Hei og velkommen fra denne liveoppdateringen fra DNB Arena på Ranheim Trondheim.
    Ranheim er verter for dagen. De får besøk fra Levanger, som til daglig spiller i 2.divisjon.
    Vegard Voll kom før denne sesongen fra Levanger til Ranheim etter å ha forlatt Ranheim til fordel for nettopp Levanger et par år tilbake. På Levanger finner vi også en tidligere Ranheim-spiller. Tom Erik Nordberg starter i midtforsvaret til Levanger. Han var sentral for Ranheim-laget noen år tilbake, da han kom fra spill i Haugesund.
    Mål for Levanger FK!
    Ranheim 0 - 1 Levanger FK
    Mål: Benjamin Stokke
    Målgivende: Rikard Nilsson
    Der sitter den i kassa allerede! Nilsson slår inn en corner som havner rett i beina på Stokke. Han gjør ingen feil, og setter inn 1-0 til bortelaget!
    3'
    Jo Sondre Aas blir spilt fri alene gjennom med keeper Rygg. Han passerer keeperen, men får en dårlig touch, noe som gjør at Rygg får avverget. Der skal spissen score!
    7'
    Hjørnespark til Ranheim
    7'
    Mål for Ranheim!
    Ranheim 1 - 1 Levanger FK
    Mål: Kristoffer Løkberg
    Målgivende: Daniel Krogstad
    Krogstad legger ballen ut til Løkberg som står helt alene på 20 meter. Han klinker til på direkten, og ballen går i en nydelig bue bort i det høyre hjørnet for keeper! Da er lagene like langt!
    7'
    Nydelig start på kampen. De 30 tilskuerne som er tilstede er nok strålende fornøyd.
    9'
    Levanger-spiss Ørjan Børmark-By er en talentfull spiss som gikk fra Byåsen til Levanger før denne sesongen. Spissen har levert 4 mål på 4 kamper (inkludert cupen) for Levanger. Han har tidligere vært på prøvespill for Strømsgodset.
    12'
    Ranheim 2 - 1 Levanger FK
    Mål: Jo Sondre Aas
    Målgivende: Vegard Voll
    Hjemmelaget i ledelsen! Aas gjør opp for bommen for et par minutter siden. Denne gangen gjør han ingen feil da han setter ballen sikkert i nettet fra fem meter!
    12'
    En Levanger-spiller ligger nede etter å ha fått ballen rett i planeten fra Gjertsen.
    15'
    Keeperen bokser ballen ut.
    15'
    Stensland er helt alene med Ranheim-keeper Barli. Med god tid presterer han å klinke ballen langt over mål. Der burde Stensland ha utlignet for bortelaget!
    18'
    Keeper plukker ned.
    19'
    Ballen sendes inn i feltet. Stensland er på plass, men ballen når ikke helt bort.
    21'
    Frispark til Levanger på 20 meter. Skuddposisjon. Nilsson gjør seg klar.
    22'
    Men han velger å legge inn. Barli plukker enkelt.
    23'
    Aas kommer seg inn i feltet. Han kan spille ballen inn til tre mann som kommer på løp. Istedet velger han å forsøke selv, men skuddet blir blokkert. Dårlig valg.
    25'
    Stensland er frisk! Denne gangen vender han inn i banen og er helt fri på sekstenmeteren. Skuddet er hardt, men går igjen over mål. God sjanse!
    25'
    Ranheim klarerer.
    27'
    Igjen er det Stensland. Ranheim klarerer et innlegg fra bortelaget. På 10-12 meter står han helt alene. Han klinker til, men skuddet blir blokkert. Nå burde vel Stensland strengt tatt hatt i hvert fall én i nota til nå!
    29'
    Rygg bokser ut.
    31'
    Krogstad vender av en mann i feltet og kan bare bredside ballen i mål. Heldigvis for bortelaget så har Nordberg en lang fot som han strekker ut og blokkerer med!
    33'
    Sjanseomrama her nå!
    34'
    Stensland legger inn til Stokke som får gå opp helt alene inne i feltet. Headingen er derimot for svak og ender én meter over mål!
    34'
    Begge lagene er jo vidåpne. Underholdning for oss!
    35'
    Ranheim 2 - 2 Levanger FK
    Mål: Ørjan Børmark-By
    Stensland er arkitekten! Løper fra hele ranheimsforsvaret før han sender ballen til Børmark-By på gulfat. Han setter enkelt inn 2-2!
    39'
    Gjertsen kommer seg fri på rundt 15 meter og skyter. Skuddet er godt, men Rygg avverger til corner!
    42'
    42'
    Dommeren dømmer for hands inne i feltet.
    42'
    Ranheim scorer på straffe!
