt kort til Vitesse
    Danilho Doekhi
    Utvisning! Vitesse Arnhem må klare seg uten Danilho Doekhi resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    14'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Philips Stadion.
    15'
    Gult kort til Vitesse
    Bryan Linssen
    Bryan Linssen (Vitesse Arnhem) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    15'
    Hirving Lozano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    17'
    Hirving Lozano
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Hirving Lozano går utenfor.
    17'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Rasmus Thelander
    Ut: Navarone Foor
    Vitesse Arnhem bytter ut Navarone Foor med Rasmus Thelander.
    18'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    18'
    21'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Hirving Lozano går rett i offsidefella.
    25'
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion, men Gaston Pereiro header utenfor.
    28'
    Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til PSV Eindhoven.
    31'
    32'
    PSV Eindhoven angriper. Steven Bergwijn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Serdar Gozubuyuk tildeler PSV Eindhoven en corner. Hirving Lozano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    34'
    Thulani Serero
    Thulani Serero (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    35'
    38'
    Sjanse i Eindhoven! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    39'
    I Eindhoven slår Gaston Pereiro en corner fra høyre.
    40'
    PSV Eindhoven angriper, men Denzel Dumfries vinkes av for offside.
    40'
    Serdar Gozubuyuk tildeler PSV Eindhoven en corner. Hirving Lozano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Daniel Schwaab
    PSV Eindhoven fosser forover og Daniel Schwaab fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    42'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Dommeren gir Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) et gult kort.
    42'
    Dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen løfter flagget, og Vitesse Arnhems Oussama Darfalou blåses av for offside.
    45'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    49'
    52'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    54'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    57'
    59'
    Oussama Darfalou
    Målsjanse på Philips Stadion! Oussama Darfalou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    61'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    62'
    Martin Ødegaard
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Martin Odegaard (Vitesse Arnhem) et gult kort.
    62'
    I Eindhoven slår Martin Odegaard en corner fra høyre.
    64'
    64'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    66'
    Jorrit Hendrix
    Jorrit Hendrix (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    67'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Vitesse
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Hirving Lozano
    I Eindhoven tar PSV Eindhovenledelsen 1-0 etter et mål av Luuk de Jong. Det er en fin assist fra Hirving Lozano.
    69'
    Vitesse Arnhem avanserer forover på Philips Stadion og Bryan Linssen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av PSV Eindhoven.
    72'
    72'
    Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    73'
    75'
    77'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Hirving Lozano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Eduardo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Eindhoven fordi Thulani Serero får behandling for en skade på banen.
    79'
    Eduardo er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    81'
    Thulani Serero er tilbake på banen igjen.
    81'
    82'
    Inn: Hilary Gong
    Ut: Thulani Serero
    Thulani Serero, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Hillary Gong kommer inn for Vitesse Arnhem.
    84'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Steven Bergwijn
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Steven Bergwijn erstattes av Donyell Malen.
    84'
    85'
    Kan Vitesse Arnhem utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Denzel Dumfries
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Denzel Dumfries (PSV Eindhoven) det gule kortet.
    86'
    Vitesse Arnhem angriper i Eindhoven. Bryan Linssen fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    88'
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion. Denzel Dumfries header utenfor.
    88'
    89'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    90'
    90'
    Inn: Alex Buttner
    Ut: Max Clark
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Alexander Buttner, mens Max Clark tar plass på benken.