Det blir farlig! Frispark for Vallecano er nær straffområde.
    Målsjanse til Vallecano! Florian Lejeune treffer mål, men keeper redder.
    16'
    Radamel Falcao
    Vallecano angriper, men avslutningen til Radamel Falcao går utenfor.
    17'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    17'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Radamel Falcao (Rayo Vallecano) kommer till avslut men nickar utanför.
    20'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    26'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Radamel Falcao (Vallecano) får et gult kort av dommer Francisco Jose Hernandez Maeso.
    26'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for UD Almería!
    Rayo Vallecano 0 - 1 UD Almería
    Mål: Anthony Lozano
    Målgivende: Adri Embarba
    Mål! Anthony Lozano gir UD Almería en 0-1 ledelse. Adri Embarba sto for den målgivende pasningen.
    30'
    32'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Radamel Falcao avslutter utenfor.
    33'
    Vallecano angriper. Radamel Falcao får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    36'
    Adri Embarba (UD Almería) vinkes av for offside i Madrid.
    39'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    42'
    Frispark til Vallecano på halvdelen til UD Almería.
    44'
    En av Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    44'
    44'
    Leo Baptistao
    Sjanse i Madrid! Leo Baptistao (UD Almería) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til UD Almería like utenfor Vallecano-området.
    45'+2
    UD Almería angriper på Estadio de Vallecas, men Leo Baptistao header utenfor.
    48'
    50'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Abdul Mumin
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Abdul Mumin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    52'
    Isi Palazon
    Målsjanse! Isi Palazon (Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Adri Embarba
    Adri Embarba (UD Almería) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    58'
    58'
    Oscar Trejo
    Målsjanse! Oscar Trejo (Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Isi Palazon
    Inigo Perez (Vallecano) gjør sitt første bytte for dagen. Jorge De Frutos erstatter Isi Palazon.
    59'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Radamel Falcao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vallecano. Inn kommer Randy Nteka, mens Radamel Falcao tar plass på benken.
    59'
    60'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Skudd utenfor mål, UD Almería
    64'
    Inn: Raul De Tomas
    Ut: Unai Lopez
    Unai Lopez (Vallecano) erstattes av Raul De Tomas.
    66'
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    68'
    70'
    Pep Chavarria
    Pep Chavarria (Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    71'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Alejandro Pozo
    Ut: Leo Baptistao
    UD Almería bytter ut Leo Baptistao med Alejandro Pozo.
    72'
    72'
    Alvaro Garcia
    Vallecano angriper i Madrid. Alvaro Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    74'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Anthony Lozano
    UD Almería bytter ut Anthony Lozano med Luis Suarez. Dette er det andre byttet som Jose Mel Perez gjør i dagens kamp.
    75'
    Frispark Vallecano.
    76'
    77'
    Adri Embarba (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    78'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Vallecano.
    79'
    Gult kort til UD Almería
    Marcos Pena
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso viser Marcos Pena (UD Almería) det gule kortet.
    79'
    Inn: Bebe
    Ut: Alvaro Garcia
    Vallecano gjør sitt fjerde bytte. Alvaro Garcia erstattes av Bebe.
    80'
    Inn: Miguel Crespo
    Ut: Ivan Balliu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vallecano. Inn kommer Miguel Crespo, mens Ivan Balliu tar plass på benken.
    80'
    Bebe (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    80'
    Bebe
    Vallecano angriper. Bebe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Bebe (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    81'
    Raul De Tomas
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Raul De Tomas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    82'
    Abdul Mumin
    Abdul Mumin (Vallecano) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Edgar Gonzalez
    UD Almería bytter ut Edgar Gonzalez med Gonzalo Melero.
    82'
    Inn: Iddrisu Baba
    Ut: Sergio Arribas
    Bytte for UD Almería. Iddrisu Baba kommer inn for Sergio Arribas på Estadio de Vallecas.
    83'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    86'
    Målsjanse til Vallecano! Raul De Tomas treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Bebe
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Bebe avslutter utenfor.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Vallecano!
    89'
    Florian Lejeune (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Frispark UD Almería.
    90'+1
    Oscar Trejo
    Oscar Trejo (Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.