Deportivo Alaves får tildelt et frispark
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    14'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    15'
    Luis Rioja
    Deportivo Alaves fosser forover og Luis Rioja fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Deportivo Alaves får tildelt et hjørnespark
    Toni Moya
    I Madrid slår Toni Moya en corner fra høyre.
    16'
    Toni Moya
    Juan Martinez Munuera tildeler Deportivo Alaves en corner. Toni Moya sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Rayo Vallecano.
    17'
    Rayo Vallecano blir avblåst for offside
    Ivan Balliu
    En av Rayo Vallecanos spillere går i offside.
    18'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Sergi Guardiola
    Målgivende: Alvaro Garcia
    Mål! Rayo Vallecano tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sergi Guardiola på Estadio de Vallecas. Alvaro Garcia sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Frispark til Rayo Vallecano på halvdelen til Deportivo Alaves.
    22'
    23'
    Frispark Rayo Vallecano.
    24'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Ruben Duarte
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Rayo Vallecano får tildelt et hjørnespark
    Oscar Trejo
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    26'
    Rayo Vallecano 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Alejandro Catena
    Målgivende: Oscar Trejo
    Mål! Alejandro Catena (Rayo Vallecano) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Estadio de Vallecas. Oscar Trejo var nest sist på ballen.
    26'
    Isi Palazon
    Rayo Vallecano angriper på Estadio de Vallecas. Isi Palazon header utenfor.
    28'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    32'
    Miguel de la Fuente
    Deportivo Alaves avanserer forover på Estadio de Vallecas og Miguel de la Fuente kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Rayo Vallecano.
    34'
    34'
    Toni Moya
    Toni Moya (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    35'
    36'
    Oscar Trejo
    I Madrid slår Oscar Trejo en corner fra venstre.
    38'
    Skudd på mål, Rayo Vallecano
    Alejandro Catena
    Sjanse i Madrid! Alejandro Catena (Rayo Vallecano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Alvaro Garcia
    Alvaro Garcia skyter i stolpen! Nære på for Rayo Vallecano.
    40'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper. Joselu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Dommer Juan Martinez Munuera venter med å sette i gang spillet fordi Alvaro Garcia ligger nede.
    42'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Bebe
    Ut: Alvaro Garcia
    Bebe (Rayo Vallecano) erstatter Alvaro Garcia som muligens er skadet.
    43'
    Alvaro Garcia er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de Vallecas.
    43'
    43'
    Frispark Deportivo Alaves.
    45'+2
    Joselu
    Joselu (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    49'
    50'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Rayo Vallecano.
    50'
    Oscar Trejo
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    52'
    Bebe
    Rayo Vallecanos Bebe blåses av for offside på Estadio de Vallecas.
    53'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Edgar Mendez
    Ut: Toni Moya
    Bytte for Deportivo Alaves. Edgar Mendez kommer inn for Toni Moya på Estadio de Vallecas.
    54'
    55'
    57'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    Edgar Mendez
    Deportivo Alaves angriper, men avslutningen til Edgar Mendez går utenfor.
    59'
    Oscar Trejo
    Juan Martinez Munuera tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Bebe
    Bebe (Rayo Vallecano) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    61'
    Inn: Mamadou Sylla
    Ut: Miguel de la Fuente
    Deportivo Alaves bytter ut Miguel de la Fuente med Mamadou Sylla. Dette er det andre byttet som Javier Calleja gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Pere Pons
    Javier Calleja (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Manu Garcia erstatter Pere Pons.
    61'
    63'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    65'
    68'
    Alberto Rodriguez
    Alberto Rodriguez (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    71'
    Bebe
    Bebe (Rayo Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Sjanse! Rayo Vallecano avanserer forover, men Sergi Guardiola avslutter utenfor.
    73'
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Sergi Guardiola
    Andoni Iraola gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Sergi Guardiola og setter inn Randy Nteka.
    75'
    Inn: Unai Lopez
    Ut: Oscar Trejo
    Bytte for Rayo Vallecano. Unai Lopez kommer inn for Oscar Trejo på Estadio de Vallecas.
    76'
    Inn: Facundo Pellistri
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves bytter ut Luis Rioja med Facundo Pellistri.
    76'
    Inn: Alexandru Tirlea
    Ut: Martin Aguirregabiria
    Javier Calleja (Deportivo Alaves) gjør sitt femte bytte for dagen. Alexandru Tirlea erstatter Martin Aguirregabiria.
    77'
    77'
    Francisco Garcia
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Francisco Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Isi Palazon
    Målsjanse! Isi Palazon (Rayo Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    80'
    Unai Lopez
    I Madrid slår Unai Lopez en corner fra høyre.
    83'
    85'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Isi Palazon
    Rayo Vallecano gjør sitt fjerde bytte. Isi Palazon erstattes av Radamel Falcao.
    88'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Santi Comesana
    Santi Comesana (Rayo Vallecano) erstattes av Pathe Ciss.
    88'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.