Jamie Murphy (Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Ibrox.
    I Glasgow slår Jamie Murphy en corner fra høyre.
    Sjanse! Rangers avanserer forover, men Jamie Murphy avslutter utenfor.
    9'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Rangers på egen banehalvdel.
    9'
    Christian Dingert tildeler Rangers en corner. Jamie Murphy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    KF Shkupi Skopje tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for KF Shkupi Skopje på egen banehalvdel.
    14'
    Blagoja Ljamcevski
    KF Shkupi Skopje angriper i Glasgow. Blagoja Ljamcevski fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Daniel Candeias (Rangers) slår en corner fra høyre side på Ibrox.
    17'
    Rangers angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    KF Shkupi Skopjes Baze Ilijoski blåses av for offside på Ibrox.
    18'
    Rangers fosser fremover, men Alfredo Morelos går rett i offsidefella.
    20'
    Dommer Christian Dingert ser at linjemannen løfter flagget, og KF Shkupi Skopjes Baze Ilijoski blåses av for offside.
    21'
    Mål for Rangers!
    Rangers 1 - 0 Shkupi Cair
    Mål: Jamie Murphy
    Målgivende: Daniel Candeias
    Mål! Rangers tar ledelsen 1-0 ved Jamie Murphy. Flott spill fra Daniel Candeias før målet.
    23'
    26'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Rangers.
    27'
    Shkupi Cair, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Josh Windass
    Rangers angriper. Josh Windass får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    I Glasgow slår Jamie Murphy en corner fra venstre.
    28'
    I Glasgow header Josh Windass (Rangers) mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    30'
    Frispark til Rangers på halvdelen til KF Shkupi Skopje.
    32'
    Gult kort til Shkupi Cair
    Baze Ilijoski
    Baze Ilijoski (KF Shkupi Skopje) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    35'
    Jon Flanagan
    Målsjanse på Ibrox! Jon Flanagan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    Jamie Murphy (Rangers) slår en corner fra høyre side på Ibrox.
    35'
    Connor Goldson
    Rangers angriper og Connor Goldson får avsluttet. Headingen treffer ikke KF Shkupi Skopje-målet.
    35'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til KF Shkupi Skopje på egen banehalvdel.
    36'
    Blagoja Ljamcevski (KF Shkupi Skopje) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Alfredo Morelos
    Rangers angriper på Ibrox. Alfredo Morelos header utenfor.
    41'
    Jamie Murphy (Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Ibrox.
    44'
    Rangers angriper på Ibrox, men Connor Goldson header utenfor.
    44'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Rangers angriper, men Alfredo Morelos vinkes av for offside.
    46'
    Spillerbytte - Shkupi Cair
    Inn: Amir Bilali
    Ut: Muharem Bajrami
    Bytte for KF Shkupi Skopje. Amir Bilali kommer inn for Muharem Bajrami på Ibrox.
    46'
    47'
    47'
    Gult kort til Rangers
    Daniel Candeias
    Daniel Candeias (Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    Dommer Christian Dingert venter med å sette i gang spillet fordi Rron Broja ligger nede.
    48'
    Rron Broja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Glasgow.
    49'
    Rangers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KF Shkupi Skopje.
    53'
    Christian Dingert tildeler KF Shkupi Skopje en corner. Kristiyan Stojkoski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    I Glasgow slår Muarem Ramiz Muarem en corner fra venstre.
    55'
    Muarem Ramiz Muarem (KF Shkupi Skopje) løfter inn en corner fra venstre på Ibrox.
    55'
    Baze Ilijoski (KF Shkupi Skopje) kommer til en målsjanse på Ibrox, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Ryan Jack
    Ut: Daniel Candeias
    Steven Gerrard gjør dagens første bytte i Glasgow, når han tar ut Daniel Candeias og setter inn Ryan Jack.
    56'
    58'
    Blagoja Ljamcevski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Inn: Bunjamin Shabani
    Ut: Blagoja Ljamcevski
    KF Shkupi Skopje bytter ut Blagoja Ljamcevski som ikke ser ut til å kunne fortsette. Zekirija Ramadan blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Bunjamin Shabani.
    60'
    Ross McCrorie ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Ross McCrorie er på beina igjen og fortsetter kampen på Ibrox.
    61'
    Rangers avanserer forover på Ibrox og Josh Windass kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KF Shkupi Skopje.
    62'
    62'
    Josh Windass (Rangers) header utenfor.
    64'
    Christian Dingert tildeler Rangers en corner. Jamie Murphy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Inn: Ovie Ejaria
    Ut: Scott Arfield
    Scott Arfield (Rangers) erstattes av Ovie Ejaria.
    67'
    72'
    Frispark KF Shkupi Skopje.
    72'
    75'
    76'
    Muarem Ramiz Muarem
    Dommeren gir Muarem Ramiz Muarem (KF Shkupi Skopje) et gult kort.
    77'
    Jamie Murphy (Rangers) slår en corner fra venstre side på Ibrox.
    78'
    Inn: Glenn Middleton
    Ut: Josh Windass
    Rangers bytter ut Josh Windass med Glenn Middleton. Dette er det tredje byttet som Steven Gerrard gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Christian Dingert tildeler Rangers en corner. Ovie Ejaria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Ovie Ejaria (Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Ibrox.
    82'
    82'
    Dommer Christian Dingert viser Alfredo Morelos (Rangers) det gule kortet.
    82'
    I Glasgow slår Ovie Ejaria en corner fra venstre.
    83'
    84'
    KF Shkupi Skopje angriper, men avslutningen til Baze Ilijoski går utenfor.
    84'
    James Tavernier (Rangers) slår en corner fra høyre side på Ibrox.
    86'
    Basillio Ndong
    Basillio Ndong (KF Shkupi Skopje) pådrar seg et gult kort.
    88'
    88'
    James Tavernier (Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Ibrox.
    89'
    Rangers angriper i Glasgow. Alfredo Morelos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    Christian Dingert tildeler Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Rangers...
    90'+1
    Rron Broja
    Dommeren gir Rron Broja (KF Shkupi Skopje) et gult kort.
    90'+1
    Rangers scorer på straffe!
    Rangers 2 - 0 Shkupi Cair
    Mål: James Tavernier
    Mål! Rangers får et straffespark som James Tavernier setter i mål på Ibrox. 2-0.
    90'+2
    Inn: Besart Krivanjeva
    Ut: Basillio Ndong
    Zekirija Ramadan (KF Shkupi Skopje) gjør sitt tredje bytte for dagen. Besart Krivanjeva erstatter Basillio Ndong.
    90'+2
    Frispark til KF Shkupi Skopje på halvdelen til Rangers.
    90'+4
    Sjanse i Glasgow! Jamie Murphy (Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.