Albacete Balompie får tildelt et frispark
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    Mål for Albacete Balompie!
    Racing Club de Ferrol 0 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Manuel Fuster Lazaro
    Målgivende: Higinio Marin
    Mål! Manuel Fuster Lazaro gir Albacete en 0-1 ledelse. Flott spill fra Higinio Marin før målet.
    4'
    Frispark Albacete.
    5'
    Racing Club de Ferrol får tildelt et frispark
    Ferrol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Ferrol.
    7'
    Skudd utenfor mål, Racing Club de Ferrol
    Sergio Cubero
    Sergio Cubero (Ferrol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Racing Club de Ferrol blir avblåst for offside
    Iker Losada
    Ferrol angriper i Ferrol, men blir avblåst for offside.
    10'
    Albacete Balompie får tildelt et hjørnespark
    13'
    Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    Manuel Fuster Lazaro
    Albacete angriper, men avslutningen til Manuel Fuster Lazaro går utenfor.
    13'
    Frispark til Ferrol på halvdelen til Albacete.
    15'
    Rødt kort til Albacete Balompie
    Juan Antonio Ros
    Albacete må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Jon Ander Gonzalez Esteban viser Juan Antonio Ros det røde kortet.
    20'
    Skudd på mål, Racing Club de Ferrol
    Josep Sene
    Ferrol angriper. Josep Sene får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Racing Club de Ferrol, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Toni Datkovic
    Ut: Higinio Marin
    Albacete bytter ut Higinio Marin med Toni Datkovic. Dette er det første byttet som Ruben Albes gjør i dagens kamp.
    25'
    Albacete Balompie blir avblåst for offside
    Alvaro Rodriguez
    En av Albacetes spillere blir avblåst for offside på Estadio de A Malata.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Albacete er nær straffområde.
    26'
    Racing Club de Ferrol får tildelt et hjørnespark
    29'
    Mål for Racing Club de Ferrol!
    Racing Club de Ferrol 1 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Josep Sene
    Målgivende: Jesus Jose Bernal Villarig
    Mål! Josep Sene utligner for Ferrol. Stillingen er dermed 1-1 i Ferrol. Det er en fin assist fra Jesus Jose Bernal Villarig.
    30'
    Kan Ferrol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Josep Sene
    Sjanse! Ferrol avanserer forover, men Josep Sene avslutter utenfor.
    36'
    I Ferrol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Ferrol på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til Albacete på halvdelen til Ferrol.
    42'
    Frispark i en god posisjon for Ferrol!
    45'
    Gult kort til Racing Club de Ferrol
    Carlos Vicente
    Carlos Vicente (Ferrol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Spillet på Estadio de A Malata er stoppet midlertidig fordi Julio Alonso ligger nede.
    45'+2
    Albacete slipper å klare seg uten Julio Alonso som kommer tilbake på banen i Ferrol.
    45'+3
    45'+5
    Jon Garcia Herrero
    Målsjanse på Estadio de A Malata! Jon Garcia Herrero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+5
    45'+5
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    45'+6
    Spillerbytte - Racing Club de Ferrol
    Inn: Alex Lopez
    Ut: Brais Martinez Prado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferrol. Inn kommer Alex Lopez, mens Brais Martinez Prado tar plass på benken.
    46'
    Inn: Sabin Merino
    Ut: Alvaro Vadillo
    Cristobal Parralo (Ferrol) gjør sitt andre bytte for dagen. Sabin Merino erstatter Alvaro Vadillo.
    46'
    47'
    48'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Toni Datkovic
    Toni Datkovic (Albacete) pådrar seg et gult kort.
    48'
    I Ferrol slår Manuel Fuster Lazaro en corner fra høyre.
    50'
    Racing Club de Ferrol 1 - 2 Albacete Balompie
    Mål: Dani Escriche
    Målgivende: Manuel Fuster Lazaro
    Dani Escriche header ballen i mål og Albacete tar ledelsen 1-2 på Estadio de A Malata. Manuel Fuster Lazaro var nest sist på ballen.
