58
    Deportivo Alaves får tildelt et frispark
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    1'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    2'
    Jon Guridi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    3'
    Jon Guridi er tilbake på banen igjen.
    4'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    Sergio Camello
    Sergio Camello (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Rayo Vallecano
    Isi Palazon
    Sjanse til Vallecano! Isi Palazon er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Rayo Vallecano får tildelt et hjørnespark
    Unai Lopez
    Unai Lopez (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    10'
    Unai Lopez
    Unai Lopez (Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    13'
    Deportivo Alaves får tildelt et hjørnespark
    14'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    Alex Sola
    Alex Sola (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    17'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    18'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Aridane
    Dommer Victor Garcia Verdura gir Aridane (Vallecano) et gult kort.
    19'
    Spillet på Estadio de Vallecas er stoppet midlertidig fordi Antonio Blanco ligger nede.
    20'
    Vallecano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Deportivo Alaves.
    21'
    Antonio Blanco ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    21'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Ruben Duarte
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Rayo Vallecano får tildelt et frispark
    Frispark til Vallecano på halvdelen til Deportivo Alaves.
    23'
    25'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    27'
    Alvaro Garcia
    Vallecano avanserer forover i Madrid. Alvaro Garcia avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Unai Lopez
    Victor Garcia Verdura tildeler Vallecano en corner. Unai Lopez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Jon Guridi
    Deportivo Alaves angriper i Madrid. Jon Guridi fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    32'
    34'
    Kike
    Deportivo Alaves avanserer forover i Madrid. Kike avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Vallecano angriper, men avslutningen til Óscar Valentín går utenfor.
    37'
    Florian Lejeune
    Florian Lejeune (Vallecano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Kike Perez
    Kike Perez (Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Frispark Deportivo Alaves.
    39'
    Alex Sola
    Alex Sola (Deportivo Alaves) pådrar seg et gult kort.
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til Rayo Vallecano
    42'
    Dommeren dømmer straffe til Rayo Vallecano
    43'
    Straffe til Rayo Vallecano
    43'
    Rayo Vallecano scorer på straffe!
    Rayo Vallecano 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Isi Palazon
    Mål! Vallecano får et straffespark som Isi Palazon setter i mål på Estadio de Vallecas. Stillingen er dermed 1-0.
    43'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Alex Sola
    Deportivo Alaves avancerar på Estadio de Vallecas och Alex Sola får en nickmöjlighet – utanför!
    47'
    Isi Palazon
    Vallecano angriper. Isi Palazon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Vallecano.
    51'
    Kike Perez
    Målsjanse til Vallecano! Kike Perez treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    53'
    54'
    Unai Lopez
    59'
    60'
    Sjanse i Madrid! Sergio Camello (Vallecano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    62'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Ianis Hagi
    Ut: Jon Guridi
    Deportivo Alaves bytter ut Jon Guridi med Ianis Hagi.
    64'
    Inn: Abde Rebbach
    Ut: Alex Sola
    Luis Garcia Plaza gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Alex Sola og setter inn Abde Rebbach.
    64'
    Vallecano angriper i Madrid. Óscar Valentín avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Frispark Vallecano.
    65'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Kike Perez
    Bytte for Vallecano. Pathe Ciss kommer inn for Kike Perez på Estadio de Vallecas.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stole Dimitrievski (Vallecano) vrir seg av smerte i gresset.
    66'
    Stole Dimitrievski er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de Vallecas.
    67'
    Inn: Samuel Omorodion
    Ut: Kike
    Deportivo Alaves bytter ut Kike med Samuel Omorodion. Dette er det fjerde byttet som Luis Garcia Plaza gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Javi Lopez
    Ut: Ruben Duarte
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Javi Lopez erstatter Ruben Duarte.
    69'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    74'
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Isi Palazon
    Francisco gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Isi Palazon og setter inn Jorge De Frutos Sebastian.
    77'
    Inn: Raul De Tomas
    Ut: Sergio Camello
    Vallecano gjør sitt tredje bytte. Sergio Camello erstattes av Raul De Tomas.
    77'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Vallecano.
    78'
    Skudd på mål, Deportivo Alaves
    Ianis Hagi
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Ianis Hagi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    80'
    81'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Jorge De Frutos
    Mål! Jorge De Frutos Sebastian øker ledelsen til 2-0.
    82'
    Deportivo Alaves blir avblåst for offside
    Jon Karrikaburu
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    83'
    Inn: Jon Karrikaburu
    Ut: Luis Rioja
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt femte bytte for dagen. Jon Karrikaburu erstatter Luis Rioja.
    83'
    Raul De Tomas
    Vallecano fosser forover og Raul De Tomas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    85'
    Jorge De Frutos
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Jorge De Frutos Sebastian avslutter utenfor.
    85'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Bebe
    Ut: Unai Lopez
    Vallecano gjør sitt fjerde bytte. Unai Lopez erstattes av Bebe.
    88'
    Inn: Oscar Trejo
    Ut: Alvaro Garcia
    Alvaro Garcia (Vallecano) erstattes av Oscar Trejo.
    88'
    88'
    89'
    Oscar Trejo
    Victor Garcia Verdura tildeler Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Ivan Balliu
    Sjanse i Madrid! Ivan Balliu (Vallecano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    90'+3
    90'+3
    Dommeren gir Raul De Tomas (Vallecano) et gult kort.
    90'+5
    90'+5
    Ianis Hagi
    Dommer Victor Garcia Verdura viser Ianis Hagi (Deportivo Alaves) det gule kortet.