Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Lukasz Kuzma tildeler Czestochowa en corner. Fran Tudor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Benedikt Zech ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    5'
    Benedikt Zech er tilbake i kampen igjen.
    6'
    Straffe til Rakow Czestochowa
    6'
    Giannis Papanikolaou (Czestochowa) misbruker sjansen fra straffemerket!
    8'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Giannis Papanikolaou
    Mål! Giannis Papanikolaou gir Czestochowa ledelsen 1-0 i Czestochowa.
    8'
    Offside! Jean Carlos Silva Rocha blir vinket av og Czestochowa må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    John Yeboah
    Målsjanse til Czestochowa! John Yeboah treffer mål, men keeper redder.
    15'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Czestochowa slår Kamil Grosicki en corner fra venstre.
    15'
    Kan MKS Pogon Szczecin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Rakow Czestochowa 2 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Ante Crnac
    Målgivende: John Yeboah
    Mål! Czestochowa øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ante Crnac på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie. Flott spill fra John Yeboah før målet.
    20'
    Målet til Rakow Czestochowa sjekkes av VAR
    21'
    Frispark Czestochowa.
    25'
    Gult kort til MKS Pogon Szczecin
    Mariusz Malec
    Mariusz Malec (MKS Pogon Szczecin) mottar sitt første gule kort for dagen på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    26'
    Vahan Bichakhchyan (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    27'
    Vahan Bichakhchyan
    Vahan Bichakhchyan (MKS Pogon Szczecin) kommer til en målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men klarer ikke å score.
    29'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    32'
    Leonardo Koutris
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover i Czestochowa. Leonardo Koutris avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Lukasz Kuzma signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    35'
    Vladyslav Kochergin
    Vladyslav Kochergin (Czestochowa) kommer seg fri på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Lukasz Kuzma signaliserer et frispark til Czestochowa.
    39'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    40'
    Lukasz Kuzma signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Fran Tudor
    Fran Tudor (Czestochowa) får et gult kort av dommer Lukasz Kuzma.
    40'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til MKS Pogon Szczecin.
    44'
    Vladyslav Kochergin (Czestochowa) vinkes av for offside i Czestochowa.
    45'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    45'+2
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Danijel Loncar
    Ut: Mariusz Malec
    Bytte for MKS Pogon Szczecin. Danijel Loncar kommer inn for Mariusz Malec på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    46'
    Fran Tudor (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    47'
    Målsjanse! Vladyslav Kochergin (Czestochowa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Czestochowa angriper. Vladyslav Kochergin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    52'
    Benedikt Zech
    Dommer Lukasz Kuzma viser Benedikt Zech (MKS Pogon Szczecin) det gule kortet.
    52'
    Efthymis Koulouris
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Efthymis Koulouris avslutter utenfor.
    53'
    55'
    Dommer Lukasz Kuzma venter med å sette i gang spillet fordi Ben Lederman ligger nede.
    57'
    Ben Lederman ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Czestochowa.
    59'
    Frispark til MKS Pogon Szczecin på halvdelen til Czestochowa.
    62'
    Ante Crnac
    Dommer Lukasz Kuzma gir Ante Crnac (Czestochowa) et gult kort.
    62'
    63'
    Skudd utenfor mål, MKS Pogon Szczecin
    64'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Ivi
    Ut: Vladyslav Kochergin
    Dawid Szwarga gjør dagens første bytte i Czestochowa, når han tar ut Vladyslav Kochergin og setter inn Ivi.
    64'
    Inn: Bartosz Nowak
    Ut: John Yeboah
    Czestochowa bytter ut John Yeboah med Bartosz Nowak.
    64'
    65'
    67'
    68'
    Leonardo Koutris må stå over en kamp for MKS Pogon Szczecin etter å ha fått gult kort av dommer Lukasz Kuzma.
    68'
    Inn: Patryk Paryzek
    Ut: Adrian Przyborek
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Adrian Przyborek med Patryk Paryzek. Dette er det andre byttet som Jens Gustafsson gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Marcel Wedrychowski
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Pogon Szczecin. Inn kommer Marcel Wedrychowski, mens Vahan Bichakhchyan tar plass på benken.
    73'
    Ivi (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    73'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    Rakow Czestochowa 2 - 1 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Kamil Grosicki
    Målgivende: Alexander Gorgon
    Mål! Kamil Grosicki reduserer til 2-1 på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie i Czestochowa. Det er en fin assist fra Alexander Gorgon.