Skudd utenfor mål, Rapid Wien
    1'
    Rapid Wien får tildelt et hjørnespark
    Dennis Kaygin
    Dennis Kaygin (Rapid Wien 2) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadion.
    3'
    Mål for Rapid Wien!
    Rapid Wien 1 - 0 Sturm Graz II
    Mål: Nikolaus Wurmbrand
    Målgivende: Dominic Vincze
    Mål! Rapid Wien 2 tar ledelsen 1-0 ved Nikolaus Wurmbrand. Flott spill fra Dominic Vincze før målet.
    3'
    Sturm Graz II får tildelt et frispark
    Frispark Sturm Graz II.
    4'
    Florian Leitner tildeler Rapid Wien 2 en corner. Dennis Kaygin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Sturm Graz II på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Rapid Wien
    Furkan Demir
    Furkan Demir (Rapid Wien 2) får et gult kort av dommer Florian Leitner.
    7'
    Rapid Wien får tildelt et frispark
    Frispark for Rapid Wien 2 på egen banehalvdel.
    9'
    Dennis Kaygin (Rapid Wien 2) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    11'
    Mouhamed Gueye
    I Wien header Mouhamed Gueye (Rapid Wien 2) mot mål, men ballen går utenfor.
    11'
    Sturm Graz II får tildelt et hjørnespark
    Antonio Ilic
    I Wien slår Antonio Ilic en corner fra høyre.
    16'
    Skudd på mål, Rapid Wien
    Jovan Zivkovic
    Målsjanse til Rapid Wien 2! Jovan Zivkovic treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Rapid Wien, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    18'
    Sturm Graz II tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Rapid Wien 2 - 0 Sturm Graz II
    Målgivende: Nicolas Bajlicz
    Mål! Rapid Wien 2 øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Nikolaus Wurmbrand på Allianz Stadion. Det er en fin assist fra Nicolas Bajlicz.
    23'
    Skudd på mål, Sturm Graz II
    25'
    Sturm Graz II, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark til Sturm Graz II på halvdelen til Rapid Wien 2.
    25'
    Rapid Wien 3 - 0 Sturm Graz II
    Målgivende: Furkan Demir
    Nikolaus Wurmbrand øker Rapid Wien 2s ledelse til 3-0! Furkan Demir var nest sist på ballen.
    29'
    Oliver Sorg
    Florian Leitner tildeler Sturm Graz II en corner. Oliver Sorg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Skudd utenfor mål, Sturm Graz II
    Konstantin Schopp
    Konstantin Schopp (Sturm Graz II) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    32'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Sturm Graz II.
    32'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Tobias Hedl
    Sjanse i Wien! Tobias Hedl (Rapid Wien 2) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    38'
    40'
    42'
    43'
    43'
    Rapid Wien 2 angriper, men avslutningen til Jovan Zivkovic går utenfor.
    43'
    Mål for Sturm Graz II!
    Rapid Wien 3 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Leon Grgic
    Sturm Graz II reduserer til 3-1 etter et mål av Leon Grgic.
    45'
    Spillerbytte - Sturm Graz II
    Inn: Tizian-Valentino Scharmer
    Ut: Martin Kern
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sturm Graz II. Inn kommer Tizian-Valentino Scharmer, mens Martin Kern tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Rapid Wien
    Inn: Eaden Roka
    Ut: Furkan Demir
    Jurgen Kerber (Rapid Wien 2) gjør sitt første bytte for dagen. Eaden Roka erstatter Furkan Demir.
    46'
    Straffe til Rapid Wien
    48'
    Gult kort til Sturm Graz II
    Gabriel Haider
    Gabriel Haider (Sturm Graz II) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Rapid Wien scorer på straffe!
    Rapid Wien 4 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Tobias Hedl
    Tobias Hedl øker Rapid Wien 2s ledelse til 4-1 etter et velplassert straffespark.
    49'
    52'
    I Wien slår Dennis Kaygin en corner fra høyre.
    55'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Rapid Wien 2 på egen banehalvdel.
    55'
    Jovan Zivkovic (Rapid Wien 2) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Rapid Wien 4 - 2 Sturm Graz II
    Mål: Peter Kiedl
    Peter Kiedl setter inn en redusering på Allianz Stadion. Stillingen er nå 4-2.
    58'
    Frisparket tildelt Sturm Graz II er farlig nær Rapid Wien 2s målområde.
    59'
    Konstantin Schopp (Sturm Graz II) header utenfor.
    60'
    Inn: Mucat Ibrahimoglu
    Ut: Mouhamed Gueye
    Mouhamed Gueye (Rapid Wien 2) erstattes av Mucat Ibrahimoglu.
    61'
    Inn: Yasin Mankan
    Ut: Nikolaus Wurmbrand
    Rapid Wien 2 bytter ut Nikolaus Wurmbrand med Yasin Mankan. Dette er det tredje byttet som Jurgen Kerber gjør i dagens kamp.
    61'
    64'
    65'
    Frispark Rapid Wien 2.
    67'
    Dommeren gir Konstantin Schopp (Sturm Graz II) et gult kort.
    67'
    Inn: Youba Koita
    Ut: Antonio Ilic
    Bytte for Sturm Graz II. Youba Koita kommer inn for Antonio Ilic på Allianz Stadion.
    69'
    Inn: Senad Mustafic
    Ut: Arjan Malic
    Sturm Graz II gjør sitt tredje bytte. Arjan Malic erstattes av Senad Mustafic.
    69'
    71'
    Leon Grgic
    Leon Grgic (Sturm Graz II) kommer til en målsjanse på Allianz Stadion, men klarer ikke å score.
    72'
    Nikola Stosic
    I Wien slår Nikola Stosic en corner fra venstre.
    74'
    Sturm Graz II avanserer forover og Gabriel Haider kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    74'
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Peter Kiedl (Sturm Graz II) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Inn: Daris Djezic
    Ut: Jovan Zivkovic
    Rapid Wien 2 bytter ut Jovan Zivkovic med Daris Djezic.
    76'
    Peter Kiedl er tilbake på banen igjen.
    77'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    82'
    Rapid Wien 2 angriper i Wien. Dennis Kaygin fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Ermal Krasniqi
    Ut: Peter Kiedl
    Jurgen Saumel (Sturm Graz II) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Ermal Krasniqi erstatter Peter Kiedl som sannsynligvis er skadet.
    83'
    Inn: Lorenz Szladits
    Ut: Nicolas Bajlicz
    Nicolas Bajlicz (Rapid Wien 2) erstattes av Lorenz Szladits.
    85'
    87'
    87'
    Frispark til Rapid Wien 2 på halvdelen til Sturm Graz II.
    87'
    Oliver Sorg
    Oliver Sorg (Sturm Graz II) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Rapid Wien 2 avanserer forover i Wien. Dennis Kaygin avslutter, men treffer ikke mål.