Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 0 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Vladislavs Gutkovskis
    Målgivende: Fran Tudor
    Mål! Vladislavs Gutkovskis header ballen i mål og gir Rakow Czestochowa ledelsen 1-0 på GKS Stadium. Fran Tudor sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Gult kort til KGHM Zaglebie Lubin
    Lukasz Poreba
    Dommer Pawel Gil gir Lukasz Poreba (KGHM Zaglebie Lubin) et gult kort.
    6'
    Pawel Gil signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    7'
    KGHM Zaglebie Lubin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Kamil Piatkowski
    Kamil Piatkowski (Rakow Czestochowa) avanserer forover på GKS Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    KGHM Zaglebie Lubin, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Belchatow slår Petr Schwarz en corner fra venstre.
    13'
    Kamil Piatkowski (Rakow Czestochowa) kommer seg fri på GKS Stadium, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Pawel Gil signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa.
    14'
    Pawel Gil tildeler Rakow Czestochowa en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark for KGHM Zaglebie Lubin på egen banehalvdel.
    16'
    I Belchatow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Damjan Bohar (KGHM Zaglebie Lubin) slår en corner fra høyre side på GKS Stadium.
    18'
    Rakow Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Belchatow fordi Lukasz Poreba får behandling for en skade på banen.
    27'
    Damjan Bohar (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra venstre på GKS Stadium.
    30'
    Frispark for Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    33'
    Pawel Gil signaliserer et frispark til Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark Rakow Czestochowa.
    35'
    Sasa Balic
    Dommer Pawel Gil viser Sasa Balic (KGHM Zaglebie Lubin) det gule kortet.
    35'
    Lukasz Poreba er tilbake på banen igjen.
    35'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    36'
    36'
    Damjan Bohar
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Belchatow. Damjan Bohar fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Frispark til Rakow Czestochowa på halvdelen til KGHM Zaglebie Lubin.
    38'
    39'
    Pawel Gil signaliserer et frispark til KGHM Zaglebie Lubin.
    40'
    Evgeni Bashkirov
    KGHM Zaglebie Lubin angriper i Belchatow. Evgeni Bashkirov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark i en god posisjon for KGHM Zaglebie Lubin!
    43'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Patryk Kun
    Patryk Kun (Rakow Czestochowa) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Spillerbytte - KGHM Zaglebie Lubin
    Inn: Filip Starzynski
    Ut: Patryk Szysz
    Martin Sevela gjør dagens første bytte i Belchatow, når han tar ut Patryk Szysz og setter inn Filip Starzynski.
    46'
    46'
    47'
    Igor Sapala
    Rakow Czestochowa avanserer forover i Belchatow. Igor Sapala avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Rakow Czestochowa 2 - 0 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: David Tijanic
    Mål! Rakow Czestochowa øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av David Tijanic på GKS Stadium.
    48'
    Sasa Balic (KGHM Zaglebie Lubin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på GKS Stadium.
    53'
    Petr Schwarz (Rakow Czestochowa) slår en corner fra høyre side på GKS Stadium.
    53'
    Frispark til KGHM Zaglebie Lubin på halvdelen til Rakow Czestochowa.
    54'
    Marcin Cebula
    Marcin Cebula (Rakow Czestochowa) får et gult kort av dommer Pawel Gil.
    54'
    Frispark KGHM Zaglebie Lubin.
    56'
    Filip Starzynski
    Filip Starzynski (KGHM Zaglebie Lubin) kommer til en målsjanse på GKS Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    Petr Schwarz
    Rakow Czestochowa angriper i Belchatow. Petr Schwarz fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Jakub Zubrowski
    Ut: Lukasz Poreba
    KGHM Zaglebie Lubin gjør sitt andre bytte. Lukasz Poreba erstattes av Jakub Zubrowski.
    62'
    Inn: Rok Sirk
    Ut: Samuel Mraz
    Bytte for KGHM Zaglebie Lubin. Rok Sirk kommer inn for Samuel Mraz på GKS Stadium.
    62'
    64'
    64'
    65'
    Mål for KGHM Zaglebie Lubin!
    Rakow Czestochowa 2 - 1 KGHM Zaglebie Lubin
    Mål: Rok Sirk
    Målgivende: Sasa Aleksander Zivec
    Mål! KGHM Zaglebie Lubin reduserer til 2-1 ved Rok Sirk. Sasa Zivec var nest sist på ballen.
    66'
    Sasa Balic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    67'
    Rok Sirk
    Rok Sirk (KGHM Zaglebie Lubin) mottar sitt første gule kort for dagen på GKS Stadium.
    68'
    I Belchatow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    Vladislavs Gutkovskis ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Felicio Anando Brown Forbes
    Ut: Vladislavs Gutkovskis
    Vladislavs Gutkovskis, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Felicio Brown Forbes kommer inn for Rakow Czestochowa.
    72'
    74'
    74'
    76'
    Inn: Jakub Bednarczyk
    Ut: Evgeni Bashkirov
    KGHM Zaglebie Lubin bytter ut Evgeni Bashkirov med Jakub Bednarczyk.
    77'
    78'
    Inn: Ben Lederman
    Ut: Marcin Cebula
    Marek Papszun (Rakow Czestochowa) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ben Lederman erstatter Marcin Cebula.
    79'
    Inn: Piotr Malinowski
    Ut: Petr Schwarz
    Rakow Czestochowa bytter ut Petr Schwarz med Piotr Malinowski. Dette er det andre byttet som Marek Papszun gjør i dagens kamp.
    79'
    Felicio Anando Brown Forbes
    Rakow Czestochowa angriper. Felicio Brown Forbes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    David Tijanic
    Sjanse i Belchatow! David Tijanic (Rakow Czestochowa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    80'
    Fran Tudor
    Fran Tudor (Rakow Czestochowa) mottar sitt første gule kort for dagen på GKS Stadium.
    80'
    81'
    Pawel Gil tildeler Rakow Czestochowa en corner. Igor Sapala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    82'
    Inn: Lorenco Simic
    Ut: Kacper Chodyna
    Martin Sevela (KGHM Zaglebie Lubin) gjør sitt femte bytte for dagen. Lorenco Simic erstatter Kacper Chodyna.
    84'
    I Belchatow slår Filip Starzynski en corner fra venstre.
    84'
    Sasa Balic
    I Belchatow header Sasa Balic (KGHM Zaglebie Lubin) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    86'
    Inn: Giannis Papanikolaou
    Ut: David Tijanic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rakow Czestochowa. Inn kommer Giannis Papanikolaou, mens David Tijanic tar plass på benken.
    89'
    Sasa Balic
    Målsjanse på GKS Stadium! Sasa Balic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Damjan Bohar (KGHM Zaglebie Lubin) løfter inn en corner fra høyre på GKS Stadium.
    90'+3
    KGHM Zaglebie Lubin avanserer forover i Belchatow. Filip Starzynski avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    Dommer Pawel Gil ser at linjemannen løfter flagget, og Rakow Czestochowas Felicio Brown Forbes blåses av for offside.