    Ranheim 3 - 2 Levanger FK
    Og han er sikker. Keeper går riktig vei, men skuddet er for hardt nede til høyre for keeper.
    42'
    Stokke prøver seg på en luring i korthjørnet, men Barli henger med og får slått til corner.
    45'
    Aas header ballen ut.
    45'
    45'+2
    Pause på DNB Arena. Kampen har vært affære med nesten bare sjanser og mål. Man har nesten blitt svett av å se på. Nydelig underholdning. Begge lag har hatt veldig mange sjanser og det kunne lik så vært bortelaget som hadde ledet. Vi får håpe det blir like åpent i den andre omgangen. Vi snakkes om ti minutter.
    Da gjør vi oss klare for den andre omgangen.
    45'
    Spillerbytte - Levanger FK
    Inn: Andreas Skeie
    Ut: Kaj Leo i Bartalsstovu
    46'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Asgeir Snekvik
    Ut: Kristoffer Løkberg
    46'
    Ranheim 4 - 2 Levanger FK
    Mål: Asgeir Snekvik
    Innbytter markerer seg kjapt! Får ballen på sekstenmeteren og styrer den fint nede i det høyre for Rygg. Ranheim foran med to!
    50'
    Førsteomgangens sjansekonge, Stensland, har startet den andre i samme spor. Går av mannen sin i feltet og smeller til litt skrått for Barli. Skuddet går ikke over denne gangen, men rett på Barli. God mulighet!
    52'
    Nordberg sentrer rett og slett ballen til Ranheim-spiss Aas. Med gaven fra stopperen er han helt alene med Rygg. Avslutningen er derimot svak og havner utenfor. Der skal en spiss score, svakt av Aas.
    55'
    Gjertsen med frispark på 17 meter. Ballen går over muren og sniker seg rett utenfor stolpen til Rygg, som ikke reagerer i det hele tatt. Hadde gått i nettet om den hadde vært en halvmeter til høyre.
    61'
    Ny corner motsatt.
    61'
    Klareres til ny corner.
    63'
    Ranheim får kontroll.
    65'
    Levanger med frispark på et par og tjue meter. Går bak dødlinjen. Dårlig slått.
    66'
    Ranheim 5 - 2 Levanger FK
    Målgivende: Torgil Gjertsen
    Nydelig spill av Ranheim. Aas spiller fri Gjertsen ned til dødlinjen. Han legger inn hardt, og på bakerste stolpe kommer Snekvik og bredsider ballen i mål. Strålende angrep av hjemmelaget! 5-2 nå!
    68'
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Daniel Krogstad
    74'
    Inn: Fredrik Sunde
    Ut: Tom Erik Nordberg
    76'
    Levanger-spiller Nilsson ligger nede. Ser ut som han må ut på båre.
    77'
    Lite som har skjedd de siste minuttene. Ranheim ser ut til å ha full kontroll på oppgjøret.
    78'
    Hadde Levanger vært mer effektiv kunne det vært hakket jevnere her nå. Har hatt sine sjanser.
    80'
    Da er kampen i gang igjen! Blir lagt til 4-5 minutter på grunn av skaden til Nilsson.
    80'
    Levanger har brukt opp byttene sine, så det kommer ingen inn for Nilsson. Ranheim med én mann mer de siste ti minuttene.
    82'
    Levanger klarerer.
    82'
    Keeper får bokset ut.
    83'
    Inn: Erlend Robertsen
    Ut: Jørgen Øveraas Olsen
    84'
    Åsen drar seg fri inne i feltet, men skuddet blir blokkert av Levanger-forsvaret. Stor sjanse!
    85'
    Ranheim 6 - 2 Levanger FK
    Målgivende: Gjermund Åsen
    Det er enkelt når man gjør det slik! Åsen flikker lekkert gjennom Aas, som alene med Rygg chipper ballen elegant til siden for keeperen og i mål. 6-2!
    85'
    Ny corner.
    88'
    Levanger får kontroll.
    88'
    Aas misser en gigantsjanse igjen! Er helt alene med Rygg ti meter foran mål. Keeperen står nesten på streken, men Aas presterer å skyte utenfor!
    90'
    90'+1
    Dommeren blåser av på akkurat 90 på minutter, burde vært lagt til 5-6 minutter, spesielt. Uansett, Ranheim vinner til slutt enkelt og greit med 6-2 over Levanger. Begge lagene hadde mange sjanser i løpet av kampen, men hjemmelaget var mer effektive. Andreomgangen ble bare en formalitet for hjemmelaget da ledelsen ble større og større, og samtidig som bortelaget måtte spille med én mann mindre da Nilsson gikk ut med skade. Ranheim jubler, de i er videre til 3.runde i NM. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen med sjanser i hytt pg pine. Vi snakkes senere. Ha en fin kveld videre!