    50'
    Ferrol avanserer forover i Ferrol. Sergio Cubero avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Inn: Heber Pena Picos
    Ut: Sergio Cubero
    Cristobal Parralo gjør dagens tredje bytte i Ferrol, når han tar ut Sergio Cubero og setter inn Heber Pena Picos.
    57'
    I Ferrol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Racing Club de Ferrol 2 - 2 Albacete Balompie
    Mål: Sabin Merino
    Målgivende: Iker Losada
    Mål! Sabin Merino utligner til 2-2. Iker Losada sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Skudd på mål, Albacete Balompie
    60'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    62'
    62'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) slår en corner fra venstre side på Estadio de A Malata.
    63'
    Inn: Manu Justo
    Ut: Alvaro Gimenez
    Alvaro Gimenez (Ferrol) erstattes av Manu Justo.
    64'
    Frispark for Ferrol på egen banehalvdel.
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Albacete Balompie
    65'
    Ingen straffe til Albacete Balompie
    65'
    Racing Club de Ferrol 3 - 2 Albacete Balompie
    Mål: Carlos Vicente
    Carlos Vicente setter ballen i nettet og Ferrol leder nå 3-2.
    71'
    Inn: Alberto Quiles Piosa
    Ut: Juanma Garcia
    Bytte for Albacete. Alberto Quiles Piosa kommer inn for Juanma Garcia på Estadio de A Malata.
    72'
    73'
    Iker Losada
    Ferrol angriper i Ferrol. Iker Losada fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Racing Club de Ferrol 3 - 3 Albacete Balompie
    Mål: Lander Olaetxea
    Målgivende: Alberto Quiles Piosa
    Mål! Albacete utligner på Estadio de A Malata. Målscorer: Lander Olaetxea. Alberto Quiles Piosa sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Målet til Albacete Balompie sjekkes av VAR
    76'
    Målet til Albacete Balompie blir stående
    77'
    79'
    Racing Club de Ferrol 4 - 3 Albacete Balompie
    Mål! Ferrol tar ledelsen 4-3 takket være en scoring av Sabin Merino på Estadio de A Malata. Flott spill fra Iker Losada før målet.
    80'
    Inn: Delmas
    Ut: Iker Losada
    Ferrol bytter ut Iker Losada med Delmas. Dette er det femte byttet som Cristobal Parralo gjør i dagens kamp.
    81'
    Alberto Quiles Piosa
    Målsjanse til Albacete! Alberto Quiles Piosa treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    83'
    Antonio Cristian
    Albacete Balompie avancerar på Estadio de A Malata och Antonio Cristian får en nickmöjlighet – utanför!
    83'
    Lander Olaetxea
    Lander Olaetxea (Albacete) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de A Malata.
    83'
    Dommer Jon Ander Gonzalez Esteban viser Jon Garcia Herrero (Ferrol) det gule kortet.
    84'
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Julio Alonso
    Bytte for Albacete. Jonathan Silva kommer inn for Julio Alonso på Estadio de A Malata.
    87'
    Inn: Pacheco Ruiz
    Ut: Lander Olaetxea
    Albacete bytter ut Lander Olaetxea med Pacheco Ruiz.
    87'
    Alex Lopez
    Målsjanse! Alex Lopez (Ferrol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Alex Lopez
    Alex Lopez (Ferrol) kommer seg fri på Estadio de A Malata, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Ferrol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Albacete.
    90'
    90'+1
    Dani Escriche
    Dani Escriche (Albacete) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    90'+4
    Dommeren gir Antonio Cristian (Albacete) et gult kort.
    90'+4
    Racing Club de Ferrol 5 - 3 Albacete Balompie
    Målgivende: Heber Pena Picos
    Mål! Sabin Merino øker ledelsen til 5-3. Det er en fin assist fra Heber Pena Picos.
    90'+4
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+6
    Racing Club de Ferrol 5 - 4 Albacete Balompie
    Målgivende: Alvaro Rodriguez
    Albacete reduserer til 5-4 etter et mål av Dani Escriche. Det er en fin assist fra Alvaro Rodriguez.