Diks22'
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Randers.
    Skudd utenfor mål, Aarhus
    Albert Grønbæk
    AGF Aarhus avanserer forover i Randers. Albert Gronbaek avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Randers FC får tildelt et frispark
    Frispark for Randers FC på egen banehalvdel.
    8'
    Patrick Mortensen
    Patrick Mortensen (AGF Aarhus) kommer seg fri på Cepheus Park Randers, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Aarhus får tildelt et hjørnespark
    13'
    Kevin Diks
    Kevin Diks (AGF Aarhus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Patrick Mortensen (AGF Aarhus) kommer til en målsjanse på Cepheus Park Randers, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Bror Blume
    Bror Blume (AGF Aarhus) kommer til en målsjanse på Cepheus Park Randers, men klarer ikke å score.
    18'
    Aarhus får tildelt et frispark
    I Randers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Gult kort til Randers FC
    Jesper Lauridsen
    Jesper Lauridsen (Randers FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Skudd på mål, Aarhus
    Kevin Diks
    Kevin Diks (AGF Aarhus) avanserer forover på Cepheus Park Randers. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Aarhus, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark AGF Aarhus.
    21'
    Mål for Aarhus!
    Randers FC 0 - 1 Aarhus
    Mål: Kevin Diks
    Målgivende: Casper Höjer
    AGF Aarhus tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Kevin Diks. Det er en fin assist fra Casper Höjer.
    22'
    26'
    AGF Aarhus angriper i Randers. Albert Gronbaek fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Albert Gronbaek ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Albert Gronbaek er på beina igjen og fortsetter kampen på Cepheus Park Randers.
    30'
    Randers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til AGF Aarhus på halvdelen til Randers FC.
    32'
    Randers FC får tildelt et hjørnespark
    I Randers slår Jesper Lauridsen en corner fra høyre.
    36'
    38'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til Randers FC på egen banehalvdel.
    39'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til AGF Aarhus.
    41'
    Frispark for AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    42'
    Spillerbytte - Randers FC
    Inn: Oliver Bundgaard
    Ut: Jesper Lauridsen
    Thomas Thomasberg (Randers FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oliver Bundgaard erstatter Jesper Lauridsen.
    46'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    47'
    Randers FC blir avblåst for offside
    Tobias Klysner
    En av Randers FCs spillere blir avblåst for offside på Cepheus Park Randers.
    47'
    Tobias Klysner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    47'
    Frispark Randers FC.
    49'
    Inn: Nikola Mileusnic
    Ut: Tobias Klysner
    Tobias Klysner (Randers FC) erstattes av Nikola Mileusnic.
    49'
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Skudd på mål, Randers FC
    Nikola Mileusnic
    Sjanse i Randers! Nikola Mileusnic (Randers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Randers FC, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    54'
    Gult kort til Aarhus
    Gift Links
    Dommeren gir Gift Links (AGF Aarhus) et gult kort.
    55'
    Patrick Olsen
    Michael Tykgaard tildeler AGF Aarhus en corner. Patrick Olsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    AGF Aarhus fosser forover og Patrick Mortensen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    61'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til Randers FC.
    61'
    Inn: Mikkel Kallesøe
    Ut: Frederik Lauenborg
    Randers FC gjør sitt andre bytte. Frederik Lauenborg erstattes av Mikkel Kallesoe.
    61'
    Inn: Marvin Egho
    Ut: Bassala Sambou
    Randers FC bytter ut Bassala Sambou med Marvin Egho. Dette er det tredje byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    Randers FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    63'
    Nicolai Poulsen
    Nicolai Poulsen (AGF Aarhus) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Skudd utenfor mål, Randers FC
    Marvin Egho
    Målsjanse! Marvin Egho (Randers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Benjamin Hvidt
    Ut: Nicolai Poulsen
    David Nielsen gjør dagens første bytte i Randers, når han tar ut Nicolai Poulsen og setter inn Benjamin Hvidt.
    66'
    Inn: Alexander Munksgaard
    Ut: Gift Links
    Bytte for AGF Aarhus. Alexander Munksgaard kommer inn for Gift Links på Cepheus Park Randers.
    66'
    Sjanse til Randers FC! Nikola Mileusnic er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    70'
    Marvin Egho
    Randers FC angriper i Randers. Marvin Egho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Mikkel Kallesøe
    Randers FC angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    73'
    75'
    75'
    Inn: Simon Piesinger
    Ut: Tosin Kehinde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Randers FC. Inn kommer Simon Piesinger, mens Tosin Kehinde tar plass på benken.
    76'
    77'
    Mikkel Kallesoe (Randers FC) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Albert Grønbæk
    David Nielsen gjør dagens tredje bytte i Randers, når han tar ut Albert Gronbaek og setter inn Soren Tengstedt.
    80'
    80'
    81'
    Michael Tykgaard tildeler AGF Aarhus en corner. Patrick Olsen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    86'
    Simon Graves
    Simon Graves (Randers FC) får et gult kort av dommer Michael Tykgaard.
    86'
    87'
    87'
    Mathias Nielsen
    Dommer Michael Tykgaard viser Mathias Nielsen (Randers FC) det gule kortet.
    87'
    Casper Höjer
    I Randers slår Casper Höjer en corner fra høyre.
    90'
    90'
    Målsjanse på Cepheus Park Randers! Mikkel Kallesoe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Randers FC avanserer forover i Randers. Mikkel Kallesoe avslutter, men treffer ikke mål.