KGHM Zaglebie Lubin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til KGHM Zaglebie Lubin på halvdelen til Rakow Czestochowa.
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin.
    Målsjanse til KGHM Zaglebie Lubin! Patryk Szysz treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra venstre på GKS Stadium.
    8'
    I Belchatow slår Filip Starzynski en corner fra venstre.
    9'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra høyre side på GKS Stadium.
    10'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    Rakow Czestochowa 0 - 1 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Lubomir Guldan
    Målgivende: Bartosz Kopacz
    Lubomir Guldan dundrer ballen i mål og KGHM Zaglebie Lubin tar ledelsen 0-1 på GKS Stadium. Bartosz Kopacz var nest sist på ballen.
    10'
    Frispark for KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    11'
    David Tijanic
    Målsjanse på GKS Stadium! David Tijanic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    KGHM Zaglebie Lubin, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Tomasz Musial tildeler Rakow Czestochowa en corner. Igor Sapala sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    David Tijanic (Rakow Czestochowa) kommer til en målsjanse på GKS Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Frispark Rakow Czestochowa.
    21'
    Rok Sirk
    Sjanse! KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover, men Rok Sirk avslutter utenfor.
    22'
    Rakow Czestochowa fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    25'
    Lukasz Poreba
    Sjanse i Belchatow! Lukasz Poreba (KGHM Zaglebie Lubin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    34'
    I Belchatow slår Filip Starzynski en corner fra høyre.
    35'
    Sasa Balic
    KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover i Belchatow. Sasa Balic avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper. Patryk Szysz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Damjan Bohar
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Belchatow. Damjan Bohar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Damjan Bohar (KGHM Zaglebie Lubin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    I Belchatow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Igor Sapala (Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på GKS Stadium.
    40'
    42'
    Rakow Czestochowa 0 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Damjan Bohar
    Målgivende: Filip Starzynski
    Mål! Damjan Bohar øker KGHM Zaglebie Lubins ledelse til 0-2 på GKS Stadium. Filip Starzynski sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    44'
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Belchatow fordi Sasa Balic får behandling for en skade på banen.
    47'
    Patryk Kun
    Sjanse til Rakow Czestochowa! Patryk Kun er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Sasa Balic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    50'
    Tomasz Musial tildeler Rakow Czestochowa en corner. Igor Sapala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Filip Starzynski
    Målsjanse! Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    56'
    57'
    Igor Sapala
    Rakow Czestochowa angriper, men avslutningen til Igor Sapala går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Mateusz Kaczmarek
    Ut: Ben Lederman
    Marek Papszun gjør dagens første bytte i Belchatow, når han tar ut Ben Lederman og setter inn Mateusz Kaczmarek.
    58'
    59'
    61'
    62'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra venstre side på GKS Stadium.
    66'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) kommer seg fri på GKS Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Inn: Fran Tudor
    Ut: Daniel Bartl
    Bytte for Rakow Czestochowa. Fran Tudor kommer inn for Daniel Bartl på GKS Stadium.
    66'
    KGHM Zaglebie Lubin angriper, men Tomasz Musial blåser for offside.
    68'
    Rakow Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 2 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Fran Tudor
    Målgivende: David Tijanic
    Fran Tudor scorer og reduserer til 1-2 på GKS Stadium. Det er en fin assist fra David Tijanic.
    69'
    71'
    Frispark til Rakow Czestochowa på halvdelen til KGHM Zaglebie Lubin.
    72'
    Sebastian Musiolik
    Sebastian Musiolik (Rakow Czestochowa) kommer til avslutning på GKS Stadium, men headingen blir reddet.
    74'
    74'
    Skade: KGHM Zaglebie Lubin
    75'
    Spillerbytte - KGHM Zaglebie Lubin
    Inn: Dawid Pakulski
    Ut: Rok Sirk
    Rok Sirk (KGHM Zaglebie Lubin) erstattes av Dawid Pakulski.
    76'
    Tilbake fra skade: KGHM Zaglebie Lubin
    76'
    77'
    78'
    Inn: Jaroslaw Jach
    Ut: Kamil Koscielny
    Rakow Czestochowa bytter ut Kamil Koscielny med Jaroslaw Jach.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til KGHM Zaglebie Lubin
    81'
    Ingen straffe til KGHM Zaglebie Lubin
    82'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for KGHM Zaglebie Lubin er nær straffområde.
    85'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa like utenfor KGHM Zaglebie Lubin-området.
    86'
    Rakow Czestochowa må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KGHM Zaglebie Lubin.
    88'
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) avanserer forover på GKS Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    Tomasz Musial tildeler KGHM Zaglebie Lubin en corner. Filip Starzynski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Frispark for Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    90'
    Lukasz Poreba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'
    Inn: Jakub Tosik
    Ut: Lukasz Poreba
    Det virker som Lukasz Poreba ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jakub Tosik.
    90'+1
    90'+2
    KGHM Zaglebie Lubin fosser forover og Patryk Szysz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.