0-1
0-2
485
616

Hei, og velkommen til livedekning av Røa - Avaldsnes! Kampen sparkes i gang kl. 15 på Røabanen i dag.
    Det er to lag i Toppserien som etter tre runder fortsatt står med null poeng, og det er Røa og Avaldsnes. Etter kampen i dag, er dette endret. Kampen er derfor svært viktig i bunnstriden.
    Røa åpnet sesongen med et 2-5 tap mot fjorårets seriemestere, før de gikk på et knepent tap borte mot Kolbotn. Forrige serierunde ble de slått med tre mål borte mot Vålerenga. I dag forventes det at hjemmelaget kjemper hardt om sesongens første poeng!
    Avaldsnes har hatt en noe tyngre start på sesongen, og har ennå ikke scoret noen mål. De åpnet med et 6-0 tap borte mot Rosenborg, før de ble slått av LSK Kvinner på hjemmebane i runden etter. Forrige runde ble de beseiret av Arna-Bjørnar. Det er derfor på høy tid med mål og poeng til laget fra Karmøy.
    Vi kommer tilbake med lagoppstillingene rundt en time før kampstart!
    Lagene er på vei ut på banen, og vi er straks klare for avspark i Oslo!
    1'
    Mia Huse setter i gang kampen!
    1'
    Engås gjør en god jobb i forsvar og vinner ball. Ballen havner fort hos Huse, som forlenger den videre til Fjelldal. Skuddet fra god posisjon går over mål. Fin mulighet til vertene, det!
    3'
    Natvik jakter ballen som tres gjennom Røa-forsvaret, men når den ikke. Ender med utspill fra Nilsen.
    4'
    Huse lager frispark i Avaldsnes 16-meter.
    4'
    Fuglem vender spillet fint til Engås. Røa roer ned.
    5'
    Lyshoel kommer seg til et innlegg, men det stoppes av Duah.
    6'
    Godt innlegg fra Røas høyreside ender med kampens første corner!
    7'
    Røa får tildelt et hjørnespark
    Sarah Suphellen
    Keeper kommer ut og får fingrene på den! Blir liggende nede etter hendelsen.
    7'
    Keeperen er oppe igjen og setter i gang spillet på nytt.
    8'
    Avaldsnes forsøker å presse høyt, men lykkes ikke helt.
    9'
    Røa med nok et godt innlegg, men Duah får avverget faren.
    9'
    Bjørlykhaug tester skuddfoten fra hjørnet av boksen. Skuddet er hardt, men sniker seg til side for lengste stolpe!
    10'
    Endresen er våken i det Bjørlykhaug forsøkes split gjennom.
    11'
    Masdal med en liten pust i bakken, men er oppe igjen fort.
    12'
    Sævik forsøker å finne Badu fremover i banen, men pasningen er både lett å lese og upresis.
    12'
    Engås finner Osnes-Ringen i feltet, men headingen blir for dårlig.
    13'
    Nok en gang spiller Røa seg til en avslutning, men avslutningen går ikke på mål.
    15'
    Masdal sender en meget fin pasning opp til Huse, men spissen klare ikke å gjøre noe nyttig med den.
    16'
    Badu er nære å presse utspillet fra keeper inn i mål! Så vidt at ballen triller utenfor stengene! Nære at gjestene tok ledelsen der.
    17'
    Natvik med et fint innlegg i boks, men hverken Badu eller Sævik når den.
    17'
    Avaldsnes med fint spill de siste minuttene, belønnes med en corner.
    19'
    Avaldsnes får tildelt et hjørnespark
    Hanna Dahl
    Legges over hele feltet og ut over dødlinja igjen.
    19'
    Fuglem hekter Nilsen i det midtbanespilleren egentlig vender seg unna. Frispark til gjestene.
    20'
    Kapteinen skaffer frispark på egen banehalvdel til gjestene.
    21'
    Sævik setter fart framover og får gå lenge, selv med tre spillere på seg.
    22'
    Petrovic med to viktige taklinger i det Røa er på vei gjennom forsvarsrekka. Avslutter opptredenen med å redde et litt slapt skudd fra Huse.
    24'
    Avaldsnes får frispark og mulighet til å flytte spillere opp i boks.
    25'
    Engås kommer seg fri på venstrekanten og finner Bjørlykhaug i god skuddposisjon. Skuddet er godt, men det er også keeper. Corner til vertene.
    27'
    Kapteinen finner Raa i boks, men headingen går så vidt over stanga!
    27'
    Engås er rolig og viser god kvalitet i det Avaldsnes forsøker å angripe fra høyre hjørne.
    29'
    Badu har vært liggende nede en stund, før Røa omsider spiller ballen ut av spill.
    31'
    Lagene benytter den lille pausen til å drikke litt.
    31'
    Vi er i gang igjen!
    32'
    Gult kort til Avaldsnes
    Sydney Blomquist
    Avaldsnes-spilleren straffes med et gule etter hendelse med Lyshoel.
    33'
    Nilsen leker seg på midtbanen og får faktisk ballen opp til Natvik. God prestasjon av midtbanespilleren.
    36'
    Pavlovic står godt i mot i det Osnes-Ringen forsøker å dra seg forbi henne.
    37'
    Etter mye fram og tilbake i boksen til Avaldsnes, er det til slutt Raa som avslutter angrepet. Det som nok var ment som et innlegg til bakerste stolpe, ender med å gå over dødlinja uten noen spesiell trussel for keeper og Avaldsnes.
    39'
    Røa triller ball på bakerste rekke.
    40'
    Megasjanse til Røa! Etter gode involveringer av Engås og Bjørlykhaug, ender ballen hos Osnes-Ringen som egentlig bare kan heade ballen ned i åpent mål. Midtbanespilleren kommer seg ikke nok over ballen, og headingen går ganske langt over mål! Nære 1-0 på tampen av første omgang!
    41'
    Osnes-Ringen klarer ikke holde ballen i spill i det hun prøver å gå på yttersiden av Badu. Utspill fra keeper.
    43'
    Huse er på vei igjennom i det Olsen avskjærer henne.
    45'
    Sævik gjør en god defensiv jobb i det Engås er på vei gjennom på venstrekanten.
    45'+3
    45'+3
    Vi går til pause på 0-0! Det har vært en ganske rolig omgang, uten veldig mange sjanser til noen av lagene. Røa har hatt klart mest ball og dominerte banespillet, men har ikke klart å spille seg til altfor mange sjanser. Den største sjansen kom etter at 40 minutter var spilt. Da hadde Osnes-Ringen en meget god mulighet til å heade ballen i mål fra fem meter, men headingen gikk over mål og kampen fortsatte på 0-0. Forsvarsrekka til Røa har hatt god kontroll på Avaldsnes. Det nærmeste de har vært en scoring var da Badu gikk opp i et enmannspress på keeper Nilsen. Keeperen lot henne komme litt for nærme, og det var nære at Badu blokkerte utspillet tilbake over mållinja. Det blir spennende å se hva lagene finner på til andre omgang!
    45'+1
    Natvik setter andre omgang i gang!
    45'+1
    Pavlovic forsøker seg fra distanse. Skuddet treffer ikke mål, og det ser ut til at Nilsen har god kontroll.
    47'
    Det dømmes frispark til gjestene.
    48'
    Det dømmes hands på Badu i god posisjon for vertene.
    49'
    Hanna Dahl
    Raa header unna!
    52'
    Blomquist jobber bra og vinner tilbake ballen i god, offensiv posisjon. Gjestene klarer ikke å skape noe farlig ut av det.
    53'
    Fjelldal er god med ballen i føttene, men pasningen ut på kant blir upresis
    55'
    Masdal jobber godt i det Sævik utfordrer i boks.
    55'
    Sævik finner Natvik på 16-meteren. Nilsen redder et litt slapt skudd.
    56'
    Sævik har våknet! Skaffer Avaldsnes nok en god mulighet. Mulig Blomquist burde fått til en bedre avslutning fra 7 meter, der!
    57'
    Osnes-Ringen får frispark id et hun omringes av Avaldsnes-spillere
    58'
    Avaldsnes får frispark, og muligheten til å flytte spillere opp i boks!
    59'
    Avaldsnes har hatt vesentlig mye mer ball i starten av denne omgangen, i forhold til første omgang.
    60'
    Engås forsøker å finne Huse i bakrom, men Olsen jobber godt og får gitt innkast til gjestene.
    61'
    Det blir en god bue på corneren, og dermed vanskelig å legge noe kraft i headingen fra Raa.
    61'
    Spillerbytte - Røa
    Inn: Cassandra Bogere
    Ut: Christina Osnes-Ringen
    62'
    Natvik kommer seg til et innlegg, men det stoppes enkelt av Masdal.
    64'
    Dahl jobber bra i duellen mot Fjelldal, som er på vei gjennom.
    65'
    Gjestene får klarert.
    65'
    Avaldsnes får en god kontringsmulighet i kjølvannet av corneren, men Engås jobber bra og gir corner til gjestene.
    66'
    Cille Nilsen
    66'
    Masdal og Badu blir liggende nede etter en hodeduell.
    67'
    Begge spillerne er oppe igjen. Ser ut til å ha gått bra med begge.
    68'
    Fjelldal er nære å tre Huse gjennom!
    69'
    Hanna Dahl
    Keeper får kontroll på ballen etter at den har vært gjennom et hode.
    71'
    Spillerbytte - Avaldsnes
    Inn: Marion Mannes Haugland
    Ut: Ida Natvik
    72'
    Dahl legger inn fra venstre, men Engås er våken på bakerste.
    74'
    Suphellen får frispark på midtbanen!
    75'
    Mål for Avaldsnes!
    Røa 0 - 1 Avaldsnes
    Mål: Sydney Blomquist
    Målgivende: Karina Sævik
    Der sitter den for gjestene! Sydney Blomquist blir Avaldsnes første målscorer denne sesongen! Avaldsnes kommer på kontring og har store rom. Karina Sævik holder på ballen akkurat lenge nok til at Blomquist får nok rom på venstrekanten. Hun legger den kaldt til side for keeper, og sikrer at gjestene går opp i ledelsen etter et tydelig løft i andre omgang!
    76'
    Sævik får frispark i duellen mot Masdal.
    78'
    Nilsen dras over ende av Bogere. Gjestene får frispark i god posisjon!
    80'
    Bogere kommer seg til en god avslutning fra langt hold. Petrovic har god kontroll på den, men likevel et godt forsøk!
    83'
    Sara Pavlovic
    Får gult kort etter duellen med Suphellen på midtbanen.
    85'
    Inn: Rakel Renolen
    Ut: Frida Lyshoel
    85'
    Inn: Malene Alfredsen
    Ut: Mia Huse
    85'
    Inn: Anya De Courcy
    Ut: Vilde Fjelldal
    86'
    Raa er flyttet opp de siste minuttene. Jakter en scoring nå, Røa!
    87'
    Bjørlykhaug prøver seg fra distanse. Skuddet sniker seg over mål!
    88'
    Sævik er nære å øke ledelsen! En Røa-spiller får stukket inn en fot akkurat i tide!
    89'
    De Courcy kommer seg til en avslutning utenfor boksen. Petrvic har god kontroll på den.
    90'+1
    Røa 0 - 2 Avaldsnes
    Mål: Marion Mannes Haugland
    Målgivende: Evelyn Badu
    Haugland skyter fra langt hold, og ballen detter ned i mål bak en utspilt Nilsen! 2-0 til gjestene!
    90'+1
    Inn: Sandra Østenstad
    Ut: Evelyn Badu
    90'+3
    Hanna Dahl
    Nilsen har god kontroll på den!
    90'+4
    Karina Sævik
    Forstyrrer keeper i det hun skal sette i gang spillet igjen.
    90'+4
    90'+5
    Dommeren blåser i fløyta for siste gang. Kampen ender 0-2, og Avaldsnes tar med seg tre poeng tilbake til Karmøy! Etter at Røa dominerte mye av spillet i første omgang, kom Avaldsnes ut til andre omgang med nytt giv. Det første målet kom på en kontring, der Sævik sørget for at Blomquist fikk godt med rom på kanten. Hun scoret Avaldsnes sitt første mål for sesongen! Det andre målet kom etter at 90 minutter var spilt. Haugland prøvde seg fra distanse, og lyktes med det. Dermed vinner Avaldsnes 2-0 og tar sesongens første poeng! Neste uke møter Røa LSK Kvinner på bortebane, mens Avaldsnes får besøk av Lyn!