1-0
123
48
    Kanga Guelor (FK Red Star Belgrade) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Rajko Mitic.
    1'
    Strahinja Erakovic
    FK Red Star Belgrade angriper på Stadium Rajko Mitic. Strahinja Erakovic header utenfor.
    1'
    PFC Ludogorets 1945 Razgrad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for PFC Ludogorets 1945 Razgrad på egen banehalvdel.
    4'
    Pieros Sotiriou
    Pieros Sotiriou (PFC Ludogorets 1945 Razgrad) kommer til en målsjanse på Stadium Rajko Mitic, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    7'
    I Beograd har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler PFC Ludogorets 1945 Razgrad en corner. Kiril Despodov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Milan Pavkov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    FK Red Star Belgrade slipper å klare seg uten Milan Pavkov som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Mavis Tchibota
    Mavis Tchibota (PFC Ludogorets 1945 Razgrad) kommer seg fri på Stadium Rajko Mitic, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Claude Goncalves
    Målsjanse på Stadium Rajko Mitic! Claude Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    Røde Stjerne, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    En av PFC Ludogorets 1945 Razgrads spillere blir avblåst for offside på Stadium Rajko Mitic.
    29'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til PFC Ludogorets 1945 Razgrad.
    31'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til PFC Ludogorets 1945 Razgrad på egen banehalvdel.
    33'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark FK Red Star Belgrade.
    38'
    Mirko Ivanic
    FK Red Star Belgrade angriper i Beograd. Mirko Ivanic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Ludogorets, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Kanga Guelor (FK Red Star Belgrade) slår en corner fra venstre side på Stadium Rajko Mitic.
    39'
    Frispark til FK Red Star Belgrade på halvdelen til PFC Ludogorets 1945 Razgrad.
    40'
    Kanga Guelor
    Kanga Guelor (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Stadium Rajko Mitic, men klarer ikke å score.
    40'
    42'
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Kiril Despodov (PFC Ludogorets 1945 Razgrad) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadium Rajko Mitic.
    45'
    Kiril Despodov er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    FK Red Star Belgrade angriper i Beograd. Mirko Ivanic fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: El Fardou Ben
    Ut: Aleksandar Katai
    FK Red Star Belgrade gjør sitt første bytte. Aleksandar Katai erstattes av Ben.
    46'
    I Beograd slår Slavoljub Srnic en corner fra venstre.
    46'
    48'
    PFC Ludogorets 1945 Razgrad fosser fremover, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside på Stadium Rajko Mitic.
    51'
    PFC Ludogorets 1945 Razgrad angriper i Beograd, men blir avblåst for offside.
    52'
    Milan Pavkov
    Sjanse til FK Red Star Belgrade! Milan Pavkov er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    55'
    Mål for Røde Stjerne!
    Røde Stjerne 1 - 0 Ludogorets
    Mål: Mirko Ivanic
    Mål! Mirko Ivanic gir FK Red Star Belgrade ledelsen 1-0 i Beograd.
    57'
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Strahinja Erakovic (FK Red Star Belgrade) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Strahinja Erakovic er tilbake i kampen igjen.
    60'
    61'
    62'
    Milan Pavkov (FK Red Star Belgrade) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Slavoljub Srnic
    Dommeren gir Slavoljub Srnic (FK Red Star Belgrade) et gult kort.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Ludogorets
    Inn: Elvis Manu
    Ut: Kiril Despodov
    Stanislav Genchev (PFC Ludogorets 1945 Razgrad) gjør sitt første bytte for dagen. Elvis Manu erstatter Kiril Despodov.
    65'
    Inn: Show
    Ut: Claude Goncalves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PFC Ludogorets 1945 Razgrad. Inn kommer Show, mens Claude Goncalves tar plass på benken.
    65'
    66'
    Inn: Nenad Krsticic
    Ut: Njegos Petrovic
    FK Red Star Belgrade bytter ut Njegos Petrovic med Nenad Krsticic. Dette er det andre byttet som Dejan Stankovic gjør i dagens kamp.
    67'
    FK Red Star Belgrade avanserer forover i Beograd. Kanga Guelor avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    69'
    Nenad Krsticic
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Nenad Krsticic (FK Red Star Belgrade) det gule kortet.
    69'
    Ben (FK Red Star Belgrade) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Rajko Mitic.
    70'
    FK Red Star Belgrade angriper. Mirko Ivanic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    73'
    74'
    Frispark PFC Ludogorets 1945 Razgrad.
    76'
    Inn: Dorin Rotariu
    Ut: Mavis Tchibota
    PFC Ludogorets 1945 Razgrad bytter ut Mavis Tchibota med Dorin Rotariu.
    77'
    79'
    80'
    Inn: Marco Lazetic
    Ut: Milan Pavkov
    Milan Pavkov (FK Red Star Belgrade) erstattes av Marco Lazetic.
    82'
    Inn: Sekou Sanogo
    Ut: Kanga Guelor
    FK Red Star Belgrade bytter ut Kanga Guelor med Sekou Sanogo.
    82'
    83'
    Gult kort til Ludogorets
    Pieros Sotiriou (PFC Ludogorets 1945 Razgrad) får et gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez.
    85'
    85'
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    85'
    86'
    Milan Gajic
    Milan Gajic (FK Red Star Belgrade) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    88'
    Strahinja Erakovic (FK Red Star Belgrade) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadium Rajko Mitic.
    88'
    Inn: Dimitar Mitkov
    Ut: Stephane Badji
    Stanislav Genchev gjør dagens fjerde bytte i Beograd, når han tar ut Stephane Badji og setter inn Dimitar Mitkov.
    88'
    Marco Lazetic
    FK Red Star Belgrade avanserer forover i Beograd. Marco Lazetic avslutter, men treffer ikke mål.