Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Spilleren på Rayo Vallecano får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    5'
    Rødt kort til Rayo Vallecano
    Oscar Trejo
    Vallecano må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Oscar Trejo det røde kortet.
    5'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Hjørnespark til Granada
    12'
    Ricard Sanchez
    Granada CF angriper på Estadio de Vallecas. Ricard Sanchez header utenfor.
    12'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    17'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Granada CF på egen banehalvdel.
    19'
    Vallecano angriper, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside.
    19'+5
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Vallecano på halvdelen til Granada CF.
    22'
    Isi Palazon
    Sjanse i Madrid! Isi Palazon (Vallecano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    Granada, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    23'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 0 Granada
    Mål: Florian Lejeune
    Vallecano leder 1-0 etter en scoring av Florian Lejeune.
    23'
    Isi Palazon
    Vallecano angriper i Madrid. Isi Palazon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    I Madrid slår Isi Palazon en corner fra høyre.
    26'
    Frispark Granada CF.
    27'
    29'
    30'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Unai Lopez
    Unai Lopez (Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Granada CF.
    31'
    Frispark til Granada CF på halvdelen til Vallecano.
    37'
    Miguel Rubio
    Miguel Rubio (Granada CF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    37'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    En av Granada CFs spillere blir avblåst for offside.
    37'+5
    Frispark for Granada CF på egen banehalvdel.
    38'
    Alfonso Espino (Vallecano) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Vallecas.
    41'
    Gult kort til Granada
    Theodor Corbeanu
    Theodor Corbeanu (Granada CF) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Frispark Vallecano.
    43'
    Alfonso Espino er tilbake i kampen igjen.
    43'
    Isi Palazon ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Florian Lejeune
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Florian Lejeune avslutter utenfor.
    45'
    Vallecano slipper å klare seg uten Isi Palazon som kommer tilbake på banen i Madrid.
    45'
    Unai Lopez
    Vallecano avanserer forover i Madrid. Unai Lopez avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Neva ligger nede.
    45'+4
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Madrid fordi Isi Palazon får behandling for en skade på banen.
    45'+4
    Isi Palazon er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de Vallecas.
    45'+5
    Carlos Neva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Vallecas.
    45'+5
    Skudd på mål, Rayo Vallecano
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Granada
    Inn: Gonzalo Villar
    Ut: Oscar Melendo
    Granada CF bytter ut Oscar Melendo med Gonzalo Villar. Dette er det første byttet som Jose Ramon Sandoval gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Jose Callejon
    Ut: Theodor Corbeanu
    Bytte for Granada CF. Jose Callejon kommer inn for Theodor Corbeanu på Estadio de Vallecas.
    46'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Miguel Crespo
    Ut: Unai Lopez
    Inigo Perez (Vallecano) gjør sitt første bytte for dagen. Miguel Crespo erstatter Unai Lopez.
    46'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Vallecano like utenfor Granada CF-området.
    47'
    51'
    Marc Martinez (Granada CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    53'
    Gonzalo Villar
    Granada CF angriper, men avslutningen til Gonzalo Villar går utenfor.
    53'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    56'
    Gerard Gumbau (Granada CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    57'
    Alfonso Espino
    Alfonso Espino (Vallecano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Frispark i en god posisjon for Granada CF!
    57'
    58'
    Frisparket tildelt Vallecano er farlig nær Granada CFs målområde.
    58'
    Isi Palazon
    Vallecano angriper. Isi Palazon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    60'
    Inn: Douglas Matias Arezo Martinez
    Ut: Sergio Ruiz Alonso
    Jose Ramon Sandoval gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Sergio Ruiz Alonso og setter inn Douglas Matias Arezo Martinez.
    60'
    Granada CF angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    62'
    63'
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Sergio Camello
    Inigo Perez gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Sergio Camello og setter inn Jorge De Frutos.
    65'
    66'
    67'
    Alvaro Garcia
    Alvaro Garcia (Vallecano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Sergio Rodelas
    Ut: Raul Torrente
    Raul Torrente (Granada CF) erstattes av Sergio Rodelas.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Granada CF er nær straffområde.
    73'
    I Madrid slår Jose Callejon en corner fra høyre.
    74'
    I Madrid header Miguel Rubio (Granada CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Spillet på Estadio de Vallecas er stoppet midlertidig fordi Óscar Valentín ligger nede.
    76'
    78'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Óscar Valentín
    Vallecano bytter ut Óscar Valentín som ikke ser ut til å kunne fortsette. Inigo Perez blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Pathe Ciss.
    78'
    Vallecano slipper å klare seg uten Óscar Valentín som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    Florian Lejeune (Vallecano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Rayo Vallecano 2 - 0 Granada
    Mål: Jorge De Frutos
    Mål! Vallecano øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Jorge De Frutos på Estadio de Vallecas.
    80'
    Målet til Rayo Vallecano sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Rayo Vallecano blir stående
    82'
    Jose Callejon
    Dommeren gir Jose Callejon (Granada CF) et gult kort.
    83'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Granada CF en corner. Gonzalo Villar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    84'
    Målsjanse til Granada CF! Jose Callejon treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    Vallecano fosser fremover, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside på Estadio de Vallecas.
    87'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Isi Palazon
    Bytte for Vallecano. Randy Nteka kommer inn for Isi Palazon på Estadio de Vallecas.
    88'
    Inn: Kike Perez
    Ut: Alvaro Garcia
    Vallecano bytter ut Alvaro Garcia med Kike Perez. Dette er det femte byttet som Inigo Perez gjør i dagens kamp.
    88'
    88'
    Mål for Granada!
    Rayo Vallecano 2 - 1 Granada
    Mål: Lucas Boye
    Målgivende: Sergio Rodelas
    Mål! Granada CF reduserer til 2-1 etter et mål av Lucas Boye på Estadio de Vallecas. Det er en fin assist fra Sergio Rodelas.
    89'
    Granada CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vallecano.
    90'
    Carlos Neva
    Carlos Neva (Granada CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Kan Vallecano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    En av Vallecanos spillere går i offside.
    90'+2
    90'+2
    Randy Nteka
    Randy Nteka (Vallecano) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Gerard Gumbau (Granada CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    90'+3
    Randy Nteka
    Randy Nteka (Